Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA iesaka spēlētājiem "nekavējoties" vakcinēties trešo reizi

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

NBA iesaka spēlētājiem "nekavējoties" vakcinēties trešo reizi
NBA oficiālā basketbola bumba. Foto: The Athletic

Nacionālā basketbola asociācija piektdien, 12. novembrī, informēja komandas, ka līga un spēlētāju arodbiedrība (NBPA) iesaka visiem spēlētājiem, treneriem un klātienes personālam saņemt trešo vakcīnu "cik ātri, vien iespējams".

NBA 7. novembrī ieteica visiem spēlētājiem, treneriem un klātienes personālam saņemt trešo vakcīnu. Līga norādīja, ka ieteikums attiecas uz visiem spēlētājiem, kuri līdz 2021. gada 7. maijam saņēmuši divas “Pfizer” vai “Moderna” vakcīnas devas. Tāpat ieteikums ir spēkā visiem spēlētājiem, kuri līdz 2021. gada 7. septembrim saņēmuši vienu “Johnson&Johnson” vakcīnas devu.

Līga svētdien informēja, ka visi spēlētāji, kuri saņēmuši “Johnson&Johnson” vakcīnu, tiks pakļauti obligātajai testēšanai spēļu dienās, sākot no 2021. gada 1. decembra. Testēšana tiks pārtraukta, ja spēlētāji saņems jaunu vakcīnas devu.

ASV slimību kontroles centrs (CDC) 2021. gada 21. oktobrī paziņoja, ka trešo devu var saņemt jaunas iedzīvotāju grupas – cilvēki, kuri pirms 2021. gada 21. aprīļa saņēmuši “Pfizer-BioNTech” vai “Moderna” vakcīnas:

1) visi cilvēki, kuri sasnieguši 65 gadu vecumu,
2) cilvēki no 18 gadu vecuma, kuri dzīvo sociālās aprūpes centros,
3) cilvēki no 18 gadu vecuma, kuriem ir nopietnas saslimšanas,
4) cilvēki no 18 gadu vecuma, kuri dzīvo augsta riska vidē.

CDC ieteica saņemt jaunu devu arī gandrīz 15 miljoniem cilvēku, kuri izmantoja “Johnson&Johnson” vakcīnu. Ieteikums attiecas uz cilvēkiem, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un vakcinēti līdz 2021. gada 21. augustam.

Kalifornijas un Kolorado pavalstis informēja, ka trešo devu var saņemt visi iedzīvotāji, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Salīdzinājumam, Izraēlā – kurā cilvēki pārsvarā vakcinējušies ar "Pfizer" vakcīnām – no 2021. gada 3. oktobra pilna vakcinācija tiek ieskaitīta tikai tad, ja cilvēks saņēmis trīs devas.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/news/nba-nb...

  +2 [+] [-]

, 2021-11-12 21:17, pirms 2 gadiem
NBA iesaka spēlētājiem "nekavējoties" vakcinēties trešo reizi. Pēc cik nedēļām vārda iesaka vietā būs pieprasa? Es liktu, kad tuvāko 12 nedēļu laikā, kā domā tu?

     [+] [-]

, 2021-11-12 23:03, pirms 2 gadiem
Labs, labs. Dažiem vēl līga nav pat pirmā pote.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-12 23:07, pirms 2 gadiem
Laikam pirmās divas nav tās efektīvākās, kā jau daudzi profesori minēja, nav nekas labāks par dabīgo aizsardzību pēc pārslimošanas, potes nāks viena pēc otras!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja