Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis: Latviešiem šodien gaidāmi smagi mači

16.mai . 15:35

Ernests Gulbis - Rafaels Nadals

16.mai . 18:30

Khimki - VEF Rīga

Šodien es gribētu pievērst uzmanību diviem mačiem. Vispirms spēlēs Ernests Gulbis pret Rafaelu Nadālu. Tā viņiem ir otrā tikšanās reize Romas turnīrā. Pirmajā reizē ļoti grūtā cīņā Nadāls svinēja uzvaru. Skatoties Gulbja pirmos divus mačus ir redzams, ka pauze pirms šī turnīra ir nākusi par labu, jo viņš izskatās svaigāks un ātrāks. Es domāju, kad Rafam nebūs viegla cīņa šodienas mačā. Nadāls saka, ka viņš nav savā labākajā formā, bet ar to pietiek, lai viņš tiktu turnīru finālos un uzvarētu tos. Gulbim ir nepaveicies ar zaru, jo jau trešajā kārtā nāk top tenisists. Šodienas uzvara var ievest Ernestu pavisam citā līmenī, lai arī pēc tam nāks Ferers un Džokovičs.

Vakarā Vefiņš aizvadīs spēli pret Khimki. Sezonas laikā šīs abas komandas savā starpā nav tikušās. Rīdzinieki nav savā labākajā formā, atskaitīts ir Hamiltons, kas man nav saprotams. Kā pamatcentrs šodien būs Blaus, jo Kavaļauskam ir lauzts pirksts. Komandai ir bijusi ļoti gara sezona un tā vēl nav beigusies. Lazarete ir pilna ar spēlētājiem.

Vefam ir jādomā ne tikai par gaidāmo maču, bet arī par LBL finālsēriju. Ja traumu gūs vēl kāds no vadošajiem spēlētājiem, tad arī šī sērija klubam var izrādīties visai smaga. Zinot Butauta treniņmetodiku neizslēdzu, ka kāds spēlētājs neizturēs slodzi.

Šodien būs ļoti grūts mačs, jo Vefs nemāk sagatavoties pirmajai spēlei. To parādīja spēles Astanā un Saldū. Tāpēc domāju, ka sērijā dabūsim smagi norauties.

Vēl gribu pievērst uzmanību CSKA spēlei pret Krasnije Krylje, kur ja CSKA neizcīnīs VTB titulu, tad sezonu varēs uzskatīt par izgāztu. Nākamajā kārtā Khimkiem būs jātiekas ar CSKA, kur izšķirsies vai viņi iegūs Eirolīgas licenci nākamajai sezonai.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-16 13:31, pirms 11 gadiem
Domāju, ka Gulbim ir lielākas izredzes uz uzvaru šodien nekā Vefiņam. Bet nu lai cīnās abi, veiksmi!

     [+] [-]

, 2013-05-16 21:13, pirms 11 gadiem
power1 rakstīja: Domāju, ka Gulbim ir lielākas izredzes uz uzvaru šodien nekā Vefiņam. Bet nu lai cīnās abi, veiksmi!
abi pap**a