Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs: "Plānojām ar Porziņģi aiziet pusdienās, bet tad viņu aizmainīja"

Ints Megnis
Ints Megnis

Kurucs: "Plānojām ar Porziņģi aiziet pusdienās, bet tad viņu aizmainīja"
Rodions Kurucs. Foto: AFP/Scanpix

Bruklinas "Nets" komandu pārstāvošais Rodions Kurucs gatavojies aiziet pusdienās ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzni Kristapu Porziņģi, tomēr abu sportistu plāns nav realizējies, jo Porziņģi aizmainīja uz Dalasas "Mavericks" vienību.

Porziņģis vairākas sezonas pārstāvēja Ņujorkas "Knicks" vienību, bet Kurucs šosezon debitēja citā ASV metropoles komandā Bruklinas "Nets", pēdējos mēnešos rādot lielisku sniegumu, kas sestdien ļāva piedalīties Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogales Uzlecošo zvaigžņu cīņā.

"Knicks" pēc Porziņģa aizmainīšanas atcēla 24. februārī plānoto Latvijas vakaru, bet Kurucs tagad prognozē, ka nākamajā sezonā tādu sarīkos "Nets" vienība. "Es domāju, ka Bruklinai tāda būs," Ņujorkas žurnālistiem paudis Kurucs. Pagājušajā sezonā "Knicks" komanda rīkoja grandiozu Latvijas vakaru, tajā piedaloties pat valsts prezidentam Raimondam Vējonim.

Kā atklāja Kurucs, pēdējā laikā viņi ar Porziņģi centušies nodibināt draudzību. "Kad viņš bija šeit, runājām, ka jāaiziet pusdienās. Tomēr tad viņu aizmainīja," pastāstījis "Nets" spēlētājs.

Tāpat Kurucs devis manīt, ka viņš šovasar nepalīdzēs Latvijas basketbola izlasei, ja tā kvalificēsies Pasaules kausam, sakot, ka "strādāšu pie sava ķermeņa". Tiesa, plašāk par šo tēmu Kurucs nav izteicies. Jau šomēnes noskaidrosies vai Latvija spēs pirmoreiz vēsturē kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram, kas no 31. augusta līdz 15. septembrim tiks aizvadīts Ķīnā.

"Kad cilvēki man jautā [par Porziņģa maiņu], es vienkārši atbildu, ka tagad esmu Ņujorkas karalis,"Kurucs paudis ar smaidu.

Izmantotie resursi:
https://t.co/ZDZTGUn7SH

  +5 [+] [-]

, 2019-02-16 18:40, pirms 5 gadiem
(NBA) superzvaigzni Kristapu Porziņģi, Porziņģi aizmainīja uz Dalasas "Stars" vienību

Nopietni? Tik daudz kļūdu pirmajā rindkopā. Porziņģi par superzvaigzni nevar vēl saukt, zvaigze ok nejau.... Dalas stars vispār pērle

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 18:42, pirms 5 gadiem
Nashy rakstīja: (NBA) superzvaigzni Kristapu Porziņģi, Porziņģi aizmainīja uz Dalasas "Stars" vienību

Nopietni? Tik daudz kļūdu pirmajā rindkopā. Porziņģi par superzvaigzni nevar vēl saukt, zvaigze ok nejau.... Dalas stars vispār pērle
vārds superzvaigzne tiek lietots dēļ viņa nākotnes potenciāla un vispār jau arī pēc iepriekšējiem sasniegumiem. Līderis NBA komandā tomēr nav nekas mazs. Pēc nākamās sezonas redzēsi ka šis apzīmējums ir bijis vietā

  +6 [+] [-]

, 2019-02-16 18:46, pirms 5 gadiem
sc darbinieki sevi sauc par žurnālistiem? viens personāžs te pat nespēj atšķirt nba un nhl komandas ';

  +5 [+] [-]

, 2019-02-16 18:47, pirms 5 gadiem
Dalasas Stars. Nopietni???

  -2 [+] [-]

, 2019-02-16 18:49, pirms 5 gadiem
Man pagājušo nedēļ arī bija paredzētas vakariņās ar mammu. Bet mamma netika. Kur raksts par mani?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-02-16 18:50, pirms 5 gadiem
Porziņģis pelna pietiekoši labi, lai varētu atļauties aizlidot uz NY papusdienot

  +4 [+] [-]

, 2019-02-16 18:54, pirms 5 gadiem
..Šie, laikam, nevēlējās pieļaut briestošo latviešu mafiju in America
Kurucam ar humorizjūtu viss kārtībā

  +1 [+] [-]

, 2019-02-16 18:56, pirms 5 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: vārds superzvaigzne tiek lietots dēļ viņa nākotnes potenciāla un vispār jau arī pēc iepriekšējiem sasniegumiem. Līderis NBA komandā tomēr nav nekas mazs. Pēc nākamās sezonas redzēsi ka šis apzīmējums ir bijis vietā
Kas tad ir Lebrons vai Durents vai Karijs, vai Kairijs? MegaUltraZvaigzne? Vai tiešām KP būtu liekams ar = zīmi starp šiem? Nesaku jau, ka viņam nav talanta vai potenciāla, bet es vienādības zīmi starp KP un superzvaigzne pagaidām nevarētu likt. Sauc kaut mani par muļķi es sapratīšu .

  +2 [+] [-]

, 2019-02-16 19:09, pirms 5 gadiem
Nashy rakstīja: Kas tad ir Lebrons vai Durents vai Karijs, vai Kairijs? MegaUltraZvaigzne? Vai tiešām KP būtu liekams ar = zīmi starp šiem? Nesaku jau, ka viņam nav talanta vai potenciāla, bet es vienādības zīmi starp KP un superzvaigzne pagaidām nevarētu likt. Sauc kaut mani par muļķi es sapratīšu .
Tāpat kā novicki nevar salīdzināt ar grieķi. Superzvaigznes arī mēdz būt dažādas. Tavi nosauktie ir labākie no superzvaigznēm, bet tas nenozīmē ka nba ir tikai 3-4 zvaigznes. Savā gadā KP ir stabils top 3 basketbolists pasaulē, ja ne pat labākais. Man kā latvietim ir patīkami ka mūsu spēlētāju tā sauc un es tam pretrunas nevēlos meklēt, vnk skaisti un pacilājoši tas ir

  +9 [+] [-]

, 2019-02-16 19:18, pirms 5 gadiem
Sākās, jau Lauvas sāk burķšķēt, ka izlasei nepalīdzēs. Es neredzu pamatojumu pārmest Kurucam, ka viņš nevēlas braukt uz izlasi šovasar, jo vēlas uzlabot savas prasmes. Viņš ir jauns čalis, kuru pirms pusgada visi nolika, kad viņš spēlēja izlasē. Domāju, viņš lai arī NBA produkts, nebūs lielais palīgs izlasei. Es domāju nākamos gadus viņš spēlēs un būs ļoti lietderīgs, bet tagad dodat viņam iespēju augt.

  +6 [+] [-]

, 2019-02-16 19:22, pirms 5 gadiem
NBA spēlētājiem palīdzēt izlasei ir tas pats kas ja jūs smagi nostrādātu savā darbā no pirmdienas līdz piektdienai un tad draugs tev palūdz palīdzēt viņam māju krāsot sestdien un svētdien. Palīdzēt jau var, bet kāds tu būsi pirmdien? bezspēcīgs, morāli izsmelts, neatpūties, nemotivēts. Atteikt nesmuki, bet pats sevi iegāz ja piekrīti.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-16 19:25, pirms 5 gadiem
Hmm.. vien no pārdotākajiem krekliem, tiek iekļauts All star sastāvā - nē, neizklausas pēc superzvaigznes, Bebers ir krutāks!!!
Kāpēc, kad beidzot mums ir šī superzvaigzne, tik drīz otra tāda nebūs, daudzi nemāk to izbaudīt un novērtēt?

     [+] [-]

, 2019-02-16 19:32, pirms 5 gadiem
Ja izlase tiks PK tad ticamāk paliekam bez KP un Kuruca.Bet vēl jau ir Strelnieks,Timma,Sairis,Dāvis.Labu izlasi parāda tas ja kāda nav tad jaunā maiņa var nākt vietā (cerams uz Žagara progresu)

     [+] [-]

, 2019-02-16 19:42, pirms 5 gadiem
Robis rakstīja: Hmm.. vien no pārdotākajiem krekliem, tiek iekļauts All star sastāvā - nē, neizklausas pēc superzvaigznes, Bebers ir krutāks!!!
Kāpēc, kad beidzot mums ir šī superzvaigzne, tik drīz otra tāda nebūs, daudzi nemāk to izbaudīt un novērtēt?
KP bija uzņēmis superzvaigznes cienīgu tempu pagaišo sezonu,nenoliedzami, bet sagaidīsim kāds viņš būs laukumā pēc traumas... Tad jau Lauri Markkanens arī ir superzvaigzne, jo vidējie cipari gandrīz visur tādi paši kā KP izņemot blokus. Nedomā tik, ka esmu Kristapa heitereris, esmu neskaitāmas reizes skatījies viņa spēles naktīs, bet ir jauztver lietas objektīvi.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 19:58, pirms 5 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: vārds superzvaigzne tiek lietots dēļ viņa nākotnes potenciāla un vispār jau arī pēc iepriekšējiem sasniegumiem. Līderis NBA komandā tomēr nav nekas mazs. Pēc nākamās sezonas redzēsi ka šis apzīmējums ir bijis vietā
Tad jau Hārdevejs arī superzvaigzne - šogad bija NBA komandas līderis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 20:01, pirms 5 gadiem
Kurucs noderetu PK, bet neparmetisu vinam, ja atteiksies. Lauva un parejie vares tviteri ganit.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 20:07, pirms 5 gadiem
funkyz rakstīja: Tad jau Hārdevejs arī superzvaigzne - šogad bija NBA komandas līderis.
Hārdavejs komandas līderis? Kur tu tādu murgu redzēji? Nav pat 20 PPG, komanda zaudē 20 spēles pēc kārtas ar viņu vai bez viņa. Hārdaveju jautoč nevar nosaukt par līderi, ja viņam nav nekāda impakta uz komandas rezultātu kad viņš ir laukumā. Knicks vispār nav neviena līdera šajā sezonā, jo KP bija traumēts.

