Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Granlunds pēc spēles pret Latviju: ''Latvieši vienmēr cīnās līdz galam''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Granlunds pēc spēles pret Latviju: ''Latvieši vienmēr cīnās līdz galam''
Mikaels Granlunds. Foto: Pasi Mennander/leijonat.fi

Latvijas hokeja valstsvienība vakar piedzīvoja otro zaudējumu pasaules čempionātā, atzīstot turnīra saimnieces Somijas pārākumu ar 1:2. Uzvaras vārtu autors Mikaels Granlunds pēc spēles slavēja latviešu cīņassparu.

''Latvija spēlēja ļoti labi. Tā bija grūta spēle, taču zinājām, ka tā būs. Latvieši vienmēr cīnās līdz galam. Par laimi, atradām veidu, kā uzvarēt maču,'' sacīja uzvaras vārtu autors Mikaels Granlunds, kuram tā bija pirmā spēle 2022. gada pasaules čempionātā.

''Spēlēt savu skatītāju priekšā ir lieliski. Ceru, ka turnīrā paveiksim ko īpašu,'' turnīra norisi Somijā komentēja Nešvilas ''Predators'' uzbrucējs Mikaels Granlunds.

''Redzēju, ka Granlunds tuvojas vārtiem un gatavojas izdarīt metienu. Vārtu priekšā bija četri puiši, kā runājām pirms spēles. Ripa veiksmīgi atleca pret apmali. Redzēju, ka vārtsargam būs grūti pārvietoties un domāju, ka varu gūt vārtus. Izpildīju nepārāk labu metienu, taču ripa ieslīdēja vārtos,'' par Somijas izlases pirmajiem vārtiem pret Latvijas izlasi izteicās to autors Sakari Manninens.

Latvijas izlase nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad pulksten 16:20 spēlēs pret Norvēģiju. Somijas hokejistiem trešajā spēlē pasaules čempionātā pretī stāsies Zviedrija.

Izmantotie resursi:
https://www.leijonat.fi/index.php/u...
https://www.leijonat.fi/index.php/u...