Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Rīgā atklāj piemiņas plāksni izcilajam trenerim Tihonovam

12. aprīlī pie Baznīcas ielas 41/43 nama Rīgā tika atklāta piemiņas plāksne izcilajam hokeja trenerim Viktoram Tihonovam, kurš šajā ēkā dzīvoja no 1973. līdz 1977. gadam un strādāja par Rīgas "Dinamo" galveno treneri (1968-1978). Piemiņas plāksnes atklāšanā piedalījās Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks. Sirsnīgas uzrunas teica Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, mūsu hokeja valstsvienības galvenais treneris Leonīds Beresņevs, kā arī Viktora Tihonova laika biedri, informē Latvijas Hokeja federācija.

Foto: Mārtiņš Aiše


, 2016-04-13 14:58, pirms 8 gadiem
viņš to bija pelnījis
, 2016-04-13 15:23, pirms 8 gadiem
Pēc pārdesmit gadiem arī ekspertu birojam Imperions būs goda plāksne. Tiesa, atklāšana būs daudz vērienīgāka un ar vairāk prominencēm.
, 2016-04-14 22:08, pirms 8 gadiem
Latviski pareizāk laikam būs ''Ķihanovs''
, 2016-04-17 02:32, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Pēc pārdesmit gadiem arī ekspertu birojam Imperions būs goda plāksne. Tiesa, atklāšana būs daudz vērienīgāka un ar vairāk prominencēm.
Cerams, ka taa bus pieminas plaksne
Miks Indrašis gūst vārtus pret Zviedriju. Foto: IIHF
23

Ar atmiņām par 1/4 finālu: Latvija pret zelta pretendenti Zviedriju

Sestdien agro spēli pasaules čempionātā aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 13:20 spēkosies pret Ostravas apakšgrupas galveno favorīti un zelta pretendenti Zviedriju, kura nav zaudējusi nevienu punktu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Polijas uzbrucējs Patriks Vronka. Foto: IIHF
1

Poļi centīsies izturēt Vācijas spiedienu, cīniņš arī turnīra bombardieriem

Sestdien pasaules hokeja čempionāta spēlēs Prāgā un Ostravā spēles aizvadīs trīs ceturtdaļas no turnīra dalībkomandām. Pievakarē iekarsušie Vācijas hokejisti lūkos sabērt astoņas ripas arī poļu vārtos, bet hokeja gardēžus gaida spēle Prāgā, kur sporta veida dzimtenes pārstāvji tiksies ar Somijas izlasi.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
4

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).