Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Atkal tiek meklēti jauni talanti bobslejā un skeletonā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Atkal tiek meklēti jauni talanti bobslejā un skeletonā
Martins Dukurs, Lelde Priedulēna, Tomass Dukurs
Foto: Romualds Vambuts, bobslejs.lv

Latvijas Bobsleja un skeletona federācija aicina uz jauno talantu atlasi, kas 30.aprīlī plkst. 12.00 Augšielā 1, Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžā.

Bobslejā un skeletonā Latvija ir starp pasaules sporta lielvalstīm, tas lieliski bija redzams aizvadītās sezonas. Tās bijušas spīdošas un vainagojušās gan ar uzvarām Pasaules kausa kopvērtējumā, gan ar medaļām olimpiskajās spēlēs, pasaules un Eiropas čempionātos. Latvija šogad pirmoreiz tika arī pie pasaules čempiona titula bobslejā, un Martins Dukurs septīto reizi pēc kārtas triumfēja Pasaules kausa kopvērtējumā! Latvijas sportisti pašlaik ir pasaules elitē - lai tā būtu arī nākotnē, atkal tiek rīkota atlase un meklēti jauni talanti bobslejā un skeletonā.

Tiek aicināti spēcīgi, ātri un sevis apliecinot griboši jaunieši, vēlams 17-26 gadu vecumā, augumā no 170 cm. Būtu labi, ja kandidāti spētu veikt 30 metrus gaitā vismaz 3.20 sekundēs un tālumā no vietas spētu aizlēkt vismaz 2.75 m. Atlases testu programma: 30 m skrējiens gaitā, tālums no vietas, bobsleja trenažiera stumšana.

Jauno bobslejistu un skeletonistu testi notiks sestdien 30. aprīlī plkst. 12.00 Rīgā, Augšielā 1, Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžā. Vēlams līdzi ņemt naglu sporta čības. Ja kāda parametri neatbilst bobslejam, aicinājums izmēģināt spēkus skeletonā.

Papildus informācija pa tālruni 29241681.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

  +1 [+] [-]

, 2016-04-14 14:25, pirms 8 gadiem
atkal...cik tad var