Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" piedzīvo trešo neveiksmi pēc kārtas

"Penguins" piedzīvo trešo neveiksmi pēc kārtas
Rejs Emerijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona šonakt skatītājus priecēja ar trim mačiem. Dalasas "Stars" ar 3:0 uzveica Edmontonas "Oilers", Filadelfijas "Flyers" ar 2:1 pārspēja Pitsburgas "Penguins", savukārt Minesotas "Wild" pēcspēles metienos ar 2:1 uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Pitsburgas "Penguins" piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas, šoreiz ar 1:2 atzīstot Filadelfijas "Flyers" pārākumu, kuram tā bija trešā uzvara pēc kārtas. Abus vārtus lidoņiem guva Breidens Šenns, bet vienīgo ripu "Flyers" vārtos raidīja Sidnijs Krosbijs. Rejs Emerijs Filadelfijas kluba vārtos šonakt tika galā ar 30 pretinieku metieniem.

Minesotas "Wild" ar 2:1 bullīšu sērijā uzveica Toronto "Maple Leafs". Trešā perioda 16.minūtē "Wild" uzbrucējs Zaks Parizē panāca izlīdzinājumu, bet bullīšu sērijā iemeta uzvaras ripu. Parizē savas karjeras laikā ir iemetis jau 34 pēcspēles metienus, šajā rādītājā esot labākajam visā NHL.

Džonatans Bernjē "Maple Leafs" atvairīja 33 "Wild" hokejistu metienus un, neskatoties uz zaudējumu, tika atzīts par mača pirmo zvaigzni, bet viņa kolēģis Minesotas vārtos Džošs Hārdings tika galā ar 19 metieniem un kļuva par trešo zvaigzni. Hārdings vārtus sargāja lielāko mača daļu, pirmā perioda vidū nomainot savainoto pamatvārtsargu Niklasu Bekstrēmu.

Dalasas "Stars" ar 3:0 izbraukumā uzveica Edmontonas "Oilers". Jau trešo spēli pēc kārtas savā laukumā "Oilers" nespēj gūt vārtus. Otrā perioda vidū Ričs Peverlijs atklāja spēles rezultātu, bet abas pārējās ripas "Stars" hokejisti iemeta tukšos vārtos spēles pēdējā minūtē.

NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Maple Leafs – Wild1:2 PM
Flyers – Penguins2:1
Stars – Oilers3:0

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2013-11-14 10:09, pirms 11 gadiem
Wow es pilnigi shoka, kas notiek ar Flyers!
Laikam tie daudzie kautinji tiesham komandu bus sapurinajushi! It ipashi Emeriju!

     [+] [-]

, 2013-11-14 11:04, pirms 11 gadiem
Pitsburgai jau ir daudz savainoto speletaju,tapec jau vairs nau viniem tads stabils sniegums.