     [+] [-]

, 2019-02-16 20:11, pirms 5 gadiem
polārlācēns rakstīja: Kurucs noderetu PK, bet neparmetisu vinam, ja atteiksies. Lauva un parejie vares tviteri ganit.
Vispār Kuruca situācija unikāla Latvijas sportā!
No " izlases blatņika" līdz NBA pamatsastāvam

Par Švedu jau arī tā runāja, bet tas vairāk bija ar humoru rakstīts!

  +4 [+] [-]

, 2019-02-16 20:12, pirms 5 gadiem
Vai tad KP neaizmainīja uz Dallas Cowboys?

  +3 [+] [-]

, 2019-02-16 20:14, pirms 5 gadiem
Lauva ir izlases heiteris, interesē tikai paša dolāri.

kad pēdējoreizi Kurucs centās palīdzēt, tad saņēma iznīcinošu kritiku.

  -3 [+] [-]

, 2019-02-16 20:26, pirms 5 gadiem
Mums ir superzvaigzne un spēlētājs, kam kāds gudrais atkal dod padomus, kā vajag ar ķermeni pastrādāt... Vefā viens a tāds bija... MVP un kas vēl ne!? ĻOTI izaudzis šajā laikā... Jauns čalis, piķis pietiek, bet prāta aģentu nomainīt nē...

  -2 [+] [-]

, 2019-02-16 20:28, pirms 5 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Hārdavejs komandas līderis? Kur tu tādu murgu redzēji? Nav pat 20 PPG, komanda zaudē 20 spēles pēc kārtas ar viņu vai bez viņa. Hārdaveju jautoč nevar nosaukt par līderi, ja viņam nav nekāda impakta uz komandas rezultātu kad viņš ir laukumā. Knicks vispār nav neviena līdera šajā sezonā, jo KP bija traumēts.
3x mini, kas šosezon dod lielāku pienesumu komandai, Hardevejs vai KP!?
Un atcerēsimies, visi nav balti, apaļi un par savu statistiku domājoši supertalanti...

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 20:33, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: 3x mini, kas šosezon dod lielāku pienesumu komandai, Hardevejs vai KP!?
Un atcerēsimies, visi nav balti, apaļi un par savu statistiku domājoši supertalanti...
Viennozīmīgi KP, jo viņam +/- 0, Hārdavejam šaubos, ka ir pozitīvs rādītājs

  +2 [+] [-]

, 2019-02-16 20:34, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: Lauva manuprāt ir gejs , bet tas manuprāt !!!
Doma, Kurucs vinam kurviti Valentindiena iedeva?

Gejs vai ne, man vienalga, bet nu tadu indi ka Lauva neviens cits nesplauj.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 20:37, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: 3x mini, kas šosezon dod lielāku pienesumu komandai, Hardevejs vai KP!?
Un atcerēsimies, visi nav balti, apaļi un par savu statistiku domājoši supertalanti...
Tātad lielāks pienesums mazā laika posmā dod līdera statusu uz visu sezonu? Tad jau kurucs ir komandas līderis!!! Viņš vienu spēli guva visvairāk punktu komandā! Nekad nesalīdzini hārdaveju "briku" junioru ar KP.

     [+] [-]

, 2019-02-16 22:09, pirms 5 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Tātad lielāks pienesums mazā laika posmā dod līdera statusu uz visu sezonu? Tad jau kurucs ir komandas līderis!!! Viņš vienu spēli guva visvairāk punktu komandā! Nekad nesalīdzini hārdaveju "briku" junioru ar KP.
Ar ko radzis labāks par Hārdevejju?

     [+] [-]

, 2019-02-17 09:50, pirms 5 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Tātad lielāks pienesums mazā laika posmā dod līdera statusu uz visu sezonu? Tad jau kurucs ir komandas līderis!!! Viņš vienu spēli guva visvairāk punktu komandā! Nekad nesalīdzini hārdaveju "briku" junioru ar KP.
Šo bezsakaru aizsāki Tu! Paskaties biksēs, tad uz roku... un turpini salīdzināt!

     [+] [-]

, 2019-02-17 09:51, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Viennozīmīgi KP, jo viņam +/- 0, Hārdavejam šaubos, ka ir pozitīvs rādītājs
Uzvaras a moš paskaiti!? Novāc Kobes bildi... nožēlojami!