Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ņiživijs: "Mums nepietiek ar iekļūšanu izslēgšanas mačos"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ņiživijs: "Mums nepietiek ar iekļūšanu izslēgšanas mačos"
Aleksandrs Ņiživijs
Foto: levpraha.cz

Latvijas izlases un Prāgas "Lev" uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs kopā ar čehu klubu piektdien izcīnīja vietu KHL izslēgšanas spēlēs. Pēc priecīgā notikuma uzbrucējs atzina, ka pirmais uzdevums izpildīts, bet ir vēlēšanās izcīnīt uzvaras arī turnīra tupinājumā. Runājot par izlasi, Ņiživijs uzsver komandas lomu olimpiskās ceļazīmes iegūšanā.

Uzvara izbraukumā pret Maskavas "Spartak" (2:0) ļāva sasniegt čehu kluba mērķi… "Bija uzdevums iekļūt play-off. Mēs to izdarījām, tāpēc visi ir ļoti priecīgi. Kad tiek izveidota jauna komanda jaunā vietā, tad vienmēr ir sarežģīti. Bet, ja tā padomā, tad izslēgšanas spēles mums kādu laiku jau notiek, jo visos pēdējos mačos nedrīkstējām zaudēt. Es nezinu, ar ko būs jāspēlē play-off, tur visi pretinieki būs cienīgi. Šobrīd klubu vidējais līmenis KHL ir krietni pieaudzis, vairs nav lielas starpības starp tabulas augšgala un lejasdaļas komandām. Ir klubi, kas katru gadu apliecina savu statusu, un ir klubi, kuriem katra sezona izdodas savādāka," saka Ņiživijs. "Protams, mums nepietiek ar iekļūšanu izslēgšanas mačos. Kāpēc tad mēs tā centāmies? Komanda spēlēs, lai uzvarētu."

Ņiživijs nevēlas uzsvērt Sanda Ozoliņa un savu atgriešanos valstsvienībā, kas Latvijas izlasei palīdzēja izcīnīt ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm... "Es neteiktu, ka galvenais iemesls bija tas, ka kāds atgriezās izlasē. Pirmkārt, mums bija brīnišķīga komanda, tāpēc mēs uzvarējām turnīrā. Visi puiši pret šiem mačiem izturējās ļoti nopietni un nospēlēja vienkārši lieliski."

Prāgas "Lev" vēl jāaizvada viens mačs KHL regulārajā turnīrā: 17. februārī būs spēle Doņeckā pret Oskara Bārtuļa pārstāvēto "Donbass" vienību.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-16 18:19, pirms 11 gadiem
Emka9517 rakstīja: ceru ka atlant tiks un sakaus Vareno SKA
Bet es ceru ,ka LEV uzdāvinās uzvaru Donbasam un Bārtulis tiks play off ,nevis piemaskavas krievi atlanti.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-16 18:25, pirms 11 gadiem
coffijs rakstīja: Bet es ceru ,ka LEV uzdāvinās uzvaru Donbasam un Bārtulis tiks play off ,nevis piemaskavas krievi atlanti.
Ozo un viņu cīņasspara dēl es par atlantiem.Nesen šie bija zem mums un lūk ko panāca.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-16 19:10, pirms 11 gadiem
Emka9517 rakstīja: ceru ka atlant tiks un sakaus Vareno SKA
es arī ceru uz Atlant. super ikomanda, as mierīgi var izsist lecīgos SKA

     [+] [-]

, 2013-02-16 22:08, pirms 11 gadiem
nu vēlu veiksmi ņišfišam un cipulim lai jau dabūn to kausu!!!
gribētu labāk redzēt ka LEV paņem kausu,nevis krievijas oligarhu lolojumi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-17 13:07, pirms 11 gadiem
Vajag būt gataviem play-off!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-17 14:13, pirms 11 gadiem
Tikai OZO dēļ, par Atlant.Kaut gan viss ir Minskas Dinamo rokās.Bet Lev novēlu uzvarēt rietumu konferenci un tikt finālā.