Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgira" spēlētāji iestājas par treneri, vadība apstiprina Maksvīša paturēšanu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Žalgira" spēlētāji iestājas par treneri, vadība apstiprina Maksvīša paturēšanu
Kazis Maksvītis. Foto: BC Žalgiris Kaunas

Lietuvas čempionvienības un ULEB Eirolīgas dalībnieces Kauņas "Žalgira" basketbolisti pauduši pārliecinošu atbalstu pašreizējā galvenā trenera Kaža Maksvīša saglabāšanu amatā, ziņo vietnes Basketnews.lt žurnālists Donāts Urbons.

Pirms un pēc vakardienas Eirolīgas spēles, kurā "Žalgiris" savā laukumā atzina Belgradas "Partizan" pārākumu (85:93), tika baumots, ka "Žalgira" vadība Maksvīti atbrīvošot no amata, viņa vietā pieņemot itāļu speciālistu Andreā Trinkjēri. Tomēr Kauņas kluba basketbolisti nostājās pašreizējā trenera pusē, "Žalgira" vadībai šodien apstiprinot Maksvīša palikšanu amatā.

Latviešu basketbolista Rolanda Šmita pārstāvētā "Žalgiris" zaudējusi pēdējās trijās Eirolīgas spēlēs, ar bilanci 5-9 ierindojoties kopvērtējuma 15. pozīcijā. Lietuvas meistarsacīkstēs Kauņas vienībai 13 kārtās uzvarējusi 11 spēlēs, galvgalī dalot vietu ar Viļņas klubiem "Wolves" un "Rytas".

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/Urbodo
https://twitter.com/bczalgiris/stat...

  -1 [+] [-]

, 2023-12-15 16:30, pirms 5 mēnešiem
Nu protams, jo ar jauna trenera atnākšanu, ne vienam vien spēlētājam nāktos domāt par jaunu klubu. Un vispār ko viņš tik tuvs klubam. Izlase nospēlēja vāji, klubs neko nerāda šosezon. Kur tā mīlestība.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-15 17:31, pirms 5 mēnešiem
knaible rakstīja: Nu protams, jo ar jauna trenera atnākšanu, ne vienam vien spēlētājam nāktos domāt par jaunu klubu. Un vispār ko viņš tik tuvs klubam. Izlase nospēlēja vāji, klubs neko nerāda šosezon. Kur tā mīlestība.
Šmitam tas varbūt būtu labi, no Žalgira varētu pāriet uz Real atpakal uz Barsu vai piemēram citu top klubu!

     [+] [-]

, 2023-12-15 17:34, pirms 5 mēnešiem
Treneris tur galīgi nepričom, sastāvs ir novākts nekāds, daži tur ieradušies strītbolu spēlēt kā Sumners, arī bija tas Mitro=longs kuru jau atskaitīja , plus izceļas trīņu plivinātājs Maneks..(kurš šobrīd savainots)
Ulanovs šosezon pilnīgi nekāds, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, kur viņš bija izteikts līderis, kas laikam saistīts ar Evans atgriežšanos, pēc traumas..
Kopumā vāja komplektācija, pazaudēja , Brazdeiķi,. vietā labāka veidotāja nav, kas pavilks kad dažiem spēle neaizies.. Ir kā jau teicu , daži strītbolisti paņemeti...