Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Vityaz" aizsargs Mezejs diskvalificēts uz četriem mačiem un nespēlēs pret "Dinamo"

Agris Suveizda

"Vityaz" aizsargs Mezejs diskvalificēts uz četriem mačiem un nespēlēs pret "Dinamo"
Branislavs Mezejs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga Podoļskas "Vityaz" aizsargam Branislavam Mezejam piespriedusi četru spēļu diskvalifikāciju, vēsta līgas mājaslapa. Tādējādi Mezejs nevarēs spēlēt arī drīzumā gaidāmajām mačā pret Rīgas "Dinamo".

Iepriekšējā regulārās sezonas spēlē "Vityaz" izbraukumā ar rezultātu 0:1 zaudēja Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētajam Jaroslavļas "Lokomotiv". Trešās trešdaļas vidū viesu aizsargs Branislavs Mezejs savā aizsardzības zonā rupji sagaidīja pretinieku uzbrucēju Daniilu Apaļkovu, par sitienu pa galvu tiekot noraidīts līdz spēles beigām. Līgas disciplinārā komiteja nolēma atstāt spēkā automātiski pienākošos vienas spēles diskvalifikāciju un papildus piespriest vēl trīs maču sodu.

Tādējādi 33 gadus vecais slovāks nevarēs piedalīties nākamajās cīņās pret Mitišču "Atlant", Sanktpēterburgas SKA, Čerepovecas "Severstal" un arī Rīgas "Dinamo". "Vityaz" pēdējo sešu spēļu laikā ir piedzīvojusi sešus zaudējumus un izcīnījusi tikai trīs punktus. Ar 50 punktiem 44 spēlēs Podoļskas "Vityaz" Rietumu konferencē ieņem priekšpēdējo vietu 14 komandu konkurencē, no piektās vietas īpašnieces "Dinamo" atpaliekot par 25 punktiem.

Branislavs Mezejs šosezon ir piedalījies 41 spēlē, guvis četrus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +1 un 104 soda minūtes. Ņujorkas "Islanders" un Floridas "Panthers" sastāvā Mezejs Nacionālajā hokeja līgā ir aizvadījis 240 spēles, tiekot pie 24 (5+19) punktiem un negatīva lietderības koeficienta -14.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

     [+] [-]

, 2014-01-14 19:14, pirms 10 gadiem
Viss godīgi mums nebūs Reķis bet viņiem Mezejs.