Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Lieliski sākušajai Itālijai pret Šveici būs jāiztiek bez pamatsastāva aizsarga Florenci

Agris Suveizda

Lieliski sākušajai Itālijai pret Šveici būs jāiztiek bez pamatsastāva aizsarga Florenci
Alesandro Florenci pret turku līderi Hākanu Čalhanolu. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola izlase "Euro 2020" finālturnīru vakar sāka ar graujošu uzvaru pār Turciju (3:0), taču vēl pie rezultāta 0:0 spēle piespiedu kārtā beidzās labās malas aizsargam Alesandro Florenci. Otrajā kārtā pret Šveici viņu laukumā visdrīzāk neredzēsim.

Kā ziņo Sky Sports Italia, 30 gadus vecais aizsargs ikra muskuļa dēļ izlaidīs trešdienas vakarā paredzēto spēli pret Šveici un treniņus pamazām atsāks tikai pēc tās. Florenci vakar tika nomainīts pēc pirmā puslaika, un viņa vietā laukumā devās "Napoli" 27 gadus vecais spēlētājs Džovanni Di Lorenco.

Florenci pieder Itālijas klubam "Roma", bet iepriekšējo pusotru gadu ir pavadījis īrēs Valensijā un Parīzē. Francijas čempionātā Florenci šosezon sāka 18 spēles un guva divus vārtus, bet Di Lorenco bija "Napoli" pamatsastāva spēlētājs, A sērijā 36 mačos gūstot trīs vārtus. Florenci izlasē ir aizvadījis 44 mačus un guvis divus vārtus, bet Di Lorenco aizvadīja tikai astoto spēli.

Arī dalība otrās kārtas spēlē zem liela jautājuma zīmes ir Florenci šīs sezonas kluba biedram Marko Verrati, kurš ārstē ceļgala savainojumu, savukārt muskuļa traumas dēļ vēl pirms čempionāta sākuma no sastāva tika svītrots Lorenco Pellegrīni. Viņa vietā tika izsaukts Gaetāno Kastrovilli.

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/italy-i...