Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Pavlovičam 11 vārti Vācijā, Uščina un Skabeiķa maču pārtrauc krusa

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Pavlovičam 11 vārti Vācijā, Uščina un Skabeiķa maču pārtrauc krusa
Jānis Pavlovičs

Aizvadītajā nedēļas nogalē visrezultatīvāk starp Latvijas leģionāriem-handbolistiem nospēlējis Jānis Pavlovičs, kura pārstāvētā "HSC Bad Neustad" Vācijas 3. līgā austrumu zonā cīnījās neizšķirti 26:26 ar "HSG Gensungen/Felsberg" komandu.

Otrs latvietis "HSC Bad Neustad" komandā - Margots Valkovskis - bija precīzs trīs reizes (abu latviešu kontā vairāk nekā puse no komandas vārtiem - 14).

Citā spēlē šajā pašā zonā spēcīgās spēcīgās krusas dēļ Desavā tika pārtraukta spēle starp Armanda Uščina "Dessau-Roßlauer HV" un Mareka Skabeiķa "EHV Aue". Mačs tika pārtraukts spēles 41. minūtē, kad vadībā ar 19:14 bija Uščina vienība.

Diemžēl pārējiem Latvijas handbolistu pārstāvētajiem klubiem austrumu zonā neizdevās izcīnīt nevienu uzvaru. Raimonda Šteina "HSC Coburg" ar 27:32 zaudēja "TG Munden", Jāņa Gremzdes "SG DJK Rimpat" ar 23:31 piekāpās "GSV Eintracht Baunatal", bet Jāņa Grišanova "TV Jahn Duderstad" ar 24:28 atzina "SG Kleenheim" pārākumu. Starp laukuma spēlētājiem vienīgais vārtus guva Grišanovs, kurš bija precīzs divas reizes.

Pēc aizvadītajām divām kārtā austrumu zonā trešo vietu ieņem Pavloviča un Valkovska klubs, 11. vietu - Gremzdes, 15. vietu - Šteina, bet 16. vietu - Grišanova vienība.

Ziemeļu zonā panākumu izcīnīja Edgara Kukšas "VfL Fredenbeck", kas ar 35:21 pieveica "Fucse Berlin II" komandu, savukārt "SV Beckdorf" bija par maz ar Māra Veršakova septiņiem vārtiem, lai pieveiktu "Oranienburger HC" komandu - 31:32.

Turnīra tabulā abas Latvijas handbolistu komandas ieņem vietas blakus - Veršakova septīto, bet Kukšas sesto pozīciju.

Rietumu zonā latviešu klubi cīnījās pēc ziemeļu sižeta - viena uzvara, viens zaudējums. Mārtiņa Līberga "HSG Varel" ar 29:21 pieveica "VfL Eintracht Hagen", bet Ērika Blūma "Vfl Edewecht" ar 27:34 atzina "Leichlinger TV" pārākumu. Līberga kontā pieci vārti, bet Blūms palika tukšā.

Zonas kopvērtējumā Līberga komanda ieņem septīto vietu, bet Blūma - 12. vietu.

Vācijas 2. bundeslīgā latviešu komandas izcīnīja divas uzvaras. Ingara Dudes "HSG Saarlouis" ar 27:24 pieveica "Tusem Essen", bet Evara Klešnika "GWD Minden" izcīnīja otro uzvaru, ar 34:30 pieveicot "SV Post Schwerin". Dude guva trīs vārtus, bet Klešniks - četrus.

Līgas turnīra tabulā Klešnika klubs ieņem trešo vietu, bet Dudes - astoto vietu.

Vācijas 1. bundeslīgā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Aivja Jurdža "TSV Hannover-Burgdorf", ar 28:29 piekāpjoties "Bergischer HC" komandai. Jurdža kontā šajā mačā divi precīzi metienā. Turnīra tabulā Hanoveres klubs ieņem 15. vietu.

Austrijas līgas otrajā kārtā otro uzvaru izcīnīja Valda Labanovska "HIT medalp Tirol", ar 27:23 pieveicot "HC Linz AG" vienību. Dmitrija Bražņikva "ULZ Sparkasse Schwaz" ar 19:21 zaudēja "UHK Krems", bet Jāņa Glušaka "Alpla HC Hard" cīnījās neizšķirti 29:29 ar "West Vien" komandu. Glušaka kontā viens precīzs metiens, kā arī nopelnīta sarkanā kartīte.

Turnīra tabulā otro vietu ieņem Labanovska klubs, trešo - Glušaka, bet sesto - Bražņikova.

Sezona sākusies arī Norvēģijā, Portugālē un Slovākijā. Norvēgijā mūsu handbolistiem tā sākās ar savstarpējo dueli - Elvija Borodovska "Follo" ar 34:30 pieveica Eināra Kiršteina un Andreja Kuzmina "Herluf Moss" vienību. Borodovskis guva sešus vārtus, Kuzmins trīs, bet Kiršteins spēlei netika pieteikts.

Daiņa Krištopāna pārstāvētā Slovākijas kluba "Tatran Prešov" primārais turnīrs šajā sezonā būs Dienvidaustrumu handbola līga (SEHA), kurā piedalīsies 12 komandas no Bosnijas un Hercegovinas, Horvātijas, Serbijas, Melnkalnes, Maķedonijas un Slovākijas. Latvijas handbolista pārstāvētais klubs nedēļas nogalē aizvadīja jau pirmo spēli, ar 37:25 izbraukumā pieveicot Melnkalnes "RK Lovčen Cetinje". Krištopāna kontā četri precīzi metieni. Jāatzīmē, ka Slovākijas čempionātā valsts stiprākā komanda "Tatran Prešov" iesaistīsies tikai "play-off" turnīrā.

Sezona sākusies arī Portugālē, kur tās spēcīgākajā līgā to ar zaudējumu sāka Austra Tuminska "SC Horta", ar 22:27 piekāpjoties "Madeira SAD" komandai. Par Tuminska iespēto pagaidām ziņu nav.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  -3 [+] [-]

, 2011-09-14 08:02, pirms 13 gadiem
par daudz taas informaacijas vienaa rakstaa....kaapeec nevar sadaliit pa valstiim vai pa liigaam...

  +2 [+] [-]

, 2011-09-14 09:07, pirms 13 gadiem
flocis rakstīja: par daudz taas informaacijas vienaa rakstaa....kaapeec nevar sadaliit pa valstiim vai pa liigaam...
īsti nav jēga likt piecus rakstus pa vienam teikumam katrā piecus pēc kārtas...
Par Uščina un Skabeiķa spēli vāciski vairāk meklējiet šeit: Dessau-Roßlauer Handballverein -...

  +1 [+] [-]

, 2011-09-14 18:04, pirms 13 gadiem
Spēcīgā krusa dažu minūšu laikā zāles jumtā "uztaisīja" caurumu, kā rezultātā nācās spēli pārtraukt.