Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlases aizsargam uzliktas 17 šuves uz zoda un kakla

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krievijas izlases aizsargam uzliktas 17 šuves uz zoda un kakla
Maksims Čudinovs tiek savainots
Foto: Aleksejs Kudenko, rsport.ru

Pasaules hokeja čempionātā vakar interesantākā spēle bija B grupā starp Krieviju un Slovākiju (3:2 P). Izmisīgi cīnoties par ceturtdaļfinālu, slovāki aizvadīja ļoti labu maču, tomēr arī pretinieki nebija sliktāki. Cīņas karstumā viens no krievu vadošajiem aizsargiem Maksims Čudinovs trešā perioda beigās guva draudīgu savainojumu.

"Maksimam uz sagrieztā zoda un kakla uzlikām 17 šuves - divas iekšējās un piecpadsmit ārējās. Viss varēja izvērsties daudz sliktāk, ja slida trāpītu nedaudz zemāk. Čudinovs ir ļoti vīrišķīgs hokejists. Ceram, ka viņš varēs turpināt čempionātu," saka krievu izlases ārsts Valērijs Konovs.

Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks: "Mēs aizvadījām labāko maču turnīrā, labāko visos komponentos. Neizdevās realizēt vairākus momentus, taču spēlēs zīmējuma un pašatdeves ziņā šis bija labākais mačs. Ja zem ripas guļās Jevgeņijs Malkins, tad tas kaut ko nozīmē, tas ir rādītājs."

Slovākijas izlases galvenais treneris Vladimirs Vujteks: "Mēs aizvadījām savu labāko maču turnīrā, sitāmies no pirmās minūtes. Taču ar to bija par maz, krievi ir ļoti spēcīgi, izpaudās viņu klase. Trešajā periodā spēle bija līdzīga, iespējas bija abām komandām, bet papildlaikā vairāk paveicās Krievijai."

A grupas centrālajā mačā līdervienība Kanāda ar 7:2 apspēlēja Šveices izlasi. Interesanti, ka čempionāta rezultatīvākās komandas sastāvā lielākā zvaigzne Sidnijs Krosbijs ir vienīgais kanādietis, kuram šajā turnīrā ir negatīvs lietderības koeficients (-2). "Esmu priecīgs, ka Sidnijs atbrauca uz pasaules čempionātu, man patīk viņa spēle, lietderības statistikai nepievēršu tik lielu vērību," norāda Kanādas izlases galvenais treneris Tods Maklelans. "Mēs zinājām, ka Šveices izlase ļoti labi slido. Nedrīkst ļaut viņiem attīstīt ātrumu, jāpiespiež spēlēt savā zonā - mēs to izdarījām, taču ne no paša sākuma. Līdz šim šveicieši bija ielaiduši tikai deviņas ripas, lieliski, ka tagad mēs iemetām septiņas."

Izmantotie resursi:
www.iihfworlds2015.com
wwww.rsport.ru
www.fhr.ru

     [+] [-]

, 2015-05-11 13:41, pirms 9 gadiem
Cilvēks var "saņemt" sodu, algu, bet ne jau 17 šuves... Pēc virsraksta man rodas tādas asociācijas, ka Čudinovs to būtu pelnījis!

  -2 [+] [-]

, 2015-05-11 13:54, pirms 9 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Cilvēks var "saņemt" sodu, algu, bet ne jau 17 šuves... Pēc virsraksta man rodas tādas asociācijas, ka Čudinovs to būtu pelnījis!
Pelnījis Čudinovs bija acīmredzamu visiem tikai ne tiesnešiem 2 min. noraidījumu 2.periodā. Varbūt slovāks krītot tīšām ar paceltu slidu viņam atriebās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-11 15:40, pirms 9 gadiem
Žēl to hokejistu.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 16:58, pirms 9 gadiem
tajā momentā nelikās ka kaut kas tāds nopietns būtu. Pat Sorokins tāpat izteicās, lai gan piesardzīgāk. Tomēr sveikā cauri netika. Lai veseļojas

     [+] [-]

, 2015-05-11 18:47, pirms 9 gadiem
Jā, Slovākijas treneris saka, ka aizvadījuši SAVU labāko maču turnīrā, bet Znaroks saka, ka aizvadījuši labāko maču turnīrā (tātad starp visām komandām), Znaroks nopietni ir saķēris Krievu debīlisma sērgu.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 19:31, pirms 9 gadiem
krievu mužiku nekas nespēj sabojāt!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 20:04, pirms 9 gadiem
Tas slovāks debīli nospēlēja, krītot lejā paceļot kājas augšā, labi ka slida aizķēra zodu nevis kaklu

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 23:32, pirms 9 gadiem
Lūk! Tā ir pašatdeve. Pastnieks, Karsiks, Bārtulis un vēl plejāde, jau sen čīkstētu un gulētu slimnīcā mēnesi vai divus. Pārliecināts, ka Daugaviņš, Jerofejevs, Masaļskis - 100% cīnītos ar visām šuvēm.