Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Teitums par tāla rezervista lomu: "Tā bija smaga pieredze"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Teitums par tāla rezervista lomu: "Tā bija smaga pieredze"
Džeisons Teitums un Deriks Vaits. Foto: Reuters/Scanpix

Amerikas Savienoto Valstu basketbola izlase paredzami triumfēja Parīzes olimpiskajās spēlēs. Zvaigžņotajā komandā vairākiem basketbolistiem vajadzēja samierināties ar pieticīgām lomām. Džeisons Teitums pēc zelta saņemšanas norādīja, ka tas bijis smagi, bet neietekmēs viņa tālākos lēmumus.

"Tā bija smaga personīgā pieredze laukumā, taču nekādus lēmumus par nākotni nepieņemšu emociju uzplūdā," par turpmāku valstsvienības pārstāvēšanu teica Džeisons Teitums. 2028. gada olimpiskās spēles norisināsies Losandželosā. "Ja man tagad prasītu par 2028. gadu – vēl jāgaida četri gadi, man vajadzētu apsēsties un padomāt. Nepieņemšu lēmumus, balstoties uz to, kā jutos Parīzē, kāda bija mana pieredze."

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Bostonas "Celtics" zvaigzne Teitums palika rezervē divās no sešām amerikāņu spēlēm, ieskaitot pusfinālu pret Serbiju. Finālā pret Franciju viņš iesaistījās pirmajā ceturtdaļā un laukumā pavadīja 11 minūtes, izceļoties ar diviem punktiem, kas tika gūti ātrajā uzbrukumā, ietriecot bumbu grozā no augšas.

"Daudzi cilvēki rakstīja ziņas un teica, ka man šāda situācija jāizmanto kā motivācija. Novērtēju šos cilvēkus. Ir daudzi, kuriem es rūpu. Jā, šādas lietas var izmantot kā motivāciju, bet šajā momentā tu tāpat esi tikai cilvēks," teica Teitums, kurš trīs reizes iekļauts NBA simboliskajā izlasē.

"Esmu upurējis daudz. Esmu strādājis ļoti, ļoti smagi. Tāpēc šādi momenti ir smagi. Man jāmācās no šīs pieredzes. Tas reizē bija izaicinājums un trieciens," secināja Teitums.

Viņš par olimpisko čempionu kļuva arī Tokijā, kur bija viens no amerikāņu līderiem, vidēji izceļoties ar 15,2 punktiem. Finālā pret Franciju viņš iemeta 19 punktus, rezultatīvāk spēlējot tikai Kevinam Durentam.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-08-13 01:23, pirms mēneša
Tā ir Karma DŽeison, KARMA!!! Var izmantot to kā un par ko grib, tas nemainīs pienesumu, ko puisis pielicis medaļas izcīnīšanā..

  +2 [+] [-]

, 2024-08-13 01:58, pirms mēneša
Subjektīvais rakstīja: Tā ir Karma DŽeison, KARMA!!! Var izmantot to kā un par ko grib, tas nemainīs pienesumu, ko puisis pielicis medaļas izcīnīšanā..
Kāda karma? Tas ir amerikāņu stulbums. Varēja jau nemocīt Teitumu, bet paņemt kādus jaunos no NCAA. Lai sēdētu uz soliņa Teitums sastāvā nebija vajadzīgs.

  -1 [+] [-]

, 2024-08-13 07:48, pirms mēneša
Kāds nabadziņš, kāds pažēlojiet viņu!!! NBA un olimpisko spēļu čempions, ceturtdaļ miljarda līgums un visas iespējas to visu atkārtot! Kā viņam neveicas, cik smaga un rūgta pieredze un dzīve. Tik smagi strādāts un viss veltīgi 😁😁😁
Sūdzēšanās par smago dzīvi šajā momentā tiešām var nest smagus pārbaudījumus.

  -1 [+] [-]

, 2024-08-13 08:01, pirms mēneša
sindix rakstīja: Kāds nabadziņš, kāds pažēlojiet viņu!!! NBA un olimpisko spēļu čempions, ceturtdaļ miljarda līgums un visas iespējas to visu atkārtot! Kā viņam neveicas, cik smaga un rūgta pieredze un dzīve. Tik smagi strādāts un viss veltīgi 😁😁😁
Sūdzēšanās par smago dzīvi šajā momentā tiešām var nest smagus pārbaudījumus.
Tev nabag derētu aizverties, aizej nodod pudeles lai var salapities

  +1 [+] [-]

, 2024-08-13 08:41, pirms mēneša
Diemžēl nav viņš ļoti labs spēlētājs FIBA basketbolā. Viņš ir izteikti NBA spēles stila spēlētājs, bet viņam trūkst kreativitātes, lai cīnītos pret FIBA basketbola aizsardzību. Kers nav izcils stratēģis, bet spēlētājus priekš konkrētām spēlēm viņš māk izvēlēties labi (jo īpaši labāk par mums, sportacentra komentētājiem). Ne jau tāpat vien viņš Teitumu nosēdināja uz soliņa.

     [+] [-]

, 2024-08-13 10:18, pirms mēneša
erty rakstīja: Diemžēl nav viņš ļoti labs spēlētājs FIBA basketbolā. Viņš ir izteikti NBA spēles stila spēlētājs, bet viņam trūkst kreativitātes, lai cīnītos pret FIBA basketbola aizsardzību. Kers nav izcils stratēģis, bet spēlētājus priekš konkrētām spēlēm viņš māk izvēlēties labi (jo īpaši labāk par mums, sportacentra komentētājiem). Ne jau tāpat vien viņš Teitumu nosēdināja uz soliņa.
Tad kādēļ ņēma komandā ?

     [+] [-]

, 2024-08-13 10:40, pirms mēneša
DoOrDie rakstīja: Tad kādēļ ņēma komandā ?
Blakus neesmu stāvējis, lai tagad pateiktu tiešo iemeslu.
Visticamāk bija paņemts ar domu, ka kaut cik piesegs 3.numura pozīciju traumas gadījumā, jo labāku kandidātu nebija un viņš jau izlasē ir bijis iekļauts (ja pareizi atceros, tad vienā PK). Jebkurā gadījumā aizsardzībā viņš varētu nospēlēt kvalitatīvi. Bet šis nav handbols, lai veiktu maiņas uz aizsardzību.

     [+] [-]

, 2024-08-13 10:56, pirms mēneša
Subjektīvais rakstīja: Tā ir Karma DŽeison, KARMA!!! Var izmantot to kā un par ko grib, tas nemainīs pienesumu, ko puisis pielicis medaļas izcīnīšanā..
Par karmu nesapratu, ko ta šis kādam nodarījis? Izcils spēlētājs, uz kuru vienmēr var paļauties, ja vajag, spēj ziedoties komandas labā, kā tas bija ne vienreiz vien Bostonā.
Ja divas pēdējās spēles nebūtu izvilcis Karijs, tad ar saviem tizlajiem Edwardsiem un klibajiem Durantiem laukumā pēc pilnas programmas, nez kas vēl būtu. Smagi noveicās Kerram, kuru nemaz tik daudzi nevērtē kā izcilu treneri. Olimpiādē šis vispār izskatījās apmaldījies, pie 10 punktiem mīnusā ar serbiem turpinot peldēt kā goblins pa Antaktīdu, spītīgi turot šī gada NBA labāko enerģijas spēlētāju uz beņķa.

     [+] [-]

, 2024-08-13 11:25, pirms mēneša
Ha Ha ... Ja Teitums tik tālā rezervē, tad KP pat nebūtu kandidātu sarakstā...kāda bedre ir starp Kariju un Eiropas zvaigznēm... vēl te kādi raksta, ka Eiropas baskets ir labāks(!)... varēja redzēt, kā NBA pīpējot Eiropas Eirolīgas zvaigznes apspēlēja.... atpūtas režīmā.

     [+] [-]

, 2024-08-13 12:44, pirms mēneša
tur jau visu tak komandēja Lebrons
ja zelta medālis, tad jau viss laikam bija ok