Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārkers nav drošs par piedalīšanos 4. finālspēlē, Džeimss apņemas uzlabot sniegumu

Rolands Eliņš

Pārkers nav drošs par piedalīšanos 4. finālspēlē, Džeimss apņemas uzlabot sniegumu
Lebrons Džeimss un Tonijs Pārkers
Foto:AFP/Scanpix

Sanantonio „Spurs” saspēles vadītājs Tonijs Pārkers atklājis, ka augšstilba savainojuma dēļ nav drošs par savu piedalīšanos finālsērijas ceturtajā spēlē. Savukārt Lebrons Džeimss paudis apņēmību uzlabot savu sniegumu.

Tonijs Pārkers uz komandas ģērbtuvēm devās „Spurs” un „Heat” spēles trešās ceturtdaļas vidū, taču atgriezās ceturtās ceturtdaļas sākumā un nospēlēja apmēram minūti. Ņemot vērā, ka „Spurs” tobrīd atradās drošā ceļā uz uzvaru, tika pieņemts lēmums lieki neriskēt un Pārkers atlikušo spēles laiku pavadīja uz rezervistu soliņa. To pašu gan viņš droši vien būtu darījis arī tad, ja nebūtu guvis savu savainojumu, jo rezultāta starpība bija milzīga.

Pārkers arī nespēja atsaukt atmiņā konkrētu epizodi, kurā guvis savainojumu, taču teica, ka „dīvaina sajūta” kājā piespiedusi viņu doties malā. Pārkers arī neņēmās prognozēt, vai piedalīsies sērijas ceturtajā spēlē.
„Redzēsim. Saņemšu analīžu rezultātus rīt, un cerams, ka tas nav nekas nopietns.”

Pirms spēles Sanantonio pilsētā arī bija vērojama neierasti apgrūtināta satiksme, un gan Pārkers, gan Tims Dankans arēnā ieradās mazāk nekā stundu pirms spēles sākuma. taču atbildot uz jautājumu, vai kavēšanās un tai sekojošā īsākā iesildīšanās varētu būt par cēloni savainojumam, Pārkers atbildēja noliedzoši.

Lai arī franču saspēles vadītājs finālsērijā nav izcēlies ar īpašu rezultativitāti (13,3 punkti vidēji spēlē, salīdzinot ar 21,3 visā play-off), taču viņa nozīmi komandas sniegumā grūti pārvērtēt, jo Pārkera enerģija un vadītā saspēle ir viena no „Heat” lielākajām problēmām.

Vēl cita „Heat” problēma ir Lebrona Džeimsa ne pārāk veiksmīgais sniegums. „Spurs” aizsargi spītīgi nosedz viņa ceļu uz grozu, piespiežot izdarīt metienus no distances, savukārt tajos Lebrons šobrīd kļūdās pārsteidzoši bieži (arī visā savā līdzšinējā NBA finālu karjerā viņš trāpījis tikai 25% metienu ārpus groza apakšas, tā kā varbūt tik liels pārsteigums tas nemaz nav).

„Man vienkārši jāspēlē labāk,” pēc zaudējuma atzina Džeimss. „Ar šādu savu sniegumu uz komandas uzvaru es varu necerēt, man ir jātrāpa bumba grozā. Savā sliktajā sniegumā nevainoju nevienu, vienīgā atbildība gulstas uz mani. Man jābūt labākam, jo, ja es spēlēju labāk, arī komanda to dara.”

Džeimss šo spēli uzsāka, trāpot tikai divus no 12 metieniem, un mača laikā tā arī ne reizi nestājās uz soda metiena līnijas. Šāds gadījums nebija pieredzēts kopš 2009. gada. Starp citu, toreiz Džeimsa komandas biedrs „Cavaliers” komandā bija Denijs Grīns, tas pats spēlētājs, kurš „Heat” grozā šajā sērijā salidinājis jau 16 (!) tālmetienus.

„Nevar teikt, ka esam apturējuši Lebronu,” saka Grīns, „savā ziņā viņš ir apturējis pats sevi.”

Izmantotie resursi:
LeBron: ‘If I’m Better, We’re...
2013 NBA Finals—Tony Parker (hamstring) to...

  +3 [+] [-]

, 2013-06-12 17:28, pirms 11 gadiem
Kas ir Lebrons netiek garām savam sedzējam !!!

  +4 [+] [-]

, 2013-06-12 17:36, pirms 11 gadiem
asais4444 rakstīja: Kas ir Lebrons netiek garām savam sedzējam !!!
Bez nostaigāšanas nesanāk!

  -1 [+] [-]

, 2013-06-12 17:40, pirms 11 gadiem
Nu ko, 4 spēle ļoti svarīga. Ja uzvar Spurs tad +- viss skaidrs, ja Miami tad domāju, ka viss izšķirsies Game 7. Bez Pārkera būs grūti, lai gan, ja Grīns un Bīls spēlē šādā līmenī...
Kopumā: Par Heat un 7 spēlēm

  -2 [+] [-]

, 2013-06-12 17:47, pirms 11 gadiem
Ceru ka Heat sawu pedejo majas speli sosezon jaw ir aizvadijushi
Slēpts komentārs: Čamodāns

  -1 [+] [-]

, 2013-06-12 18:09, pirms 11 gadiem
Ddavids rakstīja: Nu ko, 4 spēle ļoti svarīga. Ja uzvar Spurs tad +- viss skaidrs, ja Miami tad domāju, ka viss izšķirsies Game 7. Bez Pārkera būs grūti, lai gan, ja Grīns un Bīls spēlē šādā līmenī...
Kopumā: Par Heat un 7 spēlēm
Gadijumā nēsi deBĪLS ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-12 18:31, pirms 11 gadiem
Čamodāns rakstīja: Heat ar tādu sastāvu kā viņiem ir vajadzētu 4 spēlēs to lietu padarīt, bet dēļ Spurs pieredzes un Lebrona spēles manieres Spurs dabūs titulu ;D
A kas tāds īpašs Heat sastāvā, kas nav Spurs? Ar ko Spurs tik ļoti atpaliek un kurā pozīcijā?
Un kāda tad būtu tā Lebrona spēles maniere, kas tā traucē Heat? Jeb ar "spēles manieri" domāts, ka viņš nevar jau otro spēli pēc kārtas trāpīt brīvus metienus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-12 19:39, pirms 11 gadiem
host rakstīja: Gadijumā nēsi deBĪLS ?
Tieši kāpēc gudriniek? Spriežot pēc tava komentāra un veida kā raksti, man šķiet, ka debīls esi tu puisīt.

  +2 [+] [-]

, 2013-06-12 19:45, pirms 11 gadiem
Mr travelness gan jau vecos jokus sāks

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 19:52, pirms 11 gadiem
Ddavids rakstīja: Tieši kāpēc gudriniek? Spriežot pēc tava komentāra un veida kā raksti, man šķiet, ka debīls esi tu puisīt.
Tev lkam nepielec joks par Spurs komandā neesošu Bīlu, kas tavuprāt vilks sēriju

  +3 [+] [-]

, 2013-06-12 20:00, pirms 11 gadiem
host rakstīja: Tev lkam nepielec joks par Spurs komandā neesošu Bīlu, kas tavuprāt vilks sēriju
cilvēks vnk sajauca B burtu ar N...wuahahaha a tev to nesaprast

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 20:03, pirms 11 gadiem
host rakstīja: Tev lkam nepielec joks par Spurs komandā neesošu Bīlu, kas tavuprāt vilks sēriju
Sajaucu vienu burtu uzvārdā, neko diži smieklīgu tur neredzu

  +4 [+] [-]

, 2013-06-12 20:09, pirms 11 gadiem
Paskatoties kā šobrīd spēlē Lebrons nepateiksi, ka viņam ir 4 MVP, pirms finālsērijas baigi slavēja, ka var iemest no distances, bet nevar! Un uz grozu agresīvus gājienus arī nevar redzēt,tāpēc arī nemet sodiņus.
Nospēlētas 3 spēles, bet skaļu pieteikumu uz fināla MVP es vēl neredzu ne no vienas komandas, vienīgi, liekas, ja Spurs paņems, tad tas būs Dankans

  +2 [+] [-]

, 2013-06-12 20:19, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: 4 spēlēs ar tādu sastāvu? Kas tad tur ir tāds, Wade, Lebrons, Bošs - pielīdzinu to visu Pārkeram, Ginobili un Timijam. ok Čalmerss un Alens - Grīns un tas otrs plivinātājs. Andersons < Spliters, tākā nu sastāvs galīgi te nespiež acīs.
Nu uz papīra, jā, piekrītu. Bet vispār jau Majami sols diezgan labi pilda savu darbu...Vēl jau ir Haslems, kurš aizsardzībā pagaidām salīdzinoši OK spēlē pret Dankanu, Millers, kurš kā allaž finālos trojkas garām nemet + nevar aizmirst Koulu, kurš šosezon ļoti pielicis ne tikai meistarībā, bet arī galvā. Izmanto savu veiklību un mēdz diezgan droši ar bumbu uz grozu iet.
No SA vēl piemirsi Leonardu, kurš ļoti svarīgu lomu pagaidām pilda nevainojami - Lebrona segšanu. Bet visādi citādi, SA sols bišku īsāks ir, jo pārējie bez iepriekšminētajiem nekādu baigo pienesumu nedod.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-12 21:46, pirms 11 gadiem
Tony Parker's MRI revealed a strained hamstring without a tear or defect, and he said he hopes to be ready for Thursday's Game 4

Jaunākās ziņas

  +1 [+] [-]

, 2013-06-13 01:25, pirms 11 gadiem
Ja Grīns turpina lādēt,tad bez Pārkera var iztikt. To jau 3 spēle pierādīja un ir neuzvarami. Pēc statistikas LB 4 game jāmet 10pts jeb 13pts maybe princese metīs 25pts,maybe.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-13 10:23, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: 4 spēlēs ar tādu sastāvu? Kas tad tur ir tāds, Wade, Lebrons, Bošs - pielīdzinu to visu Pārkeram, Ginobili un Timijam. ok Čalmerss un Alens - Grīns un tas otrs plivinātājs. Andersons < Spliters, tākā nu sastāvs galīgi te nespiež acīs.
Nu jau visi griež deķi uz otru pusi Pirms sērijas bļāva, ka tos penšukus ar vienu roku apspēlēs, nu jau domas sāk mainīties

Kas ir Heat? Kā jau te visi raksta - labākais planētas spēlētājs+Wade, kuru daudzi ceļ debesīs+Bosh (kopā lielais trijnieks)+Chalmers, Cole, Millers, Allens, Haslems!! Tas ka viņi nespēlē pārāk labi šobrīd tā jau, iespējams, ir Spurs vaina.

Spurs - Pārkers, Dunkans, Dženobili (īsti kaut kā viņam neiet), Leonards, Greens (varētu teikt X faktors), Neals (izšāvis pagaidām tikai vienā spēlē no trim), Splitters.

Komandas diezgan vienlīdzīgas, šobrīd pēc spēles. Bet Heat potenciāls, manuprāt, ir lielāks. Bet Spurs rindās Dunkans, Pārkers, Dženobili var iemest zem 10 punktiem un komanda vinnēs. Savukārt Heat, ja lielais trijnieks nesamet, diez vai var uzvarēt, nu ne jau fināla spēlē.

Secinājums, ka Spurs ir sabalansētāka komanda un treneris prot dabūt laukā vajadzīgo no visiem spēlētājiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-13 13:53, pirms 11 gadiem
Lūk arī serijas pagrieziena punkts, 1 varu apgalvot droši ja Heati šonakt uzvarēs, tad tituli paņems, stipri šaubos ka tiesneši 5 spēlē Maiami, atļaus Spuriem darīt to kas notika 3 spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-13 14:15, pirms 11 gadiem
riggedNBA rakstīja: Lūk arī serijas pagrieziena punkts, 1 varu apgalvot droši ja Heati šonakt uzvarēs, tad tituli paņems, stipri šaubos ka tiesneši 5 spēlē Maiami, atļaus Spuriem darīt to kas notika 3 spēlē.
5.spēle jau nenotiek Miami

  -1 [+] [-]

, 2013-06-13 17:55, pirms 11 gadiem
tiešām kļūdijos, bet palieku pie sava, skaties tiesnešu darbības un sapratīsi par ko es runāju.
Marty82 rakstīja: 5.spēle jau nenotiek Miami

  +1 [+] [-]

, 2013-06-13 22:01, pirms 11 gadiem
Parker will play in Game 4