Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Obrumans: "Grūti pateikt, kuras tieši nianses izšķīra spēles likteni"

Jānis Celmiņš

Obrumans: "Grūti pateikt, kuras tieši nianses izšķīra spēles likteni"
Mārcis Obrumans un Dāvis Melnis. Foto: SK "Jēkabpils Lūši"

Latvijas volejbola čempiones “Jēkabpils Lūši” komandas galvenais treneris Mārcis Obrumans pēc panākuma FRACHT Baltijas Superkausa izcīņas pusfinālā klāstīja, ka rēķinājies, ka šajā brīdī viņa vadītā komanda vēl īsti nav gatava sezonai, taču uzsvēra, ka viņa komanda svarīgajos brīžos labāk darbojusies aizsardzībā, kā arī veiksmīgāk servējusi.

Jau vēstīts, ka sestdien “Arēnā Rīga” notikušajos FRACHT Baltijas Superkausa izcīņas pusfinālos divu Latvijas komandu cīņā SK “Jēkabpils Lūši” ar 3:2 (32:30, 23:25, 25:22, 22:25, 15:10) pieveica “Robežsardzi/Rīgu”, bet Tartu “Bigbank” ar 3:0 (25:22, 25:18, 26:24) apspēlēja Tallinas “Selver”/”TalTech”.

“Grūti pateikt, kuras tieši nianses izšķīra šodienas spēles uzvarētāju. Bija brāķiem bagāts volejbols, taču tādu mēs to sezonas sākumā arī gaidījām. Arī “Arēna Rīga” nedaudz ietekmēja, jo brīžiem puiši likās kā pazuduši lielajā zālē. Gribētos domāt, ka mēs drusciņ labāk nospēlējām aizsardzībā un vajadzīgajos brīžos labāk uzservējām, kaut gan kopumā šodien serve nebija tā labākā. Ir laba viela pārdomām, jo šī spēle gan parādīja mūsu trūkumus, gan to, kas izdodas,” pēc cīņas teica SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans. “Šo turnīru vairāk uztveru kā gatavošanos Baltijas līgai un Čempionu līgai, kur mums jāstartē jau trešdien. Tādā ziņā pieci aizvadītie seti nez vai ir vērtējami pozitīvi, kaut gan sezonas vērtējumā komandai noteikti nāks par labu.”

Finālā svētdien “lūšiem” būs jātiekas ar Tartu “Bigbank”, kas ar 3:0 pieveica Tallinas “Selver/TalTech”, ar ko cīņā par trešo vietu laukumā dosies “Robežsardze/Rīga”.

“Abu Igaunijas komandu spēli neskatījos, jo vēl bijām autobusā, bet vakarā aci uzmetīšu. Zinu tikai rezultātu, kas ir visai negaidīts, jo Tallinas komandā bija arī austrāliešu diagonālais spēlētājs Linkolns Viljamss. Tomēr uzvarētāju izšķir visas komandas spēle,” saka Obrumans.

Pasākuma ietvaros par kausu cīnās arī četras basketbola komandas – “VEF Rīga” un “Rīgas zeļļi” no Latvijas un Lietuvas komandas Panevēžas “Lietkabelis” un Viļnas “Wolves”.

Svētdienas spēles tiešraidēs translēs televīzijas kanāls LTV7.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija