Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Momentiem bagātā spēlē "Liepāja" uzveic "Metta/LU"

Egīls Balodis
Egīls Balodis
13. augusta SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas spēlē Hanzas vidusskolas stadionā "Metta/LU" un FK "Liepāja" futbolisti jau 1. puslaikā radīja tik daudzus vārtu gūšanas momentus, cik nesagaidīsi dažā spēlē kopumā. Tomēr rezultātu atklāt izdevās vien 71.minūtē, kad ar lielisku sitienu no standartsituācijas vārtus guva liepājnieks Valērijs Afanasjevs un uzvaru nostiprināja 89. minūtē Toma Guca vārtu guvums. Par mača labāko spēlētāju noteikti atzīstams mājinieku vārtsargs Oskars Darģis, kura pārliecinošā spēle glāba "Metta/LU" no zaudējuma ar ievērojami lielāku vārtu skaitu.Pēc šīs uzvaras FK "Liepāja" turpina cīņu par 3. vietu, bet "Metta/LU" joprojām ir priekšpēdējā Virslīgas kopvērtējuma tabulā.
Vērtējums: +4

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 17:01, pirms 10 gadiem
Jā, tik daudz neizmantotu iespēju laikam sen nebija nācies redzēt. Stabi, pārliktņi, bet tomēr Liepāja panāk savu. Afanasjevam skaists gols, bet individuāli jāuzteic Darģis. Savās pirmajās spēlēs Mettā bija nepārliecinošs, bet tagad ar katru spēli kļūst arvien labāks. Būs tas pats Krūmiņa variants - pārgāja no Skonto uz komandu, kur daudz darba spēļu laikā un uzkačās skilus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja