Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Turcijas treneris: ''Pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem nedaudz atslābām''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Turcijas treneris: ''Pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem nedaudz atslābām''
Vinčenzo Montella. Foto: Turcijas Futbola federācija

LETA. Turcijas futbola izlase svētdien 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā ar Latviju pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem samazināja spēles tempu, pēc cīņas secināja valstsvienības galvenais treneris Vinčenzo Montella.

Konjā notikušais mačs svētdien noslēdzās ar rezultātu 4:0 mājinieces Turcijas labā, taču vēl līdz spēles 83.minūtei rezultāts bija 1:0.

"Pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem samazinājām tempu un nedaudz atslābām. Mums tas jāuzlabo, jo zinām, ka varam labāk," Turcijas Futbola federācija (TFF) citē Montellas teikto. Līdz ar uzvaru Turcija garantēja vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā, kurā vismaz šobrīd pirms izlozes būtu otrajā grozā.

"Es neko nerēķinu, jo mūsu pirmais mērķis bija sasniegt finālturnīru. Pēc tam, protams, mūsu apetīte pieaugs, jo varam arī cīnīties par augstām pozīcijām," teica Montella.

D apakšgrupas līdere ar 16 punktiem septiņās spēlēs ir Turcijai, kurai ar desmit punktiem sešos mačos seko Velsa un Horvātija, Armēnijai ir septiņi punkti, bet Latvija septiņās cīņās tikusi pie trīs punktiem.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-10-16 10:54, pirms 7 mēnešiem
Atslābt nedaudz gadās. Latvijas izlase visu ciklu spēlē atslābinošā režīmā.

     [+] [-]

, 2023-10-16 15:34, pirms 7 mēnešiem
Nu nē, mūsu vilki atslāba tikai pēc Armēnijas sagraušanas. Un turku pabaidīšanas.