Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

J. Ikaunieks: "Jānogludina attiecības ar faniem, šai situācijai nevajadzētu ieilgt"

Agris Suveizda

J. Ikaunieks: "Jānogludina attiecības ar faniem, šai situācijai nevajadzētu ieilgt"
Jānis Ikaunieks. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF

Latvijas Futbola federācija pirms valstsvienības cīņas Konjā pret Turciju piedāvā galvenā trenera Daiņa Kazakeviča un uzbrūkošā pussarga Jāņa Ikaunieka komentārus no pirmsspēles preses konferences.

Dainis Kazakevičs: "Turcijas izlase mums ir diezgan labi pazīstama, šī būs jau ceturtā savstarpējā spēle trīs gadu laikā. Skaidrs, ka ar citu treneri turku izlase atkal mainās. Galvenā doma ir tāda - mums ir saprašana par to, ko vēlamies darīt laukumā un kādā stilā gribam spēlēt, ņemot vērā mūsu līdzšinējo pieredzi un iepriekšējās spēles ar Turciju.

Pozitīvais ir tas, ka visi pieejamie spēlētāji gatavojas spēlei un būs pieejami izvēlei. Centra aizsarga risinājumiem ir vairāki varianti gadījumā, ja kāds no sākumsastāva centra aizsargiem izkrīt. Tai skaitā arī Oskara Vientiesa variants. Uzreiz pēc spēles ar Armēniju ar treneriem apspriedām, vai nevajag izsaukt papildu centra aizsargu. Sapratām, ka mums ir pieejamas opcijas arī no šobrīd komandā esošajiem."

Jānis Ikaunieks: "Atmosfēra spēlē būs ļoti laba, turki mīl futbolu. Tas ir varbūt klasi augstāks pretinieks nekā Armēnija. Ar nepacietību gaidu spēli, jo šeit ir fani, kādi man patīk. Ceru, ka izdosies parādīt labu sniegumu. Cilvēkam ir tāds organisms - ja cilvēks ir apmierināts ar dzīvesveidu un mērķiem, tas daudz labāk funkcionē. Tāpēc, jā, pēc uzvarām ir vieglāk atjaunot spēkus.

Par visu, kas notika un tika runāts pēc spēles ar Armēniju? Ir labi, ka ir ažiotāža. Ir slikti, ka esam it kā konfliktā ar cilvēkiem, kuri mūs atbalsta un vēl mums panākumus. Šī situācija kaut kā jānogludina, tai nevajadzētu ieilgt. Domāju, abām pusēm vajadzētu kaut kur piekāpties un atzīt, ka visi ejam uz vienu mērķi."

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17155/j-ikauni...

1 2 46 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2023-10-15 10:15, pirms 7 mēnešiem
Sirsniņas 💞

  +4 [+] [-]

, 2023-10-15 10:16, pirms 7 mēnešiem
Janka jau sakarīgs, bet diezgan daudz cirvju un dainīša d laizītāju komandā panemti

  +7 [+] [-]

, 2023-10-15 10:39, pirms 7 mēnešiem
Puiki nedaudz par augstu sevi vērtē, jums uz izlases spēlēm jau tā salīdzinoši daudz cilvēku iet skatīties jūsu baletu. Agrāk futbolisti mācēja atvainoties par sūdīgām spēlēm, tagad šitās koka kājas vēl cels savu degunu gaisā. Kaut jums uz mājas spēli aizietu tikai radi kā uz atsevišķām virslīgas spēlēm.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-15 10:40, pirms 7 mēnešiem
Spānijā , daudzās valstīs vienmēr fani uzvar un treneri maina. Ja šodien Turcijā zaudēs, tad nav grūti paredzēt fanu rīcību.Viena laba spēle nav rādītājs , tāpat kā pēc vienas labas spēlētājs netiek izlasē.......

  +5 [+] [-]

, 2023-10-15 11:50, pirms 7 mēnešiem
Man ir saprotams kāpēc daudzi spēlētāji iestājas par Daini - jo viņš uzticās tikai mazai saujiņai spēlētāju un tev ir gandrīz vai garentēts spēles laiks/vieta sastāvā neatkarīgi ko tu dari uz laukuma. Spēlētāji paši saprot, ka pie cita trenera tas varētu arī mainīties.

     [+] [-]

, 2023-10-15 13:05, pirms 7 mēnešiem
Ar šo treneri varam aizmirst par panākumiem, viema uzvara pret Armēņiem neko neuzlabo, tāpat par 99% ir skaidrs ka ir stabila pēdējā vieta grupā. neko nenogludināsiet..

  +4 [+] [-]

, 2023-10-15 14:44, pirms 7 mēnešiem
zaxx rakstīja: Ar šo treneri varam aizmirst par panākumiem, viema uzvara pret Armēņiem neko neuzlabo, tāpat par 99% ir skaidrs ka ir stabila pēdējā vieta grupā. neko nenogludināsiet..
Būs ļoti interesanti, kā Vektors skaidros, ka mērķis nav izpildīts. Pirms cikla teica, ka jāapiet armēņi un ideāli būtu savākt pa kādam punktam no pārējiem. Šobrīd, lai apietu armēņus ir jāuzvar turki vai horvāti un otrā spēlē, kā minimums neizšķirts, ar piebildi - armēņi atlikušās divas spēles zaudē.
Slēpts komentārs: Jānis Derums

  +4 [+] [-]

, 2023-10-15 15:44, pirms 7 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: Galvenais parādīt labu spēli. Būšu pārsteigts ja izdosies uzlekt augstāk par galvu un izcīnīt kādu punktu. Jau pirms cikla sākuma bija skaidrs, ka šajā grupā būs smagi.
Tiem faniem kas cerēja uz brīnumie iesaku nolaisties uz zemes un paskatīties uz konkurentu resursiem un Latvijas futbola resursiem. Rezultāti atbilst šodienas situācijai. Pie labas veiksmes varēja būt kāds punkts vairāk, bet tas neko būtiski nemainītu
"Latvijas izlasei šis cikls būs veiksmīgs, ja varēsim paņemt punktus pret nomināli spēcīgākiem pretiniekiem. Mūsu mērķis ir arī apdzīt Armēniju turnīra tabulā, bet pret pārējām trīs komandām - kādā no spēlēm paņemt punktus. Tā ir laba iespēja sagatavoties arī UEFA Nāciju līgas C grupai," teica treneris.

Tad jau Dainis arī neko nesaprot, ja pirms cikla uzstāda pašsaprotami nereālus mērķus.
Slēpts komentārs: Jānis Derums

  +2 [+] [-]

, 2023-10-15 16:11, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: "Latvijas izlasei šis cikls būs veiksmīgs, ja varēsim paņemt punktus pret nomināli spēcīgākiem pretiniekiem. Mūsu mērķis ir arī apdzīt Armēniju turnīra tabulā, bet pret pārējām trīs komandām - kādā no spēlēm paņemt punktus. Tā ir laba iespēja sagatavoties arī UEFA Nāciju līgas C grupai," teica treneris.

Tad jau Dainis arī neko nesaprot, ja pirms cikla uzstāda pašsaprotami nereālus mērķus.
Tu viņu ķer uz muļķi vai ne? Man lasot viņa rakstīto ļoti bieži liekas, ka viņš atbild emocicionāli nevis pieslēdzot galvu.

  +5 [+] [-]

, 2023-10-15 16:40, pirms 7 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Tu viņu ķer uz muļķi vai ne? Man lasot viņa rakstīto ļoti bieži liekas, ka viņš atbild emocicionāli nevis pieslēdzot galvu.
Man nelasot viņa komentārus ietaupās bezjēdzīgi pavadīts laiks, jo iepriekš kad vēl lasiju tapa skaidrs ka tas ir vai nu 'diskusiju veicinātāja' profils paužot dimetriāli pretēju viedokli vienmēr vai garīga novirze darot to pašu. Tas pats attiecas uz nameju.

  +5 [+] [-]

, 2023-10-15 16:42, pirms 7 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: Treneriem un spēlētājiem vienmēr ir jānoskaņojas uz labāko rezultātu, bet žurnālistiem un faniem kuri seko futbola procesiem Latvijā un citās valstīs gan vajag reāli skatīties un novērtēt komandas izredzes. Komanda spēlēja atbilstoši savām spējām, bija spēles kur cīnījās godam un nedaudz nepaveicās tikt pie kāda punkta (pirmā spēle ar Turciju un Armēniju), bija arī pāris pat ļoti neizteksmīgas spēles.
Pirmā spēle ar Armēniju, uz goda? Nesmīdini. Mums paveicās, ka armēņi bija tizli un gan neizmantoja savas iespējas ražīgāk, gan, ka bumba nonāca viņu vārtos.
Pirmie, kam ir jāspēj reāli novērtēt izredzes ir tieši treneris un spēlētāji, jo īpaši treneris - jo viņš ir tas, kas atbild par rezultātu un vāc sastāvu.
Ja treneris pirms katra sabraukuma jau iepriekš sagatavo attaisnojumus, kuros vaino sastava problēmas un spēlētājus - tas nav treneris.

  +3 [+] [-]

, 2023-10-15 16:44, pirms 7 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Tu viņu ķer uz muļķi vai ne? Man lasot viņa rakstīto ļoti bieži liekas, ka viņš atbild emocicionāli nevis pieslēdzot galvu.
Es naivi gaidu, kad viņš atzīs kļūdu. Līdzīgi, kā Namejs, tā šis frukts arī mūžīgi iet pret straumi, lai cik stulbi no malas neizskatītos. Kā viņš kādreiz pie katras iespējas aptirsa Ostapenko, tā tagad izmisīgi aizstāv Daini un viņa latvisko kolektīvu un to, ka Dainis nav vainīgs pie vājā sastāva. Tas nekas, ka Dainis ir gadiem bijis saistīts ar jauno futbolistu izaugsmi
Slēpts komentārs: 55555555

  +1 [+] [-]

, 2023-10-15 16:50, pirms 7 mēnešiem
55555555 rakstīja: Nesaprotu ko izlase klanās laut kādai alkašu un deģenera.tu bandai??izņemot kliegt rupeklības un mest alus glazez uz laukuma,viņi neko citu nemāk.tadas nevajdzētu vispār laist stadionā iekšā.
Mans izskaidrojums, varbūt smieklīgs, bet Dainis spēlētājiem izlasē ļauj ēst šokolādi, tāpēc šie pie viņa raujas.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-15 16:52, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Es naivi gaidu, kad viņš atzīs kļūdu. Līdzīgi, kā Namejs, tā šis frukts arī mūžīgi iet pret straumi, lai cik stulbi no malas neizskatītos. Kā viņš kādreiz pie katras iespējas aptirsa Ostapenko, tā tagad izmisīgi aizstāv Daini un viņa latvisko kolektīvu un to, ka Dainis nav vainīgs pie vājā sastāva. Tas nekas, ka Dainis ir gadiem bijis saistīts ar jauno futbolistu izaugsmi
Tā jau man likās, ka tur ir kaut kas vairāk nevis tikai savas taisnības pierādīšana. Lai Tev veicās

  -4 [+] [-]

, 2023-10-15 16:53, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pirmā spēle ar Armēniju, uz goda? Nesmīdini. Mums paveicās, ka armēņi bija tizli un gan neizmantoja savas iespējas ražīgāk, gan, ka bumba nonāca viņu vārtos.
Pirmie, kam ir jāspēj reāli novērtēt izredzes ir tieši treneris un spēlētāji, jo īpaši treneris - jo viņš ir tas, kas atbild par rezultātu un vāc sastāvu.
Ja treneris pirms katra sabraukuma jau iepriekš sagatavo attaisnojumus, kuros vaino sastava problēmas un spēlētājus - tas nav treneris.
Nu nu.varbūt esi kādreiz dzirdējis ka treneris pirms turnīra pasaka-mēs esam visvājākā komanda turnīrā.visiem zaudēsim.ja būs kāda uzvara-tas būs brīnums.es neesmu neko tādu dzirdējis..
Un vēl-tas alkašu bars no H sektora visdrīzāk tiek izmantos lai gāžot treneri gāztu arī valdi..ja atceries,ta arī notika kad gāza Indriķi-zaudēkums nenozīmīgā pārbaudenē un tad pieslēdzas smagā artilēroja-novickveidīgie žirnaļugas un H sektors.
Tikai ir viena nianse-Dainis ir izveidojis pirmkārt jau LATVISKU izlasi....pie Starika tāda rusņas 25tā izlase vien bija.
Novickeļa pērkamību nevar neredzēt-uz dažu neveoksmju fona tiek ignorēts viss kas ir sasniegts Daiņa laikā...
Slēpts komentārs: 55555555

  +6 [+] [-]

, 2023-10-15 17:27, pirms 7 mēnešiem
55555555 rakstīja: Man laikam ir vienalga kā Dainis viņus piebaro.uzdkatu ka nedrīkstest nost yreneri laut kādu pārdesmit alkašu delīrija murgu dēļ.
Nāciju līgā uz augšu tikām!
Izlases spēle nav salīdzināma ar ielikteņa Gorkša laikā demonstrēto!
Ja Gorkšu tu sauc par ielikteni, tad kā lai nosauc daini?

  +5 [+] [-]

, 2023-10-15 17:58, pirms 7 mēnešiem
55555555 rakstīja: Man laikam ir vienalga kā Dainis viņus piebaro.uzdkatu ka nedrīkstest nost yreneri laut kādu pārdesmit alkašu delīrija murgu dēļ.
Nāciju līgā uz augšu tikām!
Izlases spēle nav salīdzināma ar ielikteņa Gorkša laikā demonstrēto!
Nu tikām, bet tikām ar otro piegājienu, neaizmirsti, ka arī ar Daini zaudējām Maltai un grupā ar Fēru Salām, Andoru un Maltu palikām 3. Vispār tajā grupā uzvarējām tikai vienu spēli. Liekas, ka dažreiz paši piemirstam ka viņš amatā ir jau 3 gadus, protams, ka ar labākiem rezultātiem un sliktākiem, pēdējā laikā tie ir bijuši tik pat slikti, kā tad, kad Gorkšam nācās pamest amatu. Man liekas, ka kritika ir pamatota gan no faniem, gan tiem kas futbolam ir tuvāk.
Slēpts komentārs: Jānis Derums

  -4 [+] [-]

, 2023-10-15 18:48, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pirmā spēle ar Armēniju, uz goda? Nesmīdini. Mums paveicās, ka armēņi bija tizli un gan neizmantoja savas iespējas ražīgāk, gan, ka bumba nonāca viņu vārtos.
Pirmie, kam ir jāspēj reāli novērtēt izredzes ir tieši treneris un spēlētāji, jo īpaši treneris - jo viņš ir tas, kas atbild par rezultātu un vāc sastāvu.
Ja treneris pirms katra sabraukuma jau iepriekš sagatavo attaisnojumus, kuros vaino sastava problēmas un spēlētājus - tas nav treneris.
Es nenoliedzu, ka bija arī neveiksmīgas spēles. Bet gaidīt, lai treneris vai spēlētāji teiktu pirms spēles. mums nav izredžu? Kāds naivums, nezinu nevienu tādu gadījumu.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-15 19:13, pirms 7 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: Te man daži uzbrauc un jebkuram, kurš uzraksta kaut ko objektīvu, sakarīgu. Daži lidinās pa mākoņiem, citi spēj kaut kādas rupeklības tik gvelzt.
Bet kā Dainis ir izveidojis LATVISKU valsts izlasi, kura spēlē pat labāk nekā tās iepriekšējs pēdējā desmitgadē to reti kurš redz.
Varbūt tā ir mākslīgi veidota kampaņa no tiem, kuriem riebjas viss latviskais un ilgojas pēc krievu laikiem.
Kas vēl ir tās objektīvās lietas, kuras raksti, jo par izlases valodu es Tev piekrītu, gribētu zināt, kas tad vēl tur ir?

  +4 [+] [-]

, 2023-10-15 19:20, pirms 7 mēnešiem
55555555 rakstīja: Nu nu.varbūt esi kādreiz dzirdējis ka treneris pirms turnīra pasaka-mēs esam visvājākā komanda turnīrā.visiem zaudēsim.ja būs kāda uzvara-tas būs brīnums.es neesmu neko tādu dzirdējis..
Un vēl-tas alkašu bars no H sektora visdrīzāk tiek izmantos lai gāžot treneri gāztu arī valdi..ja atceries,ta arī notika kad gāza Indriķi-zaudēkums nenozīmīgā pārbaudenē un tad pieslēdzas smagā artilēroja-novickveidīgie žirnaļugas un H sektors.
Tikai ir viena nianse-Dainis ir izveidojis pirmkārt jau LATVISKU izlasi....pie Starika tāda rusņas 25tā izlase vien bija.
Novickeļa pērkamību nevar neredzēt-uz dažu neveoksmju fona tiek ignorēts viss kas ir sasniegts Daiņa laikā...
Pastāstīsi, kas ir tie lielie Daiņa sasnniegumi, izņemot latvisku kolektīvu?

  +1 [+] [-]

, 2023-10-15 19:21, pirms 7 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: Es nenoliedzu, ka bija arī neveiksmīgas spēles. Bet gaidīt, lai treneris vai spēlētāji teiktu pirms spēles. mums nav izredžu? Kāds naivums, nezinu nevienu tādu gadījumu.
Bet Dainis jau to arī runā.Jeb mums ir cits treneris, kas, piemēram, pirms iepriekšēja sabraukuma sūdzējās, ka nav ar ko aizvietot traumētos, ka vietā esošie ir vājāki, tādejādi publiski noliekot līdzi paņemtos?

  -3 [+] [-]

, 2023-10-15 19:22, pirms 7 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Kas vēl ir tās objektīvās lietas, kuras raksti, jo par izlases valodu es Tev piekrītu, gribētu zināt, kas tad vēl tur ir?
Ir izveidots izlases kodols. Visi labākie spēki piesaistīti izlasei. Vairāki komandas līderi patlaban traumēti.
Bet daži tā runā it kā pie tiem daudzajiem treneriem pirms Daiņa būtu kas labāks!? Vairāki graujoši zaudējumi un komanda, kuru varētu saukt par Latvijas nacionālo izlasi vispār nebija.
Slēpts komentārs: Jānis Derums

  -3 [+] [-]

, 2023-10-15 19:44, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pastāstīsi, kas ir tie lielie Daiņa sasnniegumi, izņemot latvisku kolektīvu?
Nav jau jega Tev kaut ko mēģināt teikt.Tu jau savu viedokli nemainīsi.un es arī nē.
Pamatā ciņa par Daiņa krēslu ir cīņa par varu federācijā.par to kas tiks piezīsties pie naudas pupa.
Manā skatijumā Dainis ir pelnījis cieņu par padarito.un es pie tā palikšu

  -3 [+] [-]

, 2023-10-15 19:48, pirms 7 mēnešiem
MazaFaka5 rakstīja: Ja Gorkšu tu sauc par ielikteni, tad kā lai nosauc daini?
Paskaties uz kaspiņa tālāko karjeru...pasties uz viņa intelektu...nu ja tu uzskati ka tur viss atbilst spējām-tad par ko tālāk runāt.
Starp citu-es ari sākumā uzskatiju ka kaspiņš būs īstais.bet tad tā āža kāja sāka līzt no bikšu staras ārā avien vairāk un vairāk.un vēl svarigāk ka arī lff biedri to saprata

  +2 [+] [-]

, 2023-10-15 19:49, pirms 7 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: Ir izveidots izlases kodols. Visi labākie spēki piesaistīti izlasei. Vairāki komandas līderi patlaban traumēti.
Bet daži tā runā it kā pie tiem daudzajiem treneriem pirms Daiņa būtu kas labāks!? Vairāki graujoši zaudējumi un komanda, kuru varētu saukt par Latvijas nacionālo izlasi vispār nebija.
Esmu paŗliecināts, ka Somam un Slavišam abiem bija savs kodols, pat Pepam, Žuzē un Karlo Ančeloti ir savs komandas kodols kuru izmanto vairāk, ar šo Dainis nav atklājis kaut ko jaunu.
Interesants teikums par tiem visiem labākajiem. Kuri tad bija tie kuri tika apzināti ignorēti pirms tam? Tu atgriezies pie tā viena sava principa par to ka izlase ir palikusi Latviski runājoša un neko vairāk jau Tu arī nepasaki
Redzi, pats jautā, vai pirms Daiņa bija kas labāks? Nē, nebija. Tos trenerus nomainīja, tad kāpēc Dainim ir jāpaliek?

  -3 [+] [-]

, 2023-10-15 19:52, pirms 7 mēnešiem
Jānis Derums rakstīja: Te man daži uzbrauc un jebkuram, kurš uzraksta kaut ko objektīvu, sakarīgu. Daži lidinās pa mākoņiem, citi spēj kaut kādas rupeklības tik gvelzt.
Bet kā Dainis ir izveidojis LATVISKU valsts izlasi, kura spēlē pat labāk nekā tās iepriekšējs pēdējā desmitgadē to reti kurš redz.
Varbūt tā ir mākslīgi veidota kampaņa no tiem, kuriem riebjas viss latviskais un ilgojas pēc krievu laikiem.
Tā arī ir mākslīgi veidota kampaņa...tikai tur kur ir liela nauda latviskums nevienam neinterese.šinī gadījumā Ļaško ir lielāks latvietis par tiem kas grib viņu nogāzt.un Dainis tiek izmantots ka ierocis gāzēju rokās

  -1 [+] [-]

, 2023-10-15 19:55, pirms 7 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Nu tikām, bet tikām ar otro piegājienu, neaizmirsti, ka arī ar Daini zaudējām Maltai un grupā ar Fēru Salām, Andoru un Maltu palikām 3. Vispār tajā grupā uzvarējām tikai vienu spēli. Liekas, ka dažreiz paši piemirstam ka viņš amatā ir jau 3 gadus, protams, ka ar labākiem rezultātiem un sliktākiem, pēdējā laikā tie ir bijuši tik pat slikti, kā tad, kad Gorkšam nācās pamest amatu. Man liekas, ka kritika ir pamatota gan no faniem, gan tiem kas futbolam ir tuvāk.
Pirmkart jau pie tiem abiem tribīnes bija tukšas...to saku jo atbalstu izlasi un eju uz futbolu
Tātad līdzjuutējiem Dainis un vina komanda patik.
H sektora alkaši nav aktuāli

  +1 [+] [-]

, 2023-10-15 20:01, pirms 7 mēnešiem
55555555 rakstīja: Tā arī ir mākslīgi veidota kampaņa...tikai tur kur ir liela nauda latviskums nevienam neinterese.šinī gadījumā Ļaško ir lielāks latvietis par tiem kas grib viņu nogāzt.un Dainis tiek izmantots ka ierocis gāzēju rokās
Kas stāv aiz šīs mākslīgi veidotās kampaņas?

     [+] [-]

, 2023-10-15 20:05, pirms 7 mēnešiem
55555555 rakstīja: Pirmkart jau pie tiem abiem tribīnes bija tukšas...to saku jo atbalstu izlasi un eju uz futbolu
Tātad līdzjuutējiem Dainis un vina komanda patik.
H sektora alkaši nav aktuāli
Ja es nemaldos, tad toreiz fani ilgstoši bļāva par to, ka futbols ir Daugavas stadionā kurā futbola atmosfēras vispār nebija un tāpēc negāja uz tām spēlēm.
Tad kas ir tie, kas strādā futbolā un saka ka Dainim jāatkāpjas?
1 2 46 komentāri