Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" kļūst par Austrumu konferences līderi

"Islanders" kļūst par Austrumu konferences līderi
Jaroslavs Halāks tika galā ar visiem "Rangers" metieniem
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas desmit spēles. Vienā no tām tikās divas Ņujorkas komandas - “Rangers” savās mājās uzņēma “Islanders”, taču tā arī neatrada veidus, kā uzlauzt Jaroslava Halāka cietoksni, piedzīvojot bezierunu zaudējumu ar rezultātu 0:3.

Pirmajā periodā lieliskas iespējas izveidoja abas komandas, taču tuvāk bija “Rangers” hokejisti. Riks Nešs, izslidojot pret viesu vārtsargu, trāpīja pa vārtu stabu, ripa atlēca pie Derika Brasarda, kuram atlika trāpīt pustukšos vārtos, bet atkal patraucēja vārtu stabs. Otrā perioda piektajā minūtē “Islanders” hokejisti atklāja spēles rezultātu, taču galvenais tiesnesis, uzskatot, ka pārkāpti noteikumi pret vārtsargu, vārtus neieskaitīja.

Pēc brīža viesiem tomēr izdevās panākt iecerēto - vispirms Anderss Lī izrādījās veiklākais pie Lundkvista atsistās ripas, panākot 1:0, bet perioda izskaņā vēl pa vieniem vārtiem guva Nikolajs Kuļomins un Frans Nīlsens (3:0). “Rangers” galvenais treneris Alans Vinjo trešajā periodā izlēma veikt vārtsargu maiņu, Lundkvista vietā sūtot Talbotu, taču arī vārtsarga maiņa neko neatrisināja. Spēles rezultāts vairs nemainījās un "Islanders" varēja svinēt uzvaru. Par mača pirmo zvaigzni atzīts viesu vārtsargs Jaroslavs Halāks, kurš tika galā ar visiem 27 pretinieku raidījumiem.

“Islanders” uzvarējusi pēdējās trīs spēles pēc kārtas un ar 59 punktiem ierindojusies Austrumu konferences augšgalā, par vienu punktu apsteidzot Pitsburgas “Penguins”.

Citā spēlē Minesotas “Wild” atzina Pitsburgas "Penguins" pārākumu, piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas. “Penguins” pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar rezultātu 2:0. Pa reizei precīzi bija Marsels Gocs un Devids Perons. Otrā perioda sestajā minūtē Jūnass Brodīns vienus vārtus atguva, taču pusotru minūti vēlāk pēc Jevgeņija Malkina piespēles Kriss Kunics atgrieza divu vārtu pārsvaru (3:1).

Trešā perioda sākumā “Wild” hokejisti salūza pavisam - mazāk kā sešu minūšu laikā zaudējot trīs vārtus (6:1), un spēles liktenis jau bija izšķirts. Atlikušajā laikā abas komandas pa reizei apmainījās ar precīziem raidījumiem (7:2).

Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts Deivids Perons, kuram šonakt divi vārti un viena piespēle. "Penguins" šobrīd atrodas otrajā vietā savā konfernecē, bet "Wild" ar 41 punktu ierindojas 12. pozīcijā Rietumu konferencē.

NHL regulārā sezona, 14. janvāris

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Lightning4:3Predators-Canucks5:1
Sabres-Red Wings1:3Blues-Oilers4:2
Hurricanes-Avalanche3:2 PMJets-Panthers8:2
Rangers-Islanders0:3Stars-Senators5:4
Penguins-Wild7:2Coyotes-Sharks2:3

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2015-01-14 08:36, pirms 9 gadiem
Penguins-Wild 7:2 P kaads te veel papildlaiks???

     [+] [-]

, 2015-01-14 10:27, pirms 9 gadiem
Kučers ar Tarasenko atkal pie punktiem tikuši
Malkins tā nemanot jau otrajā vietā pēc punktiem.