Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Unibet: "Dinamo" centīsies atgādināt "Slovan", kā izskatās zaudējums

Unibet.com
Unibet.com

Unibet: "Dinamo" centīsies atgādināt "Slovan", kā izskatās zaudējums
Kails Vilsons un Marsels Hosa
Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Bratislavas „Slovan” pēc ne pārāk iespaidīgā sezonas sākuma izcīnījuši uzvaras četrās pēdējās spēlēs, turklāt trīs no slovāku pretiniecēm gozējas turnīra tabulas pirmajā desmitniekā („Salavat Julaev”, „Lev”, „Metalurg” Mg). Par prieku Latvijas līdzjutējiem, šajā desmitniekā ir arī Rīgas „Dinamo”, kura savstarpējā spēlē vēl „Slovan” nav piekāpusies.

„Slovan” šī būs piektā mājas spēle pēc kārtas, un Unibet bukmeikeri nosacītu favorīta statusu atvēl tieši šai komandai (koeficents 2,30 pret „Dinamo” 2,60). „Dinamo” gan ir viena no līgas labākajām komandām izbraukumos (8 spēlēs 16 punkti, 3. vieta KHL), kā arī jāņem vērā tas, ka vairums „Slovan” uzvaru pēdējās nedēļas laikā nāca tikai grūtā cīņā, divreiz pat talkā nācās ņemt papildlaiku.

Lai arī kopvērtējumā Bratislavas komanda no „Dinamo” atpaliek tikai par triju uzvaru tiesu, tabulā klubi meklējami atšķirīgos galos. „Slovan” ir visu savu uzvaru sēriju tikai 12. vietā Rietumu konferencē, tiesa, guvusi tikai par vieniem vārtiem mazāk nekā dinamieši. Šī statistika gan ir nedaudz mānīga, jo lauvas tiesu vārtu (veselus 11) „Slovan” sameta pēdējās divās spēlēs, tādēļ nevajadzētu sagaidīt ripu birumu viesu vārtu tīklā. Uz likmi „Under 4,5” pieejams koeficents 1,95, savukārt „Under 3,5” – 3,25, bet, ja ir ticība, ka Mikaels Telkvists turpinās rādīt brīnumus, tad var pievērst uzmanību likmei, ka vismaz viena komanda pamatlaikā vārtus negūs (koeficents 5,10).

Neko pārliecinoši „Slovan” vārtos šosezon nestāv Jaroslavs Januss, bet komanda kopumā vidēji mačā ielaidusi 2,9 ripas. Ja šis vidējais rādītājs paliks spēkā arī šī vakara spēlē, ar likmi „Dinamo Over 2,5” varēs iegūt peļņu ar koeficentu 2,08.

Savukārt „Dinamo” pēdējās spēlēs pierādījušas, ka lai nu kas, bet mikroklimats komandā ir lielisks. Iespējams, komandu saliedējis nesenais izbraukums Tālajos Austrumos, iespējams, vienkārši kopā salikti pareizie hokejisti, vai, gluži vienkārši, pie vainas uzvaras, kuras „Dinamo” šajā sezonā krāj pārsteidzošā ātrumā. Kails Vilsons un Marsels Hosa pa abiem jau sakrājuši 31 rezultativitātes punktu, kā arī guvuši trešo daļu komandas vārtu (13 no 41).

Mačs sāksies 20:30, un tā būs pirmā „Dinamo” iespēja šomēnes spēkoties pret Rietumu konferences klubu. Šosezon vienīgais zaudējums pret rietumu komandu „Dinamo” ir bijis pret Maskavas CSKA, turklāt pēcspēles metienos, bet pārējās sešās spēlēs izcīnītas uzvaras.

Šovakar uz uzvaru takas centīsies atgriezties arī Pētera Skudras vadītā Nižņinovgorodas „Torpedo”, kura piedzīvojusi jau trīs zaudējumus pēc kārtas. „Torpedo” pretī stāsies Oskars Bārtulis un Doņeckas „Donbass”, kuri pēc ne pārāk sekmīgā sezonas sākuma atguvušies un nu tikai par punktu atpaliek no trešās vietas Rietumu konferencē, proti, no Rīgas „Dinamo”.

Uz „Donbass” uzvaru arī tiek piedāvāts samērā augsts koeficents 3,05, turklāt pieejams arī koeficents 2,20 uz iespēju, ka „Donbass” gūs vairāk nekā 2,5 vārtus. Pēdējās piecās spēlēs „Torpedo” saviem pretiniekiem šo robežu nav ļāvusi pārsniegt tikai vienreiz, tiesa, tikko noslēdzies viņu četru spēļu izbraukums.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-17 18:40, pirms 11 gadiem
4:2 uzvaresim