Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šovakar "Lāses" un "Biolars" komandu otrā cīņa LČ pusfinālā

Jānis Celmiņš

Šovakar "Lāses" un "Biolars" komandu otrā cīņa LČ pusfinālā
Raimonds Vilde un Jurijs Deveikus tiekas atkal
Foto: Renārs Buivids

Latvijas čempionātā volejbolā turpinās pusfinālu cīņas. Šodien dienaskārtībā otrā spēle sērijā starp „Lāse-R/Rīga” un „Biolars” komandām. Mača sākums Zemgales OC pulksten 19.00.

Pirmajā abu komandu cīņā Rīgā uzvaru svinēja jelgavnieki. Šis mačs ritēja kā pa viļņiem – uzvarētāji setā mainījās pamīšus, bet piektajā viļņa augšgalā bija „Biolars”, svinot uzvaru mačā ar 3:2. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās pirmajā mačā bija Andrejs Jamrovskis un Artjoms Andiļevko, kuriem attiecīgi 20 un 14 punkti. Otrais laukumā devās uz maiņu un spēlē ienāca ļoti veiksmīgi. Statistika rāda, ka pirmajā mačā uzvarēja komanda, kas sliktāk darbojās servju uzņemšanā un te uzslavas Agrim Leitim, kurš vairākkārt prata izlabot partneru neveiksmes uzņemšanā. „Lāses” rindās veiksmīgākais pirmajā spēlē bija Aleksandrs Kudrjašovs, kuram 17 gūti punkti.

Informācija no abu komandu nometnēm liecina, ka abas šovakar Jelgavā būs gandrīz iespējami labākajos sastāvos. „Lāses” rindās pirmo treniņu kopā ar komandu aizvadījis Ansis Medenis, taču skaidrs, atgriešanās laukumā pēc tik ilgas pauzes (savainojuma) Latvijas izlases vienam no līderiem nebūs viegla. „Biolars” komandai jau pirmajā mačā nevarēja palīdzēt Rolands Ozoliņš, kurš guvis rokas savainojumu. Vakar spēlētājam tika veikts rentgenu uzņēmums un tikai šodien kļūs skaidrs, vai viņu šosezon laukumā vēl redzēsim. Jelgavas komandas galvenais treneris Jurijs Deveikus pauž nožēlu, ka Ozo no rotācijas izkritis tieši uz pavasara cīņām. Pārējie esot gatavi spēlei, taču komandas pamatsastāvu, kā jau pirms svarīgām spēlēm, Deveikus patur noslēpumā.

Rīdzinieku sākumsastāvs, visticamāk, būs tāds pats kā iepriekš. Vāvers pēdējo maču esot aizvadījis pusslims. Rīgas komandas treneris Raimonds Vilde pauž, ka viņu nav apmierinājusi servju uzņemšana un pašu serve. „Ja neservējam paši, tad nekas nebūs, tāpat ar uzņemšanu. Ir jāservē! Zavorotnijam es regulāri saku – ej un met! Nezinu, kas notiek. Viņam ir laba serve, kas pēdējā laikā kaut kur pazudusi,” pauž Vilde. Arī kopējā spēlē kļūdu bijis par daudz un rīdzinieki šovakar gatavosies visu labot. „Eksperimentiem ar sastāvu šobrīd nav īstais laiks,” pauž Vilde, atklājot, ka rezervē viņam ir cilvēki, kas vajadzības gadījumā komandai var palīdzēt.

Uzvarētāji Latvijas čempionāta pusfinālos tiks noteikts sērijās līdz trim uzvarām. Šovakar ir tikai divi scenāriju – „Biolars” panāk 2-0 vai „Lāse” panāk līdzsvaru – 1-1. Mača sākums Zemgales OC pulksten 19.00. Teksta tiešraidē mačam varēsiet sekot šeit: Livestats

Kura no komandām uzvarēs šovakar?

  • 21

  • 27


  +3 [+] [-]

, 2012-03-15 12:55, pirms 12 gadiem
Pēc sastāva un demonstrētās spēles laukumā, šīm komandām būtu jāspēlē LČ finālā!

     [+] [-]

, 2012-03-15 15:39, pirms 12 gadiem
lūdzu tiešraidi kau vai ar portatīvo filmētu un bez komentētājiem!!!