Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Latviešiem nespēlējot, "Panthers" pārspēj "Oilers", "Sabres" un "Blue Jackets" zaudējumi

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Latviešiem nespēlējot, "Panthers" pārspēj "Oilers", "Sabres" un "Blue Jackets" zaudējumi
Konors Makdeivids un Aleksandrs Barkovs. Foto: USA Sports Today/ Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas vairākas regulārā turnīra spēles. Latviešiem nespēlējot, Floridas "Panthers" uzveica Edmontonas "Oilers" (5:1), savukārt Bufalo "Sabres" un Kolumbusas "Blue Jackets" piekāpās attiecīgi Arizonas "Coyotes" (0:2) un Ņūdžersijas "Devils" (3:6).

Zemgus Girgensons zaudējumā pret Arizonas "Coyotes" (0:2) nespēlēja savainojuma dēļ. Nav precīzi zināms, kad latvietis atgriezīsies uz ledus.

"Coyotes" uzveica "Sabres", tiekot pie otrās sausās uzvaras pēc kārtas. Karels Vejmelka un Konors Ingrems ir vien otrais "Coyotes" vārtsargu pāris vēsturē, kuram izdevies tikt pie sausajām uzvarām divās dienās pēc kārtas.

• Pirmo vārtu guvumā "Sabres" vārtsargs pieļāva nepiedodamu kļūdu, ļaujot "Coyotes" gūt vieglus vārtus. Otros vārtus "Coyotes" iemeta trešā perioda vidū, kad izgājienu pret vārtsargu realizēja Liams O'Braiens.

Elvis Merzļikins nespēlēja "Blue Jackets" zaudējumā pret "Devils" (3:6). Latvietim tika dota atpūta pēc uzvarās pār Toronto, tādējādi Merzļikins netika iekļauts pat pieteikumā.

Džeks Hjūzs "Devils" rindās guva trīs vārtus jeb hat-trick, sekmējot savas komandas uzvaru pret "Blue Jackets". Tas bija talantīgā spēlētāja otrais hat-trick NHL karjerā.

• Hjūzs sasniedzis 100 gūto vārtu robežu. Viņš labojis "Devils" rekordu – nevienam spēlētājam komandas vēsturē nebija izdevies tik ātri gūt 100 vārtus karjerā.

Uvis Balinskis uzvarā pret "Oilers" (5:1) nepiedalījās. Iepriekšējā komandas spēlē "Panthers" spēlēja ar septiņiem aizsargiem, bet šajā tas nenotika. Latvietis mača dienā otro reizi šosezon tika nosūtīts uz "Panthers" fārmklubu.

• Sems Benets uzvaru sekmēja ar vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm, savukārt divi vārti un rezultatīva piespēle Kārtera Verhēgi kontā. Divi punkti arī diviem "Panthers" aizsargiem – Brendonam Montūram 1+1, savukārt Oliveram Ekmanam-Larsonam divas rezultatīvas piespēles.

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres202+0227 (7.4%)-370+0
Teodors BļugersCanucks173+3624 (12.5%)070+0
AizsargsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Uvis BalinskisPanthers181+1218 (6.5%)+160+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets207-8-490.9%597/6573.1911290

  -1 [+] [-]

, 2023-12-17 08:18, pirms 5 mēnešiem
Tikmēr Balinskim fermā divas rezultatīvas piespēles

  -1 [+] [-]

, 2023-12-17 09:48, pirms 5 mēnešiem
Kas notiek ar Blue Jackets biezajiem makiem ?
Laine vairāk nespēlē nekā spēlē. Atgādināšu, ka Laine jau 20gadu vecumā bij sasitis 80 golus NHL. LAINE alga gandrīz 9 ļimoni !
Gudro pat uz pusi nerāda to, ko rādīja Kalgari. Gudro alga - gandrīz 10 ļimoni!

  -1 [+] [-]

, 2023-12-17 10:27, pirms 5 mēnešiem
ej dillēs rakstīja: Kas notiek ar Blue Jackets biezajiem makiem ?
Laine vairāk nespēlē nekā spēlē. Atgādināšu, ka Laine jau 20gadu vecumā bij sasitis 80 golus NHL. LAINE alga gandrīz 9 ļimoni !
Gudro pat uz pusi nerāda to, ko rādīja Kalgari. Gudro alga - gandrīz 10 ļimoni!
Pirmkārt - Laine jau no Jets laikiem rāda sevi kā "deguns gaisā džeku" Ja turpinās ierobežot viņu nebūs brīnums, ja būs Jets scenārijs. Iespītēsies, atslidos un prasīs maiņu. Traumas - tās var gadīties visiem. Gudro - tu salīdzini kalibru tiem ar ko mauca kopā Flames ar to, ko piedāvā CBJ. Flames varēja spēlēt vienā trio ar Lindholmu un Tkačaku. Vienīgais līdzvērtīgais CBJ ir Laine - kurš arī buksē.

  -2 [+] [-]

, 2023-12-17 10:58, pirms 5 mēnešiem
Edmontonai pēc garās uzvaru sērijas otrais zaudējums pēc kārtas.Pietuvojās plova zonai un atkal uz bremžiemLabi,ka Florida neatļaujās pagaidām zaudēt trīs spēles no vietas un pagaidām ir stabila pirmā astotnieka komanda austrumos.Laine ir talants,bet problemātisks spēlētājs.Tādu nav mazums līgā,galvenais atrast"savu"komandu,kas diemžēl neizdodās bieži.Savu laik Buffalo mocījās ar Eihelu.Džekam laimējās atrast savu klubu un vēl pie Stenlija tikt un būt rezultatīvākam klubā.Kolumbusas mājas lapā raksta,ka Laine traumas dēļ ārā lidz 6 nedēļām.

  -2 [+] [-]

, 2023-12-17 13:00, pirms 5 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pirmkārt - Laine jau no Jets laikiem rāda sevi kā "deguns gaisā džeku" Ja turpinās ierobežot viņu nebūs brīnums, ja būs Jets scenārijs. Iespītēsies, atslidos un prasīs maiņu. Traumas - tās var gadīties visiem. Gudro - tu salīdzini kalibru tiem ar ko mauca kopā Flames ar to, ko piedāvā CBJ. Flames varēja spēlēt vienā trio ar Lindholmu un Tkačaku. Vienīgais līdzvērtīgais CBJ ir Laine - kurš arī buksē.
Joprojām nesaprotu kāpēc Gudro stabilu PO Flames komandu, iemainīja pret to miskasti Kolumbusu. Es laikam izvēlētos 2x mazāku naudu, bet vismaz sakarīgu komandu.

     [+] [-]

, 2023-12-17 16:02, pirms 5 mēnešiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Joprojām nesaprotu kāpēc Gudro stabilu PO Flames komandu, iemainīja pret to miskasti Kolumbusu. Es laikam izvēlētos 2x mazāku naudu, bet vismaz sakarīgu komandu.
Gan jau kādreiz Gudro pats izstāstīs. Kāpēc nebija cita komanda nevis CBJ - nebija nemaz tik daudz "potenciālo precinieku" Kāpēc nepalika Flames - es teiktu, ka tas, kas notika nākamajā sezonā ļoti labi parāda - pazaudēja tikai Tkačaku un Gudro - vietā Kadri, Vīgārs un Huberdo un kopējais sniegums ļoti strauji kritās. Un starp citu nav Kalgarī nekāda ļoti stabilā PO komanda - pietiekami regulāri paliek aiz svītras.