Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogres" centra pozīciju līdz sezonas beigām pastiprina Iļjins

Emils Ozerinskis

"Ogres" centra pozīciju līdz sezonas beigām pastiprina Iļjins
Viktors Iļjins. Foto: BK Ogre

"Olybet" Latvijas - Igaunijas līgas turnīra tabulā ceturto vietu ieņemošajai BK "Ogrei" uz īres tiesībām pievienojies centra spēlētājs Viktors Iļjins, kurš aizvadītajā starpsezonā noslēdza divu gadu līgumu ar Madrides "Fuenlabrada".

27 gadus vecais un 215 cm garais centra spēlētājs Viktors Iļjins līdz sezonas beigām pievienojies "Ogre" komandai, tiekot izīrēts no Spānijas vienības Madrides "Fuenlabrada". Iļjins sezonas pirmos mēnešus pavadīja Spānijas trešās līgas komandā Salamankas "Tormes". 12 spēles Spānijas 3. līgas čempionātā Iļjins laukumā vidēji pavadīja 15 minūtes un statistikā sakrāja 6,8 punktus, kā arī 3,7 atlēkušās bumbas. Savukārt pērnajā sezonā "Valmieras/Ordo" sastāvā centrs bija Latvijas čempionāta labākais punktu guvējs un cīnītājs zem groziem, attiecīgi izceļoties ar 18 punktiem un 10,8 sagrābtām bumbām. Tāpat Iļjins bija visas līgas labākais metienu bloķētājs ar 1,6 blokiem vidēji mačā.

"Ogres" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis: "Viktors mums ir ļoti labi zināms spēlētājs. Pēdējo gadus laikā pret viņu esam daudz spēlējuši un zinām viņa labākās īpašības. Pēc Kaspara Bērziņa traumas, mūsu sastāvā noteikti bija nepieciešams pastiprinājums centra pozīcijā. Balstoties uz BK "Ogre" konceptu, pirmkārt, skatījāmies pašmāju basketbolistu virzienā. Viktora kandidatūra atbilda mūsu vēlmēm un ceram uz viņa ātru iejušanos komandā."

"Ogres" centra spēlētājs Viktors Iļjins: “Man ir liels prieks pievienoties BK "Ogre” organizācijai – klubam, kas ir ļoti profesionāls visās izpausmēs un šajā sezonā tas ir ar visaugstākajām ambīcijām. Tas bija ļoti svarīgs arguments, atgriežoties Latvijā. Paldies "Fuenlabrada" kluba vadībai, kas piekrita šim īres variantam, jo, ņemot vērā manu limitēto lomu “Tormes” klubā, ar saviem pārstāvjiem izskatījām citas iespējas arī Spānijas 2. līgā, taču īstajā brīdī saņēmām “Ogres” piedāvājumu, no kura bija grūti atteikties. Ceru, ka gan klubam, gan man personīgi izdosies sasniegt izvirzītos mērķus.”

Viktora Iļjina debija "Ogres" sastāvā paredzama jau pēc pāris dienām, kad ogrēnieši tiksies ar igauņu klubu "Avis Rapla". Ar deviņām uzvarām 12 spēlēs ogrēnieši Latvijas - Igaunijas līgas turnīra tabulā ieņem ceturto pozīciju uzreiz aiz abu valstu čempionēm un "VEF Rīga". Pirms šīs sezonas Iļjins spēlējis Latvijas komandās BK "Valmiera", "VEF Rīga" un "Jūrmala/Fēnikss".

Izmantotie resursi:
BK Ogre | Basketbola Klubs Ogre

  +1 [+] [-]

, 2018-12-13 19:36, pirms 5 gadiem
Ogrei labs papildinājums ja vēl Berzs netraumētos būtu iespaidīgs garais gals un Visockis-Rubenis ganjau mācēs labi izmantot.

     [+] [-]

, 2018-12-13 19:45, pirms 5 gadiem
Nu gan pārsteigums! Gribas redzēt Ogri pret LV flagmaņiem..

  +3 [+] [-]

, 2018-12-13 19:50, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Ogrei labs papildinājums ja vēl Berzs netraumētos būtu iespaidīgs garais gals un Visockis-Rubenis ganjau mācēs labi izmantot.
Nedomāju ka būtu ņemts Iļjins, ja Bērzs būtu spējīgs spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-13 20:05, pirms 5 gadiem
Lielisks papildinājums Ogrei! Lai izdodas!

  +2 [+] [-]

, 2018-12-13 20:30, pirms 5 gadiem
umm rakstīja: Nedomāju ka būtu ņemts Iļjins, ja Bērzs būtu spējīgs spēlēt.
Ja Bērz būtu notraumējies kluba spēlē, tad arī Iļjins nebūtu. Tagad šis variants sanāk par Bērza apdrošināšanas naudu

     [+] [-]

, 2018-12-13 20:40, pirms 5 gadiem
Viķkam paveicās nokļūt izlases centru kalves klubā pie labākajiem garo vīru treneriem Visocka un Rubeņa. Tāpēc atliek tikai nedaudz pagaidīt, kad Šelis 2 stumdīs spāņu un motenēģeru diegabikšus no soda laukuma.

     [+] [-]

, 2018-12-13 21:08, pirms 5 gadiem
Vakardien jau bija saprotams, ka Iļjins būs Ogres spēlētājs.

     [+] [-]

, 2018-12-13 22:19, pirms 5 gadiem
hooker rakstīja: Viķkam paveicās nokļūt izlases centru kalves klubā pie labākajiem garo vīru treneriem Visocka un Rubeņa. Tāpēc atliek tikai nedaudz pagaidīt, kad Šelis 2 stumdīs spāņu un motenēģeru diegabikšus no soda laukuma.
Muldi, bet ar mēru! Kāds Šelis 2!? Šeļakovs pret Iļjinu prasmju ziņā ir kā taburete pret ādas klubkrēslu ar masāžas funkciju - Viktoram ir stabils metiens no VISĀM pozīcijām, arī troška, ja vajag. Labs, mīksts metiens, praktiski nenosedzams. Vienīgi zvēru no viņa grūti dabūt ārā, pārāk labsirdīgs. Lai veicas, Viktor, Ogrē! Valmierai vismaz šosezon ir nedaudz cits koncepts, lai tā būtu. Būs jau OK tāpat, bet Viktoram spēļu prakse būs nopietna.

     [+] [-]

, 2018-12-13 22:23, pirms 5 gadiem
Lai sanāk double double vākt.

     [+] [-]

, 2018-12-13 22:26, pirms 5 gadiem
Tāpēc arī prognozēju viņu izlasē. Un kāds viņš tur būs, ceru, ka tāds, kā Wolmar viņu raksturoja. jo garos mums vajag ļoti pret černogoru.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-13 22:33, pirms 5 gadiem
Jaunībā, komandā man bija lielais vecis. baigi labais. bet baigi pozitīvais. nekas viņu nevarēja sadusmot. tad es īsi pirms spēles šim iespēru tā jūtami pa pakaļu, lai sadusmotu. ja paveicās un spēle sākās laikā, tad kādas 20 min vai 1/2 šis bija zvērā. a pēc tam atkal pretiniekam jautāja: a ko tu man siti? . Basketbolā bija tāds " miegs" arī garais. Ceru, ka viķka sevi parādīs. Galvenais, lai treneris ir visockis, nevis rubenis.

     [+] [-]

, 2018-12-13 22:58, pirms 5 gadiem
Aigars Bernāts, viņš arī Miegs, tomēr bija biki cita tipa spēlētājs. Jā, neatceros, ka Miegu kādreiz kāds būtu varējis izbesīt...