Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: Gaušu ar „hat-trick“ nokārto „Valmieras“ uzvaru Liepājā

Leu Gaušu gaušu guva trīs vārtus, palīdzot „Valmiera“ FC izbraukumā ar 4:1 satriekt FK „Liepāja“. Daudz netrūka, lai Leo šajā mača tiktu pie četriem goliem, tomēr šo iespēju viņš neizmantoja, neiesitot uz mājinieku vārtiem nozīmēto 11m soda sitienu.

Darko Lemajičs un Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
4

Lemajičam astotie vārti, RFS svin minimālu uzvaru Tukumā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtā Latvijas čempione RFS izcīnīja minimālu uzvaru viesos pār ''Tukums 2000/Telms'' – 1:0.
Viktors Dobrecovs. Foto: Liepājniekiem.lv
3

Gaučis pamatlaika izskaņā izrauj ''Grobiņai'' neizšķirtu pret ''Metta''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtas spēlē Rodrigo Gaučis pamatlaika izskaņā izrāva punktu ''Grobiņai'' viesos pret ''Mettas'' futbolistiem – 1:1.
Artūrs Karašausks. Foto: FK Liepāja
20

Pertija apstiprina Karašauska atgriešanos un trīs izīrēto atsaukšanu no "Grobiņas"

"Liepājas" futbola kluba galvenais treneris Tamazs Pertija preses konferencē pēc sakāves pret "Valmieru" (0:3) apstiprināja, ka panākta vienošanās par Artūra Karašauska atgriešanos vienībā un ka līdz ar jūniju no "Grobiņas"/LFS tiks atsaukti trīs izīrētie spēlētāji Roberts Meļķis, Paps Dudū un Jasuhiro Hanada.