Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Gulbis: "Esam enerģiskāki un agresīvāki nekā sezonas ievadā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Mārtiņš Gulbis: "Esam enerģiskāki un agresīvāki nekā sezonas ievadā"
Mārtiņš Gulbis. Foto: EuroCup Women

"Trīsdesmit sestajā minūtē atradām papildus spēku pēdējam 7:0 izrāvienam. Patīkami, taču tas bija tikai pirmais puslaiks," pēc uzvaras Eiropas kausa pirmajā "play-off" spēlē teica basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

Rīdzinieces trešdien viesos apspēlēja “Olympiacos SFP” ar 72:53, pirms atbildes spēles panākot 19 punktu pārsvaru. TTT otro reizi sezonā svinēja uzvaru leģendārajā Miera un draudzības stadionā, kurā 2025. gada vasarā tiks kronēta nākamā Eiropas čempione.

“Katra uzvara Eiropas kausa izbraukuma spēlē ir liela uzvara. Īpaši, ņemot vērā mūsu sastāvu – katra spēlētāja ir ārkārtīgi būtiska. Katrai meitenei bija jāsper par soli vairāk. Liela uzvara, pateicoties meiteņu raksturam, ticībai un cīņas sparam,” telefonsarunā teica Gulbis.

Grupas turnīra priekšpēdējā spēlē – arī pret “Olympiacos” – komanda palika bez pamatcentra. “Baylor” absolvente Dekija Koena bija galvenais TTT spēks zem groziem, vidēji 9,8 punktiem pievienojot 8,4 atlēkušās bumbas.

“Daudzas sadarbības bija veidotas uz viņu. Pirmajās divās spēlēs bez Dekijas izjutām starpību cīņā par atlēkušajām bumbām,” rīdzinieču treneris teica par spēlētāju, kuras 19 izcīnītās bumbas aprīlī ļāva paveikt leģendāro atspēlēšanos Baltijas līgas finālā pret Viļņas “Kibirkštis”.

Trešdien daudz bumbu uzbrukumā izcīnīja mazās spēlētājas, turklāt rīdzinieces iemeta 12 no 27 trīspunktu metieniem. “Process kļuvis citādāks, pamainījušies akcenti (spēlei groza apakšā). Vairāk bumbas kustības, mazāk izspēles uz groza apakšu. Meitenes pielāgojas, katru dienu kļūst labāk.”

Grupas turnīra noslēgumā komandā bija sakrājies nogurums, pirms divām nedēļām teica Gulbis. Laikā līdz “play-off” sākumam klubs izmantoja iespēju pārcelt trīs spēles, tai skaitā tikšanos ar “TTT juniorēm” nomainīja cīņa pret Rīgas Stradiņa Universitāti.

“Mums bija labs grafiks pirms brauciena uz Grieķiju. Varējām divas dienas atpūsties viens no otra. Pirmdien aizvadījām vieglu treniņu, otrdien faktiski netrenējāmies. Esam atpūtušies, enerģiskāki un agresīvāki nekā sezonas ievadā. Kopā ar Sintiju Priedi salikām labu atjaunošanās grafiku.

Eiropas kausa komandu izsēšana no 1-32 dāvāja atkārtotu tikšanos pret “Olympiacos SFP”. Tas nav unikāls gadījums. Līdzīgas situācijas novērotas iepriekšējās sezonās, turklāt Anetes Šteinbergas pārstāvētajai “Bourges Basket” vēlreiz jāspēlē pret turku “Antalya”.

“Pirmā reakcija bija piektdien no rīta – iepriekšējā vakarā aizgāju gulēt pēc bērnu likšanas pie miera. Tāpat kā atjaunojoties, naktī tas neko nemainītu. Gribējās uzspēlēt un gatavoties pret citu komandu – lai varētu iegūt citādu pieredzi,” atcerējās Gulbis.

“Pieņēmām faktu un sākām gatavoties. Tādas spēles izšķir detaļas. Ja trešo reizi spēlē pret vienu un to pašu komandu, tas nav viegli. Īpaši, ja esi uzvarējis pirmajās divās spēlēs – pretinieku komanda ir gatavāka un mobilizētāka. Mums izdevās, jāturpina strādāt.”

Atbildes spēle notiks 20. decembrī plkst. 19:00 “Rimi” Olimpiskajā sporta centrā. Uzvarētājas divu spēļu summā astotdaļfinālā spēlēs pret Francijas klubu “Carolo Basket” un “Roche Vendee” labāko komandu. Pirmā cīņa Šarlvilā beidzās ar rezultātu 71:71.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-14 17:44, pirms pusgada
Mārtiņš Gulbis: "Esam enerģiskāki un agresīvāki nekā sezonas ievadā". Ja tas domāts laukuma malā ar visu vicināšanos un baurošanu utt., tad nākotne izskatās diezgan traģiski, jo tas bļauris nejēdz, ko nozīmē civilizēta uzvedība. Nākamais solis varētu būt iešaut kādai ar dēlīti pa galvu.

     [+] [-]

, 2023-12-14 23:06, pirms pusgada
analizē nevis apvaino

     [+] [-]

, 2023-12-15 12:06, pirms pusgada
Labs darbs padarīts, TTT tā turpināt!
Bet tiem kritizētājiem un apvainotājiem ar tukšām smadzenēm var tik pasmiet! :-)) Ja nav ko teikt, tad labāk paklusē un gaidi, kad atkal varēsi "riet" bet TTT iet tālāk! Lai veicas arī mājas spēlē...

     [+] [-]

, 2023-12-15 12:54, pirms pusgada
Sviedējs rakstīja: Mārtiņš Gulbis: "Esam enerģiskāki un agresīvāki nekā sezonas ievadā". Ja tas domāts laukuma malā ar visu vicināšanos un baurošanu utt., tad nākotne izskatās diezgan traģiski, jo tas bļauris nejēdz, ko nozīmē civilizēta uzvedība. Nākamais solis varētu būt iešaut kādai ar dēlīti pa galvu.
Ak dievs, cik tu esi liels stulbenis!

     [+] [-]

, 2023-12-15 17:36, pirms pusgada
Sviedējs rakstīja: Mārtiņš Gulbis: "Esam enerģiskāki un agresīvāki nekā sezonas ievadā". Ja tas domāts laukuma malā ar visu vicināšanos un baurošanu utt., tad nākotne izskatās diezgan traģiski, jo tas bļauris nejēdz, ko nozīmē civilizēta uzvedība. Nākamais solis varētu būt iešaut kādai ar dēlīti pa galvu.
Tu esi stulbs, vēl stulbāks...

     [+] [-]

, 2023-12-17 10:04, pirms pusgada
Dārgie speciālisti! Pievērsiet uzmanību kaut vai fotogrāfijai ar to viepli! Kurš tad ir tas lielais stulbenis vai stulbs un vēl stulbāks? Redzu trīs variantus: epizodis , magone vai Gulbis. Iespējams, ka viena brigāde.
Savā komentā es neminēju nevienu negatīvu vārdu par mūsu meitenēm. Tieši otrādi, cepuri nost viņām par padarīto darbu tādā atmosfērā atrodoties ar šito blatņiku. Lai veicas arī turpmāk!!!