Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Anete Šteinberga: "Itālija ir mūsu nopietnākais pretinieks"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Anete Šteinberga: "Itālija ir mūsu nopietnākais pretinieks"
Anete Šteinberga pret Igauniju: 14 punkti un septiņas atlēkušās bumbas 18 minūtēs
Foto: Siim Semiskar, www.fibaeurope.com

"Igauņu aizsardzību apspēlējām labi, taču neiemetām savus vieglos metienus. Tādus jāiemet, lai spēlētu ar lielāku pārliecību. Pašai spēle izvērtās labi, taču komandai kopumā ir, kur augt un pilnveidoties," pēc uzvaras pār Igaunijas basketbolistēm teica Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības spēka uzbrucēja Anete Šteinberga.

Beļģijas čempione un kausa ieguvēja tikai 24. maijā atsāka laukuma treniņus, taču trešajā spēlē pēc atgriešanās deva vienu no lielākajiem ieguldījumiem komandas uzvarā. Jaudīgo spēlētāju igaunietes soda laukumā spēja piebremzēt tikai ar pārkāpumu palīdzību, bet brīvmetienu izpildē no Šteinbergas varētu pamācīties lielākā daļa basketbolistu.

Divās kvalifikācijas turnīra spēlēs Anete iemetusi 12 no 13 soda metieniem. Tas veido gandrīz pusi Latvijas guvuma, jo līdz šim sarkanbaltsarkanās spējušas realizēt 28 no 37 brīvmetieniem. Trešdien spēka uzbrucēja papildināja krājumu ar 60% precizitāti metienos no spēles, septiņām izcīnītām bumbām zem groziem, diviem bloķētiem metieniem un septiņām izprovocētām piezīmēm.

Anete Šteinberga

"Latvijas spēli pret Igauniju apmeklēja "Castors Braine" galvenais treneris, asistents un menedžeris. Uzzinot, ka es un Merike spēlēsim viena pret otru, treneris izteica vēlēšanos klātienē sekot mūsu gaitām.

Otrdien kluba pārstāvji ieradās Tallinā. Tikāmies viesnīcā un atcerējāmies labos laikus Beļģijā. Par spēli ar Meriki nerunājām – pašlaik esam pretinieki! Pēc tikšanās Rīgā, kad viss būs beidzies, cita lieta.

Pieredze rāda, ka uzreiz pēc ceļa būtu grūti spēlēt, tāpēc ierašanās dienu iepriekš bija nepieciešama. Ceļš uz Tallinu aizņēma četrarpus stundas. Tāpat vajadzēja pierast pie “Audentes” zāles un groziem. Zāli atceros no Baltijas jūras kausa izcīņas laikiem. Tiesa, toreiz pārsvarā spēlējām vecajā zālē. Grozi cieti, taču pie tiem jāmāk pierast.

Divreiz neesam labi nospēlējušas ceturtajā ceturtdaļā. Nevarējām kādu laiku tikt galā ar Portugāles zonu un Igaunijas presingu. Nevajag sasteigt uzbrukumus. Galotnē jāspēlē mierīgāk, rūpīgāk jāizdara piespēles.

Treneris pēc iepriekšējās spēles teica, ka ārējās līnijas spēlētājām jāuzbrūk drošāk, jāizmanto koridori pretinieču aizsardzībā un citas iespējas. Nākamajās četrās spēlēs jānospēlē labāk, lai nebūtu tik daudz kāpumu un kritumu. Itālija ir mūsu nopietnākais pretinieks, pret kuru nevaram atļauties tā spēlēt."

  +2 [+] [-]

, 2014-06-12 13:31, pirms 10 gadiem
Itālija domāja ka nopietnākais pretinieks ir Latvija, bet par to dabūja pa muguru no Portugāles!

Nopietns ir katrs pretinieks ar ko jāspēlē un A Krauliņš jau sen teica ka Eiropā vājas komandas vairs nav kuras var apspēlēt uz vienas kājas vai aizsietām acīm!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-12 13:36, pirms 10 gadiem
Nopietnākais pretinieks ir meitenes pašas.Ja noticēs saviem spēkiem un nesāks luņoties ta uzvarēs grupā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-12 14:59, pirms 10 gadiem
Off topic:
"Pašai spēle izvērtās labi, taču komandai kopumā ir, kur augt un pilnveidoties"
Šajā teikumā nevajag komatu pirms "kur"

Veiksmi meitenēm pret Itāliju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja