Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Varis Krūmiņš turpinās trenēt Valmieru

Varis Krūmiņš turpinās trenēt Valmieru
Varis Krūmiņš un Jānis Kaufmanis
Foto: Jānis Priedītis

Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas godalgu ieguvēji BK "Valmiera" arī nākamajā sezonā turpinās sadarbību ar komandas galveno treneri Vari Krūmiņu. Trenera asistenta amatā darbu turpinās Juris Andžejevskis.

Varis Krūmiņš neslēpj gandarījumu: "Ir patiess prieks pagarināt sadarbību ar „BK Valmiera” uz vēl vienu sezonu. Pierādījām, ka ar latviešu spēlētājiem varam izcīnīt medaļas Latvijā, parādījām raksturu un nenoliedzami arī meistarību, to visi redzēja, it īpaši pēdējās trīs "play-off" spēlēs sērijā pret "Barons kvartāls". Arī nākamajā sezonā nevienam ceļu negriezīsim, spēlētājiem ir iespēja progresēt savā meistarībā un klubam ir uz ko tiekties, realizējot savus sportiskos mērķus."

BK "Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš tikmēr sacīja: "Man ir liels gandarījums, ka ar Vari Krūmiņu esam panākuši vienošanos par darba turpināšanu arī nākamajā – 2013./2014.gada sezonā. Krūmiņa atgriešanās Valmierā bija ļoti sekmīga, pēc 8 gadu pārtraukuma izcīnot medaļas, līdz ar to tas ir tikai loģiski, ka uzskatījām par vienu no starpsezonas prioritātēm pagarināt līgumu ar kluba galveno treneri arī uz nākamo sezonu. Krūmiņa asistenta amatā darbu turpinās Juris Andžejevskis, līdz ar to šis treneru tandēms, kurā treneri viens otru ļoti labi papildina, varēs komandu vadīt, un ceru ļoti sekmīgi vadīt, arī 2013./2014.gada sezonā."

Paralēli bronzas startam LBL, BK "Valmiera" aizvadītajā sezonā startēja arī Baltijas Basketbola līgā (BBL). Apakšgrupu turnīrā valmierieši ar trim uzvarām astoņās spēlēs spēja nodrošināt vietu TOP16, kur pavisam nedaudz pietrūka, lai četru komandu konkurencē iegūtu vienu no divām ceļazīmēm uz izslēgšanas spēlēm. "Valmiera" uzvarēja trīs no sešām spēlēm, bet konkurenti no Tartu un Šauļiem izcīnīja par vienu panākumu vairāk.

Izmantotais avots:
BASKETBOLA KLUBS VALMIERA |

  +1 [+] [-]

, 2013-06-14 11:19, pirms 11 gadiem
Pozitīva ziņa! Latviešu komandai vajag latviešu treneri, labs lēmums!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-06-17 12:04, pirms 11 gadiem
Latviešu komandā Паша Веселов, Витя Ильин, Артём Бутянков?