Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2985, Did:0, useCase: 3

Čempione "Tenax Dobele" jauno sezonu sāk ar uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Čempione "Tenax Dobele" jauno sezonu sāk ar uzvaru
Dobeles komandā rezultatīvākais bija Kārlis Krūmiņš. Foto: "Tenax/Dobele"

Ar uzvaru Latvijas čempionāta handbolā vīriešu Virslīgas turnīru sākusi pašreizējā čempione "Tenax Dobele", kas šovakar savā laukumā ar 44:32 (22:18) pieveica "Salaspili". Uzvarētāju labā visus savus astoņus metienus trāpīja Kārlis Krūmiņš.

Dobelē notikušās spēles rezultātu jau 1. minūtē ar pirmo metienu atklāja mājinieks Kārlis Krūmiņš – 1:0. Salaspilieši ar atbildi nekavējās un 3. minūtes sākumā izvirzījās vadībā ar 2:1. Pa golam iemeta Artūrs Kļaviņš un Salaspils komandas jaunieguvums Aleksandrs Pacikaiļiks. Kā parādīja cīņas turpinājums, tā bija vienīgā reize, kad viesi atradās priekšā. Pēc pirmā perioda Dobeles komandai bija četru vārtu handikaps (22:18), bet visā spēlē "Tenax Dobele" triumfēja ar 44:32.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar astoņiem vārtu guvumiem bija Kārlis Krūmiņš. Pa pieciem goliem iemeta Linards Usāns, Kevins Plaunovs un Māris Veršakovs, ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Ričards Juzups, bet par trim goliem Ņikitas Pančenko, Antona Šuleiko un Gunta Piļpuka kontā. Salaspils komandas galvenais spēks uzbrukumā ar septiņiem vārtu guvumiem bija Eduards Malahovs, sešus golus iemeta Aleksandrs Pacikaiļiks, bet pa trim – Kaspars Luksis, Rainers Gailums un Artūrs Kļaviņš.

"Tenax Dobele" - "Salaspils" 44:32 (22:18)
"Tenax Dobele": Kārlis Krūmiņš 8, Linards Usāns 5, Kevins Plaunovs 5, Ričards Juzups 4, Māris Veršakovs 5/4, Guntis Piļpuks 3, Antons Šuleiko 3, Ņikita Pančenko 3/1, Kristers Suharevs 2, Oskars Arājs 2, Kristers Plūme 1, Nils Kreicbergs 1, Rūdolfs Elferts 1, Oskars Bisenieks 1/1.
"Salaspils": Eduards Malahovs 7, Aleksandrs Pacikaiļiks 6, Kaspars Luksis 3, Rainers Gailums 3, Artūrs Kļaviņš 3, Ričards Galviņš 2, Ernests Purviņš 2, Justs Vidzis 2, Matīss Strautnieks 2, Ivars Brics 1, Edvards Inigo Arangurens Garalda 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija