Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA sāk ar uzvaru viesos pret ''Neftekhimik''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

SKA sāk ar uzvaru viesos pret ''Neftekhimik''
Tonijs Mortensons
Foto: khl.ru

Šovakar pirmo spēli jaunajā sezonā aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas klubi Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' un Sanktpēterburgas SKA. Pateicoties aizsarga Dmitrija Kaļiņina diviem vārtu guvumiem, uzvaru ar 3:1 guva armijnieki.

Jau 60. sekundē Sanktpēterburgas SKA izdevās atklāt spēles rezultātu. Pēc zviedru uzbrucēja Matiasa Vainhandla piespēles, kas tika izdarīta ar juveliera precizitāti, 1:0 ar pirmo metienu spēlē panāca viņa tautietis Tomijs Mortensons. Rezultāts nemainījās līdz pat noslēdzošās trešdaļas vidum.

Vispirms vairākumu realizēja aizsargs Dmitrijs Kaļiņins, bet pēc četrām ar pusi minūtēm viņš atzīmējās ar vēlvienu rezultatīvu raidījumu, ar metienu no zilās līnijas pabeidzot ilgu SKA uzbrukumu. Tiesa, pēc 13 sekundēm Maksims Pestuško panāca 1:3, un tieši ar šādu rezultātu noslēdzās spēle. Tādējādi SKA turnīra tabulā ierakstījusi pirmos trīs punktus.

Rīt čempionātu sāks atlikušās trīs komandas - Maskavas ''Spartak'', Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' un Astanas ''Barys'' jeb vienības, kuras vienīgās joprojām nav izspēlējušas nevienu spēli.

Slēpts komentārs: profesorsk

  +7 [+] [-]

, 2011-09-13 21:01, pirms 13 gadiem
profesorsk rakstīja: SKA čempion
...am nestanjet

     [+] [-]

, 2011-09-13 21:05, pirms 13 gadiem
Uzvara jau bija gaidāma. Biš pavērojot spēli, tik uz vieniem vārtiem.

     [+] [-]

, 2011-09-13 21:33, pirms 13 gadiem
Kaļinins šogad Ska snaiperis