Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Slovēnijas treneris: "Novēlu Slavišam un Latvijai veiksmi, izņemot spēlēs pret mums"

Rolands Eliņš

Slovēnijas treneris: "Novēlu Slavišam un Latvijai veiksmi, izņemot spēlēs pret mums"
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēc uzvaras pār Latviju "Euro 2020" atlases cikla spēlē (5:0) Slovēnijas futbola izlases galvenais treneris Matjažs Keks preses konferencē pastāstīja, ka viņa komanda bijusi paškritiski noskaņota par savu iepriekšējo maču, bet šoreiz Rīgā izdevies parādīt ļoti labu sniegumu. Keks novēlēja Latvijas izlasei veiksmi turnīra turpinājumā ar vienīgo izņēmumu Latvijas-Slovēnijas atbildes mačā.

“Apsveicu savus spēlētājus ar gūto panākumu, mums izdevās ļoti labs revanšs par neveiksmīgi sākto atlases ciklu,” preses konferencē teica Slovēnijas izlases galvenais treneris Matjažs Keks. “Ne katru dienu nacionālajai izlasei izdodas vienā spēlēt gūt piecus vārtus. Līdz ar šo maču esam pielikuši lielisku punktu sezonai, izcīnot uzvaru, ko, iespējams, visi no mums arī gaidīja. Taču vēlos novēlēt veiksmi nākotnes darbos manam kolēģim Slavišam Stojanovičam un Latvijas izlasei.”

“Tagad aizvadītas četras spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijā. Apmēram jau zinājām, ko no tām gaidīt,” turpināja Keks. “Pirms trim dienām aizvadījām maču pret Austriju un zaudējām, bijām paškritiski noskaņoti par savu sniegumu. Labi sagatavojāmies mačam pret Latviju, mums bija atrasti risinājumi pret viņu iecerētajiem plāniem, un mūsu spēlētāji paveica savu darbu. Parādījām ļoti labu sniegumu, gūstot lielu uzvaru, taču tāpat nespēlējām ideāli, joprojām ir vieta izaugsmei.”

Slovēnijas izlases treneris norādīja, ka tagad gaidāms ilgāks pārtraukums starptautiskajā spēļu kalendārā, tādēļ ir ļoti labi, ka viņam izdevās iegūt vairākas atbildes par savas izlases sniegumu jau tagad.

Kekam tika vaicāts, vai viņš bijis pārsteigts par Latvijas izlases konkurētspējas trūkumu un vai vispār var iztēloties iespēju, ka Latvija cikla beigās nepaliek pēdējā vietā grupā, taču Slovēnijas treneris solidarizējās ar Slavišu Stojanoviču un aicināja dot laiku Latvijas izlasei.

“Izlasei katra nākamā spēle ir izaicinājums,” teica Keks. “Latvijai tagad ir jauns treneris, pamazām tiek ieviestas pārmaiņas izlasē, kas prasa laiku un citas rūpes. Latvijas izlasei nepieciešams līdzjutēju atbalsts, un tā ir spējīga uz labu futbolu, redzēju to spēlē pret Poliju. Novēlu Latvijas izlasei un Slavišam visu to labāko cikla turpinājumā, izņemot tikai nākamajā spēlē pret Slovēniju.

     [+] [-]

, 2019-06-11 15:59, pirms 5 gadiem
viss jau ir tādā pakaļā ka nu jau po* veiksme vai neveiksme...