Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Benzemā dublis, ''Real'' otrajā puslaikā iesit četrus un sakauj ''Alaves''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Benzemā dublis, ''Real'' otrajā puslaikā iesit četrus un sakauj ''Alaves''
Karims Benzemā atzīmē otro vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix

Jauno ''La Liga'' sezonu ar panākumu sākusi Spānijas titulētākā komanda Madrides ''Real'', kas izbraukumā otrajā puslaikā guva trīs vārtus un pārspēja Vitorijas ''Alaves'' ar 4:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Karims Benzemā. Tikmēr trīs citās šīvakara Spānijas čempionāta spēlēs tika fiksēts neizšķirts.

Aizvadītās sezonas vicečempione ''Real'' pirmo puslaiku Vitorijā iesāka ar aktīvu došanos uz priekšu. Karaliskā kluba pārstāvji vairāk kontrolēja bumbu un biežāk sita pa vārtiem, taču tos atslēgt nespēja. No labas pozīcijas pāri vārtiem sita Karims Benzemā, bet mājinieku rindās puslaika izskaņā Pere Pons izšķērdēja iespēju no tuvas distances.

Pirmos vārtus mačā ''Real'' izdevās gūt teju pēc iznākšanas no ģērbtuvēm. 48. minūtē Edens Azārs filigrāni ar papēdi piespēlēja blakus esošajam Karimam Benzemā, kurš to vienā pieskārienā trieca vārtu tīklā, izvirzot vadībā Madrides vienību ar 1:0. Vien astoņas minūtes vēlāk Načo pēc Lukas Modriča piespēles panāca jau 2:0 viesu labā. 62. minūtē otro reizi spēlē izcēlās Karims Benzemā, kura divus sitienus īsā brīdī atvairīja ''Alaves'' vārtsargs Fernando Pačečo, tomēr trešo sitienu bloķēt viņš nespēja un francūzis panāca 3:0.

Rezultatīvais nogrieznis turpinājās 65. minūtē, kad ''Real'' vārtsargs Tibo Kurtuā pārkāpa noteikumus, par ko tiesnesis Sezars Soto Grado piešķīra 11 metru soda sitienu. To izdevās realizēt Hoselu, samazinot deficītu līdz diviem vārtiem un atklājot ''Alaves'' šīs sezonas rēķinu. Mača turpinājumā abas komandas nedaudz samazināja apgriezienus uzbrukumā, bet kompensācijas laika otrajā minūtē mača gala rezultātu pēc debitanta Dāvida Alabas piespēles uzstādīja uz maiņu nākušais brazīlis Vinisiuss, kurš precīzi sita ar galvu - 4:1.

Citās spēlēs ''Cadiz'' kompensācijas laika septītajā minūtē izrāva neizšķirtu pret ''Levante'' - 1:1. Tāds pats rezultāts tika fiksēts arī mačā starp ''La Liga'' atgriezušos ''Mallorca'' un Seviļas ''Real Betis'', savukārt spēle starp ''Osasuna'' un ''Espanyol'' noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Svētdien pulksten 18:30 Spānijas čempionāta pirmo maču aizvadīs arī čempione Madrides ''Atletico'', spēkojoties pret ''Celta Vigo'', bet pulksten 21:00 bez komandas lielākās zvaigznes palikusī ''Barcelona'' uzņems ''Real Sociedad''.

Spānijas "LaLiga", 1. kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Valencia - Getafe1:0 (1:0)Solers 11' (11m)
Mallorca – Real Betis1:1 (1:0)Olivans 25' - Huanmi 59'
Cadiz - Levante1:1 (0:1)Espinjo 90'+7 - Moraless 39'
Alaves – Real Madrid1:4 (0:0)Hoselu 65' (11m) - Benzemā 48' 62' Načo 56' Vinisiuss 90'+2
Osasuna - Espanyol0:0
Celta – Atletico18:30
Barcelona – Real Sociedad21:00
Sevilla – Rayo Vallecano23:15
Villarreal – Granada21:00
Elche – Athletic Bilbao23:00

     [+] [-]

, 2021-08-15 01:04, pirms 3 gadiem
Spēle laba.
Alabam debija ļoti laba.Abi ar Azāru kopā saspēlējās ļoti labi un nelikās,ka šīs būtu viņiem pirmās spēles kopā.
Jāgaida Mendy atpakaļ un Alabam pa CB jāskrien,jo Mendy var vairāk noskriet aizsardzībā par Načo,lai gan Načo šodien bija labs.
Krosa trūkums gan bija jūtams,jo pa midu neviens nekontrolēja spēles ātrumu pirmajā puslaikā.

     [+] [-]

, 2021-08-15 15:37, pirms 3 gadiem
Tabulā, protams, ir kļūda pie RM