Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Gundars Vētra: "Uzvarējām prasmīgu un pieredzējušu pretinieku"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gundars Vētra: "Uzvarējām prasmīgu un pieredzējušu pretinieku"
Gundars Vētra: Kurskas pirmā ceļazīme uz "Četru finālu"
Foto: fibaeurope.com

"Kurskai ir lieliska komanda. Viņi uzbrūk ar augstu metienu precizitāti. Uzvarēt bija neiespējami. Iztikām ar mazu spēlētāju rotāciju, taču tas nav attaisnojums. Kurska šodien bija stiprāka," piedzīvojot zaudējumu Eirolīgas ceturtdaļfinālā, teica Francijas kluba "Bourges Basket" galvenā trenere Valerī Garnjē.

Endene Mijē, "Bourges" spēlētāja

"Domāju, ka šovakar zaudējām, jo slikti nospēlējām aizsardzībā. Bijām nogurušas un atļāvām pretiniecēm gūt daudzus vieglus grozus. Visu laiku atgriezāmies savā laukuma pusē pārāk vēlu un nevarējām aizsargāties viens pret vienu."

Gundars Vētra, "Dynamo" treneris

"Atšķirībā no spēles Buržā, spēlējām agresīvi abās laukuma pusēs. Protams, savā laukumā un savu atbalstītāju klātbūtnē jutāmies daudz komfortablāk. Burža mums bija sarežģīts pretinieks. Tā ir prasmīga un pieredzējusi Eirolīgas komanda, tāpēc mums šajās trīs spēlēs klājās smagi."

Epifānija Prinsa, "Dynamo" spēlētāja

"Spēlējām labi. Kustinājām bumbu kā komanda un labāk spēlējām aizsardzībā. Agresīvi iebrukām soda laukumā un uzbrukām no groza apakšas. Kad viņas noslēdza brīvās vietas, komandas biedres varēja iemest tālmetienus."

Izmantotie resursi:
Dynamo Kursk - Bourges Basket | EuroLeague Women

     [+] [-]

, 2015-03-12 11:33, pirms 9 gadiem
Šis bija lieki..