Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: Teteris: uzvarējām, jo trīs ceturtdaļas Liepāja nospēlēja briesmīgi

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Pēcspēles komentāri pēc Liepāja/Triobet un Jēkabpils LBL spēles Liepājā, 2012. gada 10.oktobrī.
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-11 07:07, pirms 12 gadiem
nu ka tad. ganjau ka triobets katram liepajas plejeram kadu sulīgu freebetu iedevis

  +2 [+] [-]

, 2012-10-11 10:22, pirms 12 gadiem
Palasot komentārus gan vietējā mēdijā, proti, "liepājniekos" un šeit, nācu pie slēdziena, cik ciniski un skaudības pārņemti pilni var būt cilvēki. Laikam jau tas ir no bērnības dažiem "ieborēts", aplamat, nomelnot un zākāt, pārsvarā aiz skaudības. Būtu priecājušies ka kāds iegulda naudu sporta attīstībā kā tādā. Nav starpības, vai tā ir Gulbene, Aizkraukle, Mazpisāni, vai Liepāja. Man pilnīgi neinteresē baumas, kas tika izplatītas totalizatoru lietā pagājušo sezonu. Lūdzu, reālus pierādījumus uz papīra rakstiskā veidā!! Ja tādu nav, tad stāvēsim pie ratiem.
Kas attiecas uz spēli, tad nedaudz kremt tas, ka Liepājas klubs pirmās 3 ceturtdaļās neparādīja pat 50% to sniegumu, ko viņi demonstrēja pārbaudes spēlēs. Treneriem būs darbs visu salikt pa plauktiņiem un pilnveidot.