Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Sapņu transfēru periods – PSG Mesi un citus jaunpienācējus prezentēs pilna stadiona priekšā

Agris Suveizda

Sapņu transfēru periods – PSG Mesi un citus jaunpienācējus prezentēs pilna stadiona priekšā
PSG prezidents Nasers Al Helaifi, uzbrucējs Lionels Mesi un sporta direktors Leonardu. Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubs PSG sestdienas vakarā aizvadīs pirmo mājas spēli jaunajā sezonā, plkst. 22:00 pēc Latvijas laika uzņemot "Strasbourg", un pusotru stundu pirms mača rīkos jaunieguvumu prezentāciju.

Šorīt notika Lionela Mesi preses konference un neliela prezentācija fanu pūļa priekšā, bet tradicionālā oficiālā prezentācija gaidāma sestdienas vakarā, kad publikas priekšā stāsies visi pieci jaunieguvumi – par 60 miljoniem eiro nopirktais marokāņu aizsargs Ašrafs Hakīmi un Mesi, Serhio Ramoss, Džanluidži Donnarumma un Džordžinjo Veinaldums, kuri pievienojās kā brīvie aģenti.

Ne visi no šiem pieciem futbolistiem vēlāk arī piedalīsies pašā spēlē. Hakīmi gan Superkausā pret "Lille" (0:1), Telavivas stadionā tiekot izsvilptam no izraēliešu publikas, gan pirmās kārtas spēlē Truā (2:1) devās pamatsastāvā, otro maču sākumsastāvā sāka ari Veinaldums, bet pārējie nevienā no mačiem vēl nav bijuši pieteikumā. Mesi preses konferencē neslēpa, ka mēnesi nav trenējies, tādēļ viņa debiju vēl noteikti nāksies gaidīt, bet Ramoss jūlija izskaņā iedzīvojās ikra muskuļa savainojumā un pirmoreiz spēles pieteikumā varētu iekļūt tikai augusta beigās.

Uz prezentāciju un pirmo mājas spēli gaidāmas pilnas tribīnes – apmeklētības ierobežojumi ir atcelti, kas varētu nozīmēt teju 48 tūkstošu skatītāju klātbūtni. Kā ziņo Le Parisien, biļešu cenas pēc Mesi pievienošanās uzlidoja debesīs, dažādās kategorijās sasniedzot 450-1000 eiro, bet prezentācijas izziņošana cenas varētu pacelt vēl vairāk.

Izmantotie resursi:
https://www.leparisien.fr/sports/fo...