Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Abdusalamovam piešķirta WBC čempiona medaļa

Jānis Pārums

Krievu bokserim Magomedam Abdusalamovam (18-1, 18KO), kurš pēc smagām veselības problēmām karjeru jau ir noslēdzis, piešķirta Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona medaļa.

Jāatgādina, ka 2.novembrī Abdusalamovs piedzīvoja pirmo zaudējumu karjerā, smagā desmit raundu cīņā piekāpjoties kubietim Maikam Peresam (20-0, 12KO). Jau cīņas pirmajā raundā bokseris salauza roku, vēlāk viņam tika salauzts arī deguns, bet pēc cīņas konstatēts asins trombs galvas smadzenēs. Sportists tika iemidzināts mākslīgajā komā un viņam veikta operācija. Pēc tam krievu bokseris piedzīvoja arī insultu. Pēc šīm veselības problēmām boksera pārstāvji paziņoja, ka Abdusalamova karjera ir galā un ringā viņš vairs neizies.

Mākslīgajā komā Abdusalamovs bija vairāk nekā mēnesi, taču tagad viņa veselības stāvoklis uzlabojies tiktāl, ka viņš no intensīvās terapijas palātas pārvests uz parasto. Abdusalamovs pagaidām gan vēl nerunā, taču viņš reaģē skaņām un kustībām telpā, tāpat arī pieskārieniem.

Trešdien Abdusalamovu slimnīcā apciemoja WBC, organizācijas "World Boxing Cares" un vairāku labdarības organizāciju pārstāve, kā arī žurnāliste Džila Daimonda, novēlot viņam ātrāku atveseļošanos un pasniedzot WBC čempiona medaļu.

"Mums Magomeds vienmēr bijis un vienmēr paliks īsts čempions. Viņš nepadevās cīņā un nepadevās arī pēc cīņas. Par drosmi, vīrišķību un mīlestību pret boksu WBC prezidents Hosē Suleimans piešķīris viņam WBC čempiona medaļa. Mēs lūdzamies par viņa izveseļošanos," sacīja Daimonda.

WBC prezidents Suleimans pats tiešajā ēterā nevarēja noskatīties Abdusalamova un Peresa cīnu jo tobrīd pats atradās smagā stāvoklī pēc sirds operācijas. Tomēr kolīdz viņam radās iespēja noskatīties cīņu, viņš to izdarīja un bija satriekts par notikušo un aizkustināts par vīrišķību, tādējādi nolemjot Abdusalamovam piešķirt čempiona medaļu.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

     [+] [-]

, 2013-12-12 12:31, pirms 11 gadiem
Tik nesaprotu kapec vislaik tiek sprasuts viens un tas pats teksts ieksaa, kurs pie tam nav pareizs - Abdusalamovam salauza degunu pirmajaa raundaa, nevis roku - roka tika lauzta talakajos raundos.

     [+] [-]

, 2013-12-12 12:44, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: Tik nesaprotu kapec vislaik tiek sprasuts viens un tas pats teksts ieksaa, kurs pie tam nav pareizs - Abdusalamovam salauza degunu pirmajaa raundaa, nevis roku - roka tika lauzta talakajos raundos.
tādēļ, ka neviens nav neko autoram pateicis

     [+] [-]

, 2013-12-12 13:46, pirms 11 gadiem
lūdzās par izveseļošanos? wtf.. tas ir spļāviens sejā mediķiem, kas viņu izvilka.

     [+] [-]

, 2013-12-12 15:39, pirms 11 gadiem
Reaktors2 rakstīja: lūdzās par izveseļošanos? wtf.. tas ir spļāviens sejā mediķiem, kas viņu izvilka.
nē, tā ir normāla cilvēku reakcija uz nelaimi un līdzjušana!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja