Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Makgīdijs: "Mēs pakļuvām zem traktora..."

Jānis Pārums

Makgīdijs: "Mēs pakļuvām zem traktora..."
Eidens Makgīdijs divcīņā ar spāni Hordi Albu
Foto: AP/Scanpix

Pēc Eiropas čempionāta spēles starp Spānijas un Īrijas komandām (4:0), savu viedokli par spēli pauda abu komandu galvenie treneri, kā arī spēlētāji Fernando Toress, Čavi Ernandess, Eidens Makgīdijs un bijušais Īrijas izlases spēlētājs Rojs Kīns.

Divu vārtu autors Fernando Toress: "Jāizbauda katru mirkli. Šoreiz man bija tā laime uzsākt spēli sākumsastāvā, gūt vārtus un izbaudīt to kopā ar komandu. Šovakar mēs atkal redzējām īsto Spānijas izlasi, kas, ceru, spēs aizkļūt līdz finālam."

Savukārt Īrijas izlases pussargs Eidens Makgīdijs norādīja: "Domāju, ka Spānija ir spēcīgākā izlase pret kuru esmu spēlējis izlases sastāvā. Šie puiši izjūt ikvienu komandas biedra darbību un droši vien būtu gatavi stundām kontrolēt bumbu. Mēs skraidījām kā traki, bet izredžu tāpat mums praktiski nebija. Mēs pakļuvām zem traktora."

Spānijas izlases pussargs Čavi Ernandess: "Īrijai ir ļoti laba komanda, kas spējīga sastādīt konkurenci mūsu grupā, tāpēc esam apmierināti ar sasniegto rezultātu. Mēs aizvadījām lielisku maču, uzlabojot dažus mūsu spēles vājos elementus. Parādījām laba līmeņa spēli, tādu, kas ir Spānijas vārda cienīga. Labi, ka viss ir atkarīgs no mums. Ja uzvarēsim, ieņemsim pirmo vietu grupā, ja cīnīsimies neizšķirti, vienalga tiksim ceturtdaļfinālā."

Spānijas izlases galvenais treneris Vinsente del Boske: "Esam priecīgi. Mūsu mērķis bija uzvarēt spēli un mēs to paveicām. Tas nemaz nebija tik viegli, jo Īrija aizsardzībā spēlē ļoti blīvi. Esmu gandarīts par mūsu centra aizsargiem, kas gaisa divcīņās novērsa briesmas mūsu vārtiem. Toresu pamatsastāvā ieliku ar domu, lai viņš paveiktu tieši to, ko paveica. Pēdējā spēlē ar Horvātiju noteikti neesam ieinteresēti neizšķirtā iznākumā. Jau pēc pirmās grupas spēles teicu, ka gribam grupu turnīru pabeigt ar divām uzvarām, nekas nav mainījies."

Īrijas izlases galvenais treneris Džovanni Trapatoni: "Tāpat kā spēlē pret Horvātiju ātri ielaidām vārtus, kas mūsu spēles plānu nekavējoties izlidināja pa logu... Mūsu pieļautās kļūdas bija kā trieciens. Treniņos nekādu sasprindzinājumu neredzēju, arī tādas kļūdas netika pieļautas. Spānija demonstrēja kvalitatīvu futbolu. Spāņi spēlēja kā orķestris. Mēs uz Eiropas čempionātu ieradāmies ar pārliecību, bet prom dosimies sarūgtināti. Mūsu līdzjutēji pelnījuši cieņu par to, ka atbalstīja mūs visu laiku, arī tad, kad zaudējām. Pēdējā spēlē pret Itāliju darīsim visu, lai turnīru pabeigtu ar augsti paceltām galvām."

"Uz Eiropas čempionātu Īrija ieradās ar lielām cerībām, taču tās tika sagrautas," sacīja kādreizējais Īrijas izlase kapteinis, tagad treneris Rojs Kīns. "Jā, šovakar mums bija pretī spēcīgākā komanda, Eiropas un pasaules čempioni, taču visi vārti tika ielaisti pēc pašu kļūdām. Esmu ļoti sarūgtināts ar komandas parādīto sniegumu. Šādi turnīri ir labs pārbaudījums katram futbolistam. Daudzi mūsu spēlētāji līdz šim sevi uzskatīja par TOP līmeņa futbolistiem, bet šodienas spēle parādīja, kas ir kas."

Izmantotie resursi:
UEFA EURO – UEFA.com
Goal.com
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs: KrokodiIs
Slēpts komentārs: ozs113
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-06-15 11:50, pirms 12 gadiem
Zem traktora? Makgīdijs tiešām respektē Čeļabinskas klubu!

     [+] [-]

, 2012-06-15 18:07, pirms 12 gadiem
Nabaga regbisti :/

     [+] [-]

, 2012-06-15 18:43, pirms 12 gadiem
Līdzīgs rezultāts varēja būt pret itāļiem, ja vien pamatsastāvā būtu kaut viens uzbrucējs.