Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Marlo "Sharks" rindās atgriežas ar diviem vārtiem, Tampa iemet septiņus Toronto

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marlo "Sharks" rindās atgriežas ar diviem vārtiem, Tampa iemet septiņus Toronto
Breidens Points gūst vārtus savā sezonas pirmajā spēlē. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt tika aizvadītas 11 spēles. Pēc četriem zaudējumiem pie uzvaras beidzot tika Sanhosē "Sharks", turklāt 40 gadus vecais uzbrucējs Patriks Marlo atgriešanās mačā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

"Sharks" negaidīti sezonu sāka ar četriem zaudējumiem pēc kārtas, tāpēc glābiņš tika meklēts pie Marlo, kurš iepriekš bija bez līguma. Ar Sanhosē leģendu, kura komandu pārstāvēja no 1997. līdz 2007. gadam, tika parakstīta vienošanās uz vienu sezonu, un atgriešanās mačā Marlo laukumā devās pirmajā virknējumā. NHL norādīja, ka, kamēr hokejists ir bez līguma, izlaistās spēles neskaitās, tāpēc Marlo šonakt laukumā devās 789. spēlē pēc kārtas. Izturīgais uzbrucējs pēdējo maču izlaida pirms vairāk nekā desmit gadiem – 2009. gada aprīlī.

Atgriešanās mačs pret Čikāgas "Blackhawks" Marlo izdevās spilgts. 17 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām viņš pielaboja partnera metienu no zilās līnijas, realizēdams vairākumu un panākdams izlīdzinājumu 2:2. Savukārt otrās trešdaļas izskaņā veterāns bija pirmais pie atlēkušās ripas, gūstot savus otros vārtus mačā un panākot jau 4:4. Pēc diviem rezultatīviem nogriežņiem pēdējā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti, un tie ļāva "Sharks" svinēt pirmo uzvaru sezonā – panākumu atnesa Bārkleja Gudrova rezultatīvais metiens (5:4).

Pirmo maču sezonā aizvadīja arī centra uzbrucējs Breidens Points, kura pārstāvētā Tampabejas "Lightning" izbraukumā ar 7:3 Austrumu konferences milžu cīņā pieveica Toronto "Maple Leafs". Points, kurš iepriekš nevarēja doties laukumā vasarā veiktās operācijas dēļ, guva divus vārtus un pievienoja rezultatīvu piespēli. Ar diviem vārtiem un divām piespēlēm izcēlās pagājušās sezonas MVP Ņikita Kučerovs, bet vārti un trīs piespēles komandas kapteiņa Stīvena Stemkosa kontā.

Tikmēr jau septiņus vārtus šosezon pamanījies gūt Džeimss Nīls, kurš palīdzēja Edmontonas "Oilers" izbraukumā ar 4:3 pēcspēles metienos uzvarēt Ņūdžersijas "Devils". Viņš vairākumā pielaboja Raiena Nūdženta-Hopkinsa metienu, un Nīlam šosezon aizvadītajās četrās spēlēs izdevies gūt tikpat vārtus, cik visā pagājušajā sezonā kopā. Pērn viņš aizvadīja 63 mačus Kalgari "Flames" rindās, bet vasarā tika aizmainīts pret Milanu Lučiču, kuram joprojām nav punktu. Nīls šajā brīdī ir NHL labākais snaiperis.

11. oktobris

SpēleRez.SpēleRez.
Maple Leafs – Lightning3:7Canadiens – Red Wings2:4
Devils – Oilers3:4 PMPenguins – Ducks2:1
Senators – Blues4:6Predators – Capitals6:5
Jets – Wild5:2Blackhawks – Sharks4:5
Stars – Flames2:3 PMAvalanche – Bruins4:2
Coyotes – Golden Knights4:1

     [+] [-]

, 2019-10-11 09:34, pirms 5 gadiem
Līdz 2017 gadam nevis 2007. Labo kļūdu.

     [+] [-]

, 2019-10-11 12:34, pirms 5 gadiem
Tampa pa smuko viesos noslānīja zvaigžņoto Toronto ar Metjūzu un Tavaresu priekšgalā !

     [+] [-]

, 2019-10-11 20:43, pirms 5 gadiem
GG SHARKS!!