Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" paraksta jaunu piecu gadu līgumu ar pamatvārtsargu Kurtuā

Agris Suveizda

"Real Madrid" paraksta jaunu piecu gadu līgumu ar pamatvārtsargu Kurtuā
Tibo Kurtuā. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Real Madrid" pavēstījis par sadarbības pagarināšanu ar 29 gadus veco beļģu vārtsargu Tibo Kurtuā, ar kuru parakstīts jauns piecu sezonu līgums, tādējādi vienošanos paildzinot par divām sezonām.

"Real Madrid" beļģu vārtsargu 2018. gadā iegādājās par 35 miljoniem eiro, un sestdien izbraukumā pret "Alaves" (4:1) viņš aizvadīja simto spēli Spānijas čempionātā Los Blancos rindās. "Real Madrid" sastāvā Kurtuā ir izcīnījis 2018. gada FIFA Pasaules kausu klubiem un 2020. gadā kļuva par Spānijas čempionu. Beļģijas valstsvienībā Kurtuā ir aizvadījis 89 spēles.

Karjeru Kurtuā sāka "Genk" rindās un 2011. gadā pēc Beļģijas titula iegūšanas par deviņiem miljoniem eiro tika pārdots Londonas "Chelsea". Nākamās trīs sezonas viņš gan pavadīja īrē Madrides "Atletico", Spānijas čempionātā aizvadot 111 spēles, kļūstot par 2014. gada Spānijas čempionu, 2014. gada Eiropas līgas uzvarētāju, 2012. gada Čempionu līgas finālistu un 2013. gada Karaļa kausa ieguvēju. Pēc tam četras sezonas Kurtuā sargāja "Chelsea" vārtus, Premjerlīgā aizvadot 126 mačus, kļūstot par divkārtēju Anglijas čempionu un iegūstot Anglijas kausu.

"Real Madrid" augustu pabeigs ar vēl divām izbraukuma spēlēm Spānijas līgā, viesojoties pie "Levante" un "Real Betis". Komandas otrais vārtsargs ir 22 gadus vecais ukrainis Andrijs Luņins

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...