Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam rezultatīva piespēle, "Dynamo" paklūp Sibīrijas metropolē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kuldam rezultatīva piespēle, "Dynamo" paklūp Sibīrijas metropolē
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas spēlē latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētais Maskavas "Dynamo" izbraukumā nespēja gūt vārtus un piekāpās Novosibirskas "Sibir" vienībai (0:1). Citā mačā Laura Dārziņa pārstāvētais Čeļabinskas "Traktor" savā laukumā piekāpās Oskara Bārtuļa "Donbass" komandai (0:1). Savukārt tikmēr Artūrs Kulda izpildīja rezultatīvu piespēli, bet viņa Ufas "Salavat Julajev" papildlaikā zaudēja "Spartak" klubam (1:2).

Baškortostānas galvaspilsētā Ufā pirmie vadībā izvirzījās mājinieki - pēc mūsu Kuldas piespēles precīzs bija ufiešu soms Tēmu Hartikainens. Pirmā perioda izskaņā viesi no Maskavas panāca izlīdzinājumu (1:1). Otrais periods aizritēja ar "Salavat Julajev" spiedienu, taču rezultātu tas nedeva. Trešās trešdaļas sākumā vairāk uzbruka "Spartak", bet drīz vien spēle ievirzījās piesardzīgā gultnē. Papildlaikā uzvaras vārtus guva maskaviešu rezultatīvais amerikāņu aizsargs Derons Kvints. Šajā mačā Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda laukumā bija 21:01 minūti (otrais lielākais rādītājs komandā) - šajā laikā laikā viņš vienreiz meta pa vārtiem, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī saņēma divu minūšu noraidījumu.

Urālu lielpilsētā Čeļabinskā pirmajos divos periodos risinājās līdzvērtīga cīņa bez vārtu guvumiem. Noslēguma trešdaļas sākumā vadībā izvirzījās viesi no Doņeckas (0:1). Turpinājumā notika līdzīga spēkošanās, bet gala iznākums bija par labu "Donbass". Šajā mačā latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš laukumā bija 14:49 minūtes un vienreiz meta pa vārtiem. Savukārt tikmēr mūsu izlases aizsargs Oskars Bārtulis spēlēja 21:07 minūtes, kas bija ceturtais lielākais rādītājs komandā.

Sibīrijas lielākajā pilsētā Novosibirskā pirmajos divos periodos krietni vairāk uzbruka mājinieki, tomēr pēdējā lielajā pārtraukumā komandas devās pie sākotnējā rezultāta (0:0). Arī trešo trešdaļu aktīvāk iesāka sibīrieši un 49. minūtē izvirzījās vadībā (1:0). Turpinājumā mājinieki lieliski nospēlēja aizsardzībā, nedodot viesiem daudz iespēju panākt izlīdzinājumu. Šajā mačā Mārtiņš Karsums laukumā bija 11:30 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem. Šosezon latviešu uzbrucējs 25 spēlēs nopelnījis 15 (11+4) rezultativitātes punktus, no kuriem 13 (9+4) gūti pēdējo vienpadsmit maču laikā.

Maskavas "Dynamo" saglabā otro vietu Rietumu konferencē. Maskaviešu tuvākajam sekotājam Rīgas "Dinamo" ir par pieciem punktiem mazāk, bet arī par divām spēlēm mazāk.

Citas spēles. Podoļskas "Vityaz" pa vārtiem meta divas reizes mazāk nekā pretinieki, tomēr spēja apspēlēt līgas pastarīti Novokuzņeckas "Metallurg" (2:0). Magņitogorskas "Metallurg" ar līgas rezultatīvākās triecienmaiņas pūlēm apspēlēja Minskas "Dinamo" (3:0).

Bratislavas "Slovan" tikai pēcspēles metienos tikusi galā ar ""Yugra, bet Maskavas CSKA ar 3:1 zaudētājos atstājusi Omskas "Avangard", lai arī vēl 50. minūtē rezultāts bija neizšķirts 1:1. Samērā negaidītu zaudējumu mājās piedzīvojusi Ufas "Salavat Yulaev", kura papildlaikā ar 1:2 piekāpās Maskavas "Spartak". Izšķirošos vārtus maskavieši guva papildlaika pēdējās sekundēs.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pienadesa

  +4 [+] [-]

, 2013-11-13 16:41, pirms 10 gadiem
Tagad laikam sportacentrs, pēc katras Maskavas dinamo spēles rakstīs, ka Karsums guvis tik punktus, bet pēdējās xx spēlēs guvis tik punktus. Vai jums neapnīk jau to rakstīt?

Man vienkārši jau sāk biki krist tā uzsvēršana uz nerviem

  +3 [+] [-]

, 2013-11-13 17:03, pirms 10 gadiem
Kulda jau piespēlējis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-11-13 17:33, pirms 10 gadiem
Angelitos#22 rakstīja: ja labi sakrīt, tabulā ir iespēja apdzīt Dynamo
Tā kā esam tajā pašā divīzijā, kurā ir SKA, tad Maskavu tabulā apdzīt varam tikai tad, ja apdzenam arī SKA.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-13 17:38, pirms 10 gadiem
Angelitos#22 rakstīja: ja labi sakrīt, tabulā ir iespēja apdzīt Dynamo
Rietumu konferencē nav tādas iespējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-13 18:27, pirms 10 gadiem
Nolans galvenais Buffalo..Karsumam mazs spēles laiks..aizdomigi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-14 10:09, pirms 10 gadiem
Malacis Kulda , pārējie varētu saņemties tomēr LV izlases spēlētāji.