Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Gundars Vētra: "Uzvarējām prasmīgu un pieredzējušu pretinieku"

Gundars Vētra: "Uzvarējām prasmīgu un pieredzējušu pretinieku"
Gundars Vētra: Kurskas pirmā ceļazīme uz "Četru finālu"
Foto: fibaeurope.com

"Kurskai ir lieliska komanda. Viņi uzbrūk ar augstu metienu precizitāti. Uzvarēt bija neiespējami. Iztikām ar mazu spēlētāju rotāciju, taču tas nav attaisnojums. Kurska šodien bija stiprāka," piedzīvojot zaudējumu Eirolīgas ceturtdaļfinālā, teica Francijas kluba "Bourges Basket" galvenā trenere Valerī Garnjē.

Endene Mijē, "Bourges" spēlētāja

"Domāju, ka šovakar zaudējām, jo slikti nospēlējām aizsardzībā. Bijām nogurušas un atļāvām pretiniecēm gūt daudzus vieglus grozus. Visu laiku atgriezāmies savā laukuma pusē pārāk vēlu un nevarējām aizsargāties viens pret vienu."

Gundars Vētra, "Dynamo" treneris

"Atšķirībā no spēles Buržā, spēlējām agresīvi abās laukuma pusēs. Protams, savā laukumā un savu atbalstītāju klātbūtnē jutāmies daudz komfortablāk. Burža mums bija sarežģīts pretinieks. Tā ir prasmīga un pieredzējusi Eirolīgas komanda, tāpēc mums šajās trīs spēlēs klājās smagi."

Epifānija Prinsa, "Dynamo" spēlētāja

"Spēlējām labi. Kustinājām bumbu kā komanda un labāk spēlējām aizsardzībā. Agresīvi iebrukām soda laukumā un uzbrukām no groza apakšas. Kad viņas noslēdza brīvās vietas, komandas biedres varēja iemest tālmetienus."

Izmantotie resursi:
Dynamo Kursk - Bourges Basket | EuroLeague Women


, 2015-03-12 11:33, pirms 9 gadiem
Šis bija lieki..
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
WNBA drafta otrais numurs un ASV 3x3 izlases spēlētāja Kamerona Brinka. Foto: USA Today/Scanpix
2

Zībarta spēlētāja – kandidāte MVP balvai: WNBA sezonas ceļvedis

Otrdien, 14. maijā, Amerikas Savienotajās Valstīs sāksies Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas divdesmit astotā sezona. Vērtīgākās spēlētājas balvas pretendentu lokā ir "Connecticut Sun" spēka uzbrucēja Alisa Tomasa.
Irina Romaņenko 2023. gada 7. maijā. Foto: Ritvars Stankevičs, LJBL
5

Daugavpils U17 meitenes pieliek izsaukuma zīmi reģionu "zelta pavasarim", MVP – Anna Liepiņa

Irinas Romaņenko un Jūlijas Fedorenko trenētās Daugavpils U17 meitenes svētdien, 12. maijā, pirmo reizi uzvarēja PRIME Latvijas Jaunatnes basketbola līgā, finālā Mārupes sporta kompleksā apspēlējot pērngada čempioni Liepāju ar 65:60. "RBJSS Rīdzene" bronzas spēlē pārspēja Bertānu Valmieras basketbola skolu – 55:54.