Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Lev zīmols kļūst arvien populārāks"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sējējs: "Lev zīmols kļūst arvien populārāks"
"Lev" galvenais treneris Jozefs Jandačs un ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs
Foto: levpraha.cz

Prāgas "Lev" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs ir stājies pie savu pienākumu pildīšanas vēl vienā čehu klubā - "Sparta". Sporta vadības speciālists noliedz informāciju, ka nākamgad KHL varētu spēlēt nevis "Lev", bet gan "Sparta".

Prāgas "Lev" ģenerālmenedžeris tagad ir apstiprināts arī par Prāgas "Sparta" sporta daļas vadītāju.

Pēc jaunā amata iegūšanas Sējējs komentē sekojošo: "Sparta un Lev klubiem tagad ir viens īpašnieks un akcionāri, kas bija neapmierināti ar "Sparta" sniegumu. Līdz ar to sporta daļas darbs tika nodots "Lev" menedžeru komandai. "Lev" spēlētāji Tomašs Rahūneks un Petrs Janskis jau ir pievienojušies "Sparta" komandai, lai pastiprinātu sastāvu. Tur vajag ieviest kārtību, ir daudz savainotu hokejistu, bet vadošie veselie spēlētāji neattaisno uz sevi liktās cerības. Titulētā "Sparta" citiem klubiem ir liels kairinātājs, to apspēlēt ir prestiža lieta".

Iepriekš parādījās informācija, ka no nākamās sezonas abi klubi tiks apvienoti zem nosaukuma "Sparta", jo tas ir panākumiem bagāts un ļoti cienījams zīmols, un tādējādi nākamgad KHL varētu spēlēt nevis "Lev", bet gan "Sparta".

Minētās informācijas sakarā Sējējs tagad saka sekojošo: "Tādas pārrunas un iestrādnes bija, tomēr galu galā tika nolemts, ka Sparta paliks Sparta, bet Lev paliks Lev un spēlēs KHL. "Lev" klubs tagad kļūst arvien populārāks, un tieši kā Čehijas pārstāvis starptautiskajā līgā. Esam jau izveidojuši un šobrīd reģistrējam mūsu fanu klubu. Citu klubu līdzjutēju organizācijas mums zvana un vēlas iestāties mūsu fanu klubā, lai atbalstītu "Lev" KHL spēlēs."

Čehijas hokeja līdzjutēji par "Lev" arvien vairāk sāk fanot gluži kā par izlasi, bet KHL spēles viņiem ir gandrīz kā pasaules čempionāts. Kā jau ziņots, pirms dažām dienām Prāgas "Lev" sasniedza jaunu rekordu KHL spēļu apmeklētībā.

Izmantotie resursi:
izvestia.ru

  +5 [+] [-]

, 2012-10-13 13:01, pirms 12 gadiem
tur vajag paaicināt Opuļski par stažieri, uz kādu mēnesi noteikti

  -2 [+] [-]

, 2012-10-13 13:34, pirms 12 gadiem
Ja godīgi tad man labāk patiktu, ka KHL spēlē Sparta nevis Lev

  +1 [+] [-]

, 2012-10-13 14:47, pirms 12 gadiem
artis12342 rakstīja: Ja godīgi tad man labāk patiktu, ka KHL spēlē Sparta nevis Lev
labak ja speleetu abas! vairak komandu- intresantaks turnirs!

  -2 [+] [-]

, 2012-10-13 16:35, pirms 12 gadiem
jo vairāk komandu, jo vairāk spēļu, jo vairāk zāģu Rižaņu Ģinamkai.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-13 20:05, pirms 12 gadiem
Toties Dinamo arvien nepopulārāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja