Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempioni sāk pildīt solījumus: Ramī cīnās ar džudo smagsvaru olimpisko čempionu

Agris Suveizda

Pasaules čempioni sāk pildīt solījumus: Ramī cīnās ar džudo smagsvaru olimpisko čempionu
Adils Ramī ar Pasaules kausu
Foto: AFP/Scanpix

Virkne franču futbolistu sezonas laikā televīzijas kanāla TF1 veiktajā aptaujā apsolīja kaut ko izdarīt triumfa gadījumā. Nu šos solījumus ir jāsāk pildīt, un pirmais to paveicis centra aizsargs Adils Ramī.

Marseļas "Olympique" aizsargs bija apsolījis titula gadījumā izaicināt divkārtējo olimpisko čempionu džudo Tedī Rinēru, kurš smagsvaros (+100 kg) triumfēja gan 2012. gadā Londonā, gan arī 2016. gadā Riodežaneiro. Sacīts – darīts, un abi sportisti vakar TF1 raidījumā kāpa uz tatami. Vispirms Rinērs nogāza Ramī, taču pēcāk rotaļu cīņā ļāva nogāzt arī sevi.

Pasaules kausa kvalifikācijā Ramī piecās spēlēs palika rezervē, un uz finālturnīru viņš devās Lorāna Koscelnija savainojuma dēļ. Arī Krievijā Ramī visos mačos palika uz soliņa un pēc fināla 32 gadu vecumā paziņoja par karjeras beigām izlasē, kurā aizvadīja 35 spēles un guva vienus vārtus.

Kā trakākās derības var izcelt pussarga Blēza Matuidī apsolīto, kurš apņēmās no Parīzes līdz Turīnai doties ar riteni. No Francijas galvaspilsētas līdz viņa pārstāvētā kluba "Juventus" pilsētai ir nepilni 800 kilometri. Matuidī gan acīmredzot nekonkretizēja, cik piegājienos tie būtu jāveic. Nabils Fekirs un Olivjē Žirū solīja noskūt galvas, Tomā Lemārs – nokrāsot matus, bet Igo Loriss apņēmās savā dzimtajā pilsētā Nicā uzdzīvot bāros.


Izmantotie resursi:
https://twitter.com/GFFN/status/101...

  +2 [+] [-]

, 2018-07-17 13:24, pirms 6 gadiem
vai Ramī draudzene pilda solījumu - apprecēties?

atgādinu - tā ir Pamela Andersone
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja