Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Spruktam piespēle, Skudras "Torpedo" atspēlējas un uzvar

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Spruktam piespēle, Skudras "Torpedo" atspēlējas un uzvar
Jānis Sprukts
Foto: hclokomotiv.ru

Kontinentālajā hokeja līgās (KHL) ar pirmo rezultativitātes punktu pēc atgriešanās no traumas šovakar atzīmējies Jānis Sprukts, kura pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" ar pārliecinošo 4:0 pārspēja Kazaņas "Ak Bars", savukārt Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" trešajā periodā atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 5:4 pagarinājumā uzvarēja Čerepovecas "Severstal" hokejistus.

"Lokomotiv" atstāj kazaņiešus sausā

Izvirzīties vadībā jaroslavliešiem izdevās jau mača pirmajā minūtē, kad Baruļina sargātajos vārtos ripu raidīja Jegors Averins. Vien nepilnas divas minūtes vēlāk "Lokomotiv" guva arī otros vārtus, tos gūstot Jegoram Jakovļevam. Pirmajā periodā mājiniekiem piederēja visnotaļ izteikts pārsvars, taču trešos vārtus "Lokomotiv" vēl neguva.

Lai gan otrās trešdaļas ievadā Igors Musatovs panāca 3:0 mājinieku labā, otrajā periodā abas komandas aizvadīja jau krietni līdzīgāku cīņu. Arī trešajā periodā cīņa turpinājās, taču perioda vidū pēdējās "Ak Bars" hokejistu cerības dzēsa Jonass Holoss, kurš pēc Sprukta piespēles panāca jau 4:0.

Šovakar gan Miķelis Rēdlihs, gan Jānis Sprukts spēlēja jau otrajā maiņā kopā ar Džeofu Pletu. Kamēr Sprukts 14:50 laukumā pavadītajās minūtēs veica rezultatīvu piespēli, izdarīja divus metienus, kā arī bloķēja vienu metienu un izdarīja vienu spēka paņēmienu, Miķelis Rēdlihs 14:06 minūtēs pamanījās veikt divus spēka paņēmienus.

"Torpedo" atspēlējas un uzvar

Jau mača pirmajā periodā "Severstal" hokejistiem piederēja visnotaļ izteikts pārsvars, taču lielisks bija "Torpedo" vārtsargs Vitālijs Kovaļs, trešdaļai tā arī noslēdzoties ar bezvārtu neizšķirtu. Jau otrā perioda pirmajās divās minūtēs čerepovecieši izvirzījās vadībā ar 2:0, taču "Torpedo" izdevās atspēlēties. Perioda otrajā pusē gan "Severstal" guva vēl divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 4:2.

Trešajā periodā abas komandas aizvadīja visnotaļ līdzīgu spēli, 3:4 "Torpedo" hokejistsiem panākot vien nepilnas astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad precīzs bija Vladimirs Galuzins. Īsi pirms pamatlaika izskaņas 4:4 izdevās panākt Jarko Immonenan, taču pagarinājuma otrajā minūtē jau uzvaras vārtus "Torpedo" labā guva Galuzins.

"Dinamo" uzvar bez diskvalificētā Karsuma sastāvā

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo" šovakar viesos ar 3:1 pieveica Mitišču "Atlant" hokejistus. Pēc pirmajām divām trešdaļām rezultāts vēstīja neizšķirto 1:1, taču trešā perioda ievadā uzvaras vārtus maskaviešu labā guva Jegors Dugins, mača izskaņā jau izšķirošo 3:1 ar savu otro vārtu guvumu panāca Maksims Pestuško.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  +3 [+] [-]

, 2014-01-17 20:05, pirms 10 gadiem
tagad tik jāturpina krāt punktus, arī Miķelim.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-17 20:06, pirms 10 gadiem
cerams beidzot abiem spēle aizies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-01-17 20:25, pirms 10 gadiem
šprukstiņš labi nokapāja,, tik nesaprotu mikeliiti,, bez dzirksteles mauc čalis,, ilgi tur vairs nebūs, tas ir fakts

  -1 [+] [-]

, 2014-01-17 20:26, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: M.Rēdlihs ir hokeja šarlatāns no Latvijas
nu nevajag uzreiz apdi..st.. nav istais trenneris un komanda... citur 100%atvērtos..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-17 20:44, pirms 10 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: par to 'ilgi' jau vairāk kā sezonu runā. Puse no Loko sastāva nomainījusies, kamēr Miķelītis ar saviem 7+7 nepilnās 2 sezonās mierīgi dreifē. Kā gan citāk viņu saukt, ja ne par šarlatānu?
nu tad moška ar kautko citu ir izpelnījies tādu uzticību

     [+] [-]

, 2014-01-17 20:50, pirms 10 gadiem
markkomartins rakstīja: nu tad moška ar kautko citu ir izpelnījies tādu uzticību
ar to, ka nevienam citam par tādu naudu viņu nevajag, un nav loko, kur viņu likt

  -1 [+] [-]

, 2014-01-17 20:54, pirms 10 gadiem
Ar tādiem statiem Miķis pēc tam nedabūs līgumu vadošajās Eiropas līgās. Par Guņu visi ņirgājās, bet čalis tagad bliež zviedros. Spruktu ceru redzēt Šveicē. Arī Karsumu turpat, vai pat uz NHL.

     [+] [-]

, 2014-01-17 20:59, pirms 10 gadiem
markkomartins rakstīja: nu nevajag uzreiz apdi..st.. nav istais trenneris un komanda... citur 100%atvērtos..
Ja tu apmekletu ari citas internet vietnes,tad saprastu par ko iet runa!
TVNET :: Hokejs - Krievu medijs: M.Rēdlihs ir...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-17 21:09, pirms 10 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: kāpēc Tu nevari pieņemt, ka šarlatāns?
pa lielam man po.... ja šarlatāns tad šarlatāns, ja Tev tā tīk

  +1 [+] [-]

, 2014-01-17 21:11, pirms 10 gadiem
Visticamaak ka Mikelim baigi izdeviigs liigums ka lokomotiive to nelauz. Pedeejais gads lokomotivee stabili un tad atpakal uz dinamo jo neviens klubs ieksh khl vinu nenems.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-17 21:21, pirms 10 gadiem
Ar 2vejadam sajutam uztveru vina spelesanu Olimpiade! 2-sezonu laika 7+7 pat aizsargam butu maz. Nezinu vai ir pareizi vinu sutit uz Olimpiadi ,varbut kadu jauno vajadzeja panemt.

     [+] [-]

, 2014-01-17 21:28, pirms 10 gadiem
markkomartins rakstīja: šprukstiņš labi nokapāja,, tik nesaprotu mikeliiti,, bez dzirksteles mauc čalis,, ilgi tur vairs nebūs, tas ir fakts
dzirkstele būs, kad atgriezīsies Rīgā

     [+] [-]

, 2014-01-17 21:39, pirms 10 gadiem
Ar to šarlatanu tajā rakstā domāts, ka padzīti ir spēlētaji, kuru statistika ir labāka, bet Mikelis joprojām turās. Un iemesls, laužot līgumu būtu prāva kompensācija jāmaksā.

     [+] [-]

, 2014-01-17 21:45, pirms 10 gadiem
Jirgens Adrians Rozenbergs J.A.R. rakstīja: Ar tādiem statiem Miķis pēc tam nedabūs līgumu vadošajās Eiropas līgās. Par Guņu visi ņirgājās, bet čalis tagad bliež zviedros. Spruktu ceru redzēt Šveicē. Arī Karsumu turpat, vai pat uz NHL.
Nesapņo mūsējie spēlēs šeit un Galviņš pagaidām vēl neko nebliež tikai sācis spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja