Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Treimanis Eirokausu grupu turnīru septīto sezonu sāks Lēverkūzenē

Agris Suveizda

Treimanis Eirokausu grupu turnīru septīto sezonu sāks Lēverkūzenē
Andris Treimanis un Zalcburgas futbolisti. Foto: Lisi Niesner/Reuters/Scanpix

Latvijas futbola tiesnešu brigāde ar Andri Treimani priekšgalā rītvakar UEFA Eiropas līgas grupu turnīra pirmajā kārtā apkalpos spēli starp Vācijas sesto spēcīgāko klubu Lēverkūzenes "Bayer" un Ungārijas čempionvienību Budapeštas "Ferencvaros". Cīņās sākums plkst. 19:45 pēc Latvijas laika.

36 gadus vecajam Treimanim Lēverkūzenē palīdzēs asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjonņikovs, bet ceturtais tiesnesis būs Aleksandrs Golubevs. Video asistenta lomu pildīs nīderlandietis Pols van Būkels, bet video asistenta palīgs būs francūzis Žeroms Brizārs.

Pirms 11 dienām Treimanis Pasaules kausa atlasē tiesāja Slovēnijas un Maltas dueli (1:0), bet Eirokausu sezonā viņam šī būs ceturtā spēle. Čempionu līgas otrajā kvalifikācijas kārtā Treimanis bija nozīmēts Belgradas "Crvena zvezda" un Almati "Kairat" atbildes spēlei (5:0), Eiropas līgas trešajā kārtā apkalpoja Pērtas "St. Johnstone" un Stambulas "Galatasaray" atbildes spēli (2:4), bet Eiropas līgas "play-off" kārtā tiesāja Beļģijas "Antwerp" un Nikosijas "Omonia" atbildes spēli (2:0 pagarinājumā).

Pagājušo rudeni Treimanis sāka ar Čempionu līgas grupu turnīra spēli starp "Manchester City" un "Porto" (3:1), bet turpināja ar divām Eiropas līgas grupu turnīra spēlēm un Eiropas līgas 1/16 fināla spēli starp "Salzburg" un "Villarreal" (0:2). Pieaugušo grupu turnīros Treimanis kopumā ir tiesājis 16 cīņas – 13 no tām Eiropas līgā un trīs Čempionu līgā, kā arī apkalpojis četras izslēgšanas spēles Eiropas līgā. Debiju grupu turnīrā Treimanis piedzīvoja 2015. gada novembrī Marseļā starp "Olympique" un "Groningen" (2:1).

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleag...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-15 19:01, pirms 3 gadiem
Veiksmi Latvijas futbola flagmaņiem ! Liels brīnums , ka tik zema futbola līmeņa valstī ,izaug tik augsta līmeņa FIFA tiesneši.

     [+] [-]

, 2021-09-15 21:38, pirms 3 gadiem
HotābičsXIV rakstīja: Veiksmi Latvijas futbola flagmaņiem ! Liels brīnums , ka tik zema futbola līmeņa valstī ,izaug tik augsta līmeņa FIFA tiesneši.
Tu joko vai kā? Augsta līmeņa smiekli nāk tas ko viņš Valmierā sadarīja...āksts ne vairāk.