Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: RTU tiek galā ar Gulbenes rezultatīvo saspēli

Rolands Eliņš

LBL2: RTU tiek galā ar Gulbenes rezultatīvo saspēli
Gulbenes "Buki/BJSS"
Foto: Gatis Bogdanovs/Dzirkstele.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā B apakšgrupā ceturto uzvaru guvusi RTU vienība, kas ar 98:89 apspēlēja Gulbenes „Bukus/BJSS”, neskatoties uz to, ka gulbenieši spēles protokolā atzīmējās ar 31 rezultatīvu piespēli savos 32 precīzajos metienos no spēles.

Gulbenes „Buki/BJSS” šobrīd atrodas B grupas pirmajā vietā, taču tikai tāpēc, ka viens punkts tiek piešķirts arī par zaudējumu. Gulbenieši ar bilanci 4-5 savākuši 13 punktus, kamēr RSU un „Valmiera Glass/ViA” vēl nav zaudējušas ne reizi (abām 6-0), bet kopvērtējumā ierakstījušas tikai 12 punktus. Savukārt RTU septiņās spēlēs guvusi četras uzvaras.

Šodienas mačā ritēja konkurētspējīga cīņa, kurā lielāko daļu dažus punktus priekšā bija mājiniece RTU. Tālāk par pieciem punktiem izdevās atrauties gan tikai pēdējā ceturtdaļā, taču tas izrādījās izšķirošais atrāviens, un RTU uzvarēja ar 98:89.

Uzvarētāju sastāvā 29 punktus guva Nauris Bikovs, kuram arī deviņas rezultatīvas piespēles, bet 23 punktus pievienoja Lauris Bērziņš

Gulbenes sastāvā 26 punkti Artūram Brūniņam, taču daudz iespaidīgāks Gulbenes komandā bija cits statistikas rādītājs. Komanda kopumā realizēja 32 metienus no spēles, un 31 gadījumā grozs tika gūts ar rezultatīvas piespēles palīdzību, proti, tikai vienreiz gulbenieši realizēja metienu no spēles bez rezultatīvas piespēles. Ar 12 piespēlēm izcēlās Jorens Duļevskis, kas bija tikai nedaudz mazāk, cik visai uzvarētāju komandai kopā (17).

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2016-11-15 07:32, pirms 8 gadiem
Labākais Gulbenes komandā treneris Brūniņš. No vecajiem Bukiem.