Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs ielaiž sešus vārtus Ontario līgā, Jevpalovam viens metiens un uzvara

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šilovs ielaiž sešus vārtus Ontario līgā, Jevpalovam viens metiens un uzvara
Artūrs Šilovs Latvijas U18 izlases formā. Foto: IIHF.com

Ontario hokeja līgā (OHL) nesekmīgu spēli aizvadīja vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš atvairīja 23 no 29 pretinieku metieniem, neglābjot Berijas "Colts" no zaudējuma 5:7 pret Hamiltonas "Bulldogs".

Šilovam šosezon šī bija ceturtā spēle "Colts" rindās. šī bija Buldogu labā pa diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm iekrāja čehs Jans Jenīks un amerikānis Arturs Kalijevs. "Colts" par spīti zaudējumam ar astoņās spēlēs izcīnītiem 11 punktiem saglabā piekto pozīciju OHL Austrumu konferencē.

Amerikas hokeja līgas (AHL) jaunajā sezonā pirmo uzvaru četrās spēlēs izcīnīja uzbrucēja Ņikitas Jevpalova Lavālas "Rocket", kas izbraukumā atspēlējās un ar 3:1 sakāva Rokfordas "Ice Hogs". Čikāgas "Blackhawks" fārmklubam šis bija trešais zaudējums trīs mačos.

Jevpalovs šovakar izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +1. Latviešu hokejists četrās cīņās iekrājis vienu vārtu guvumu.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theahl.com/stats/game-cente...