Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turība" ielaiž 98 punktus, bet uzvar pagarinājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Turība" ielaiž 98 punktus, bet uzvar pagarinājumā
Elvis Endzels
Foto: bk.turiba.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā pie rezultatīvas uzvaras tika "Turība", kas septīto panākumu pēc kārtas izcīnīja, savā laukumā ar 100:98 pagarinājumā pieveicot "Jelgavu/BJSS".

"Turībai", kas spēli sāka pārliecinošāk, pirmajā ceturtdaļā sakrājot piecu punktu pārsvaru, pirms noslēdzošajām desmit minūtēm pamatlaikā bija sešu punktu deficīts. Elvis Endzels 16 sekundes pirms pamatlaika beigām realizēja caurgājienu un izvirzīja mājiniekus vadībā, tomēr "Jelgava/BJSS" atbildēja divas sekundes līdz beigām, trāpot Edgaram Krūmiņam, kurš tādējādi izrāva pagarinājumu.

Mājiniekiem bija divu punktu pārsvars, kad uz soda metiena līnijas stājās Arvis Blumbergs. Viņš garām meta abus sodiņus, tomēr jelgavnieki dāvanu nespēja izmantot un piedzīvoja zaudējumu ar 98:100. Tādējādi "Turība" tika pie septītā panākuma septiņās cīņās, bet "Jelgavai/BJSS" piecas uzvaras un trīs zaudējumi.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Endzels, kurš gan realizēja tikai divus no astoņiem tālmetieniem. 21 punktu pievienoja Rihards Adiņš, kamēr pretinieku nometnē septiņus no septiņiem soda metieniem realizējušais Krūmiņš bija rezultatīvākais ar 31 punktu.

Aizvadot lielisku trešo ceturtdaļu, "Ķekava" savā laukumā ar 73:60 pārspēja "Mārupi", arī tiekot pie septītās uzvaras pēc kārtas. Nauris Miezis iemeta 20 punktus, bet vēl trīs Edgara Tetera padotie pārsniedza desmit punktu atzīmi.

Visbeidzot "Ogre/Kumho Tyre-2" viesos ar 67:59 pārspēja RTU, lai gan izdevās realizēt tikai četrus no 23 tālmetieniem. Rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Andris Berkolds, kurš arī nekļūdījās soda metienos – astoņi no astoņiem.