Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nērss kritizē tiesnešus par sodu nesvilpšanu Embīdam uzbrukumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nērss kritizē tiesnešus par sodu nesvilpšanu Embīdam uzbrukumā
Toronto "Raptors" galvenais treneris Niks Nērss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Toronto ''Raptors'' galvenais treneris Niks Nērss pēc zaudējuma pirmajā spēlē pret Filadelfijas ''76ers'' vērsās ar kritiku tiesnešu virzienā, paužot, ka tie palaiduši garām vairākas epizodes, kad Žoels Embīds uzbrukumā pārkāpis noteikumus.

Naktī uz svētdienu pirmo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēli aizvadīja Filadelfijas ''76ers'' un Toronto ''Raptors'', ar 131:111 uzvarot Doka Riversa vadītajai komandai. Pie tam, Toronto, iespējams, pazaudējusi debitantu Skotiju Bārnsu, kurš iedzīvojās potītes savainojumā. Pirmie izmeklējumi lūzumu nav konstatējuši, taču šodien tiks veiktas padziļinātas pārbaudes.

Toronto samērā veiksmīgi aizsardzībā tika galā ar ''76ers'' līderi Žoelu Embīdu, kurš iemeta 19 punktus, no kuriem 11 ar soda metienu palīdzību. Pēc spēles kritiku tiesnešu virzienā raidīja ''Raptors'' galvenais treneris Niks Nērss. ''Šķita, ka Embīds trīs vai četras reizes ar elkoni uzbrukumā trāpīja mūsu spēlētājam. Tiesneši nosvilpa tikai reizi. Man neinteresē, cik garš un smags viņš ir, taču, ja mēs viņu nosedzam un viņš uzbrukumā izmanto neatļautus paņēmienus, tas ir sods.''

''Neviens nevar viņu nosegt, ja vienkārši ļausim Embīdam uzbrukumā darīt to, ko viņš vēlas. Turpināsim spēlēt tāpat kā šodien un redzēsim, ko lems tiesneši,'' turpināja Nērss. Sērijas otrā spēle paredzēta naktī uz otrdienu. Regulārajā turnīrā trijās no četrām reizēm uzvarēja ''Raptors''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/raptors-co...

     [+] [-]

, 2022-04-17 18:20, pirms 2 gadiem
Niks Gurs aizgāja raznosā. BLM epte!!!!