Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Stopiņu NHK ar 17. uzvaru pēc kārtas iekļūst LČ finālā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Stopiņu NHK ar 17. uzvaru pēc kārtas iekļūst LČ finālā
Elza Seržante (Stopiņu NHK)
Foto: aprinkis.lv

Par pirmo Latvijas Virslīga čempionāta finālisti sievietēm šovakar Ulbrokā kļuva Stopiņu NHK handbolistes, kuras otrajā pusfināla mačā ar 33:24 (17:14) pieveica Dobeles SS/REIR un triumfēja sērijā ar 2-0.

Spēles gaitā Stopiņu NHK handbolistēm vairākas reizes bija četru vārtu pārsvars (8:4, 14:10), tomēr otrā puslaika vidū dobelniecēm izdevās rezultāta starpību samazināt līdz pat minimumam (23:22). Visu pa plauktiņiem sakārtoja mājinieču izrāviens 10:2, kas ļāva Stopiņu NHK uzvarēt spēlē un iekļūt finālā - 33:24. Tā bija Ulbrokas komandas 17. (!) uzvara pēc kārtas.

Stopiņu NHK komandā deviņus vārtus guva Elza Seržante, astoņus - Lana Nikolajeva. Dobelniecēm deviņas reizes izcēlās Laura Ņeverovska, piecas - Elīna Freiberga un Maija Dubrovska.

Otro finālisti noskaidrosim noskaidrosim sestdien vai svētdien Ludzā "SK Latgols" un LSPA duelī. Sērijā līdz divām uzvarām ar 1-0 vadībā ir "SK Latgols".

Arī finālā cīņa ritēs līdz divām uzvarām. Pērn par čempionēm kļuva LSPA handbolistes, kuras finālā ar 2-0 pārspēja Stopiņu NHK.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
11. aprīlis
Stopiņu NHK - Dobeles SS/REIR 33:24 (17:14)

Stopiņu NHK: Seržante 9, Nikolajeva 8/1, Ekkerte 6, Asare 4, Ozoliņa 3, Liepiņa 2, Čeiča 1.
Dobeles SS/REIR: Ņeverovska 9, Freiberga un Dubrovska 5, Zinčenko un Dumfa 2, Šteinerte 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